Jul 26 - CS:GO

CS:GO 2x2 #3 Atskats!

Nedēļas nogalē sestdien (15.07) aizvadijām savu trešo pēc skaita GOEXANIMO CS:GO 2 pret 2 turnīru kurš šoreiz noritēja nedaudz savādākā veidolā nekā iepriekšējie! Ja vēlies uzzināt kādas tad izmaiņas tika veiktas turnīra izspēlē, kā tās patika spēlētājiem un kurš tad beigu beigās kļuva par turnīra čempionu - lasi tālāk!

 

Kā jau minēts - šoreiz CS:GO 2 pret 2 turnīru aizvadijām nedaudz citā gaisotnē! Klasisko 2 pret 2 izspēles režīmu nomainija nesen pasaules mēroga HTC 2 pret 2 turnīrā redzētais Retake mode režīms. Šāds izspēles režīms nevien sniedz spēlētājiem iespēju atstrādāt reālas 5x5 spēles ‘clutch’ situācijas (uzlabojot komunikāciju, sadarbību ar komandas biedriem un granātu pielietošanu tajās), bet gan arī ir neapšaubāmi jautrāks par klasisko, lēno 2 pret 2 izspēles režīmu!

 

Kopumā šķiet, ka turnīra dalībniekiem šis izspēles režīms gāja pie sirds, taču tam noteikti vēl nepieciešami dažādi uzlabojumi no mūsu puses, lai tas kļūtu vēl baudāmāks. Uz nākošo 2 pret 2 Retake mode turnīru noteikti plānojam šadas izmaiņas:

  • Ieviest nelielu freezetime raunda sākumā, lai izvairītos no situācijām kurās CT spēlētājs paspēj nošaut bumbas planteri tieši pēc bumbas uzplantošanas;

  • Palielināt granātu skaitu no 1 līdz 2, lai sniegtu papildus iespējas spēlētājiem izspēlējot clutch situācijas;

  • Pārbaudīt un pārliecināties, ka šo granātu klāstā ir arī molotovs, kas izskatijās, ka šajā reizē nebija spēlētājiem pieejams;

  • Izveidot metodi ar kuras palīdzību sniegt komandām iespēju izvēlēties pusi kurā uzsākt spēli, nevis tā tiek piešķirta balstoties uz komandas novietojumu eBot sistēmā;

  • Salabot spēles backup funckiju, lai to izmantojot komandas atrodas pareizajā pusē;

  • Salabot spēles overtime funkciju, lai spēlei turpinoties papildlaikā komandu nosaukumi nav apgrieztā secībā.

 

Runājot par dalībnieku skaitu - šoreiz 2 pret 2 turnīrs nesasniedza tā maksimālo dalībnieku skaitu (32 komandas) un tam pieteicās 27 komandas. Tas visdrīzāk ir izskaidrojams ar to, ka tieši šajā nedēļas nogalē notika arī populārais mūzikas festivāls Positivus.

 

Runājot par turnīra izspēlēs formātu - tas palika nemainīgs! Turnīra 27 komandas komandas tika sadalītas 8 grupās, kur piecās no tām bija pa 3 komandām, taču atlikušajās trīs grupās bija pa 4 komandām katrā. Turnīra grupu stadija tika aizvadīta pēc Double Elimination Bracket Best of 1 principa, savukārt izslēgšanas spēles tika aizvadītas pēc Single Elimination Best of 3 formāta.

 

Zemāk iespējams aplūkot informāciju par turnīru toornament.com platformā:


Zemāk piedāvājam aplūkot 10 labāko turnīra spēlētāju (pēc kills) statistikas rādītājus no eBot:

top10ebot.jpg

Ar pilnu turnīra statistiku iespējams iepazīties ŠEIT! Augšā search logā izvēlamies turnīru "GOEXANIMO CS:GO 2x2 #3" un spiežam search!

 

Grupu spēles

 

A grupa (3 komandas):

A.jpg

mazās mīž karstu - raw, karlisabc

TAETLED - rAsk, sL

Hopa - shock, strange

 

A grupas ietvaros komanda TAETLED savā pirmajā spēlē sīvā cīņā ar rezultātu 16:13 kartē mirage apspēlēja komandu Hopa. Tāpat arī vēlāk ar tādu pašu rezultātu (16:13) tika apbēdināta komanda mazās mīž karstu kartē inferno. Savukārt grupas izšķirošajā spēlē par iziešanu no grupas raw ar karlisabc nodrošināja sev otro vietu grupā apspēlējot komandu Hopa kartē cache ar rezultātu 16:9.

 

 

B grupa (3 komandas):

B.jpg

SkinLosers - flexxch, CptPerfect

FUTSUNOMITAMA - ESPIIK, kristapsB

Team123 - Teechyy, Predator

 

B grupas ietvaros pirmo spēli spēcīgi iesāka ESPIIK ar kristapsB, kuri ar vieglu roku (16:5) pārbrauca pāri komandai Team123 kartē mirage. Grupas turpinājumā komanda FUTSUNOMITAMA turpināja savu dominanci šoreiz uz apakšejo zaru nosūtot komandu SkinLosers uzvarot kartē cache ar rezultātu 16:10. Grupas izšķirošajā spēlē par iziešanu no grupas komandai Team123 nebija pa spēkam uzveikt fleksi ar captain un tika piedzīvots zaudējums kartē mirage ar rezultātu 9:16.

 

 

C grupa (3 komandas):

C.jpg

Sup-pride - Emis2, SLY

Pastnieki - PAPAplays, Field9

Top Limbaži - outr4ge, Xxe0n

 

C grupas ietvaros pirmajā spēlē tikās Pastnieki ar Top Limbaži. Šajā duelī spēcīgāki izrādijas PAPA ar Field9, kuri ar rezultātu 16:13 kartē cbble apspēlēja komandu Top Limbaži. Turpinājumā Pastnieki tikās ar komandu Sup-pride cīņā par pirmo vietu grupā kartē cache. Spēle bija tuva, taču beigās uzvaru svinēja Emis2 ar SLY, kuri ar rezultātu 25:22 nodrošināja sev vietu izslēgšanas spēlēs. Pēdējā grupas spēlē komandai Top Limbaži bija iespēja revanšēties komandai Pastnieki, bet tā netika izmantota un tika piedzīvots atkārtots 13:16 zaudējums kartē inferno.

 


D grupa (3 komandas):

D.jpg

aesthetic - Choice, softstlyeR

TRI PALOSKI - miiF, kingofthetech

#FreeIBP - ShiNi, sterige

 

D grupas ietvaros pirmajā spēlē tikās TRI PALOSKI pret #FreeIBP. Šajā duelī tuvā cīņā pārāki izrādijās #FreeIBP, kuri ar rezultātu 16:14 kartē overpass nodrošināja sev cīņu ar komandu aesthetic. Grupas turpinājumā aesthetic nodrošināja sev pirmo vietu grupā apspēlēt iepriekšminēto komandu #FreeIBP kartē cbble ar rezultātu 16:9. Savukārt grupas pēdējā spēlē par otro vietu grupā vēlreiz savu pārākumu pār komandu TRI PALOSKI pierādija ShiNi ar sterige uzvarot kartē inferno ar rezultātu 16:11.

 

 

E grupa (3 komandas):

E.jpg

4SV - kykaho, hek

Mēs no Preiļiem  - Qeet, peroksy

CODEINE - ODB, yoteoto

 

E grupas atklāšanas spēlē komanda CODEINE ar rezultātu 16:12 kartē cache apspēlēja komandu Mēs no Preiļiem, taču pēcāk piedzīvoja zaudējumu komandai 4SV kartē mirage ar rezultātu 12:16. Savukārt grupas pēdējā spēlē par iziešanu no grupas komanda CODEINE vēlreiz tikās ar Qeet un peroksy. Arī šoreiz ODB ar yoteoto izrādijās pārāki svinot uzvaru kartē mirage ar rezultātu 16:11.

 

 

F grupa (4 komandas):

F.jpg

ādažuvirpuļi - prelideN, krii

RDK uzacs adna - EISS, Emesi

kā vēlies - christian8, Henca

CL1T - Yautraiz, Dyrst

 

F grupas ietvaros atklāšanas spēlēs komanda ādažuvirpuļi bez problēmām ar rezultātu 16:3 kartē cache uzvarēja komandu RDK uzacs adna, un komanda CL1T ar rezultātu 16:12 kartē cache apspēlēja komandu kā vēlies. Turpinājumā pirmo vietu grupā nodrošināja ādažuvirpuļi, kas ar rezultātus 16:10 apspēlēja komandu CL1T. Savukārt lower bracketā komanda kā vēlies  tuvā, papildlaikiem pārpildītā cīņā uzvarēja komandu RDK uzacs adna ar rezultātu 22:20 kartē inferno. Grupas pēdējā spēlē komanda kā vēlies veiksmīgi revanšējās komandai CL1T uzvarot kartē mirage ar rezultātu 16:9.

 

 

G grupa (4 komandas):

G.jpg

esnezinupaprasiman - ARMIJA, liiterjack

Bolderaja - ZevsWoW, Morphee

Saules Stars - Logans, LAFKA

lemme get uhhhh - gRAZS, disciplex

 

G grupas pirmajās spēlēs komanda esnezinupaprasiman bez problēmām ar rezultātu 16:8 kartē cache apspēlēja komandu Bolderaja, savukārt Saules Stars sīvā 36 raundu duelī beigās izvilka uzvaru pār komandu lemme get uhhhh ar rezultātu 19:17 kartē overpass. Grupas turpinājumā esnezinupaprasiman turpināja savu uzvaras gājienu gūstot smagu uzvaru pār komandu Saules Stars ar rezultātu 16:13 kartē cache. Savukārt apaksējā zarā turnīru noslēdz komanda Bolderaja, kura ar rezultātu 8:16 piekāpās gRAZS un disciplex. Grupas izšķirošajā spēlē lemme get uhhhh ar sakostiem zobiem sīvā duelī svinēja uzvaru pār Saules Stars ar rezultātu 16:11 tādējādi nodrošinot sev vietu izslēgšanas spēlēs.

 

 

H grupa (4 komandas):

H.jpg

OxxyNaxxyy - outwerk-, Sylvyrrock

#TEAM SIGULDA - DAVIOSO2, irbe42

Iļģuciema Kvass - grianD, Marchix

0.36 - nopper, SkyLoay

 

H grupas ietvaros atklāšanas spēlēs outwerk ar Sylvyrrock bez problēmām ar rezultātu 16:1 uz lower bracketu nosūtija komandu #TEAM SIGULDA, savukārt nopper ar SkyLoay ar rezultātu 16:9 tika galā ar komandu Iļģuciema Kvass. Grupas turpinājumā labu sniegumu turpināja rādīt komanda 0.36, kas ar rezultātu 16:11 tika galā ar outwerk un Sylvyrrock. Apakšejā zarā trešo spēli grupā sev nodrošināja grianD ar Marchix gūstot uzvaru pār komandu #TEAM SIGULDA ar rezultātu 16:6 kartē mirage.  Pēcāk gan izšķirošajā spēlē komandai Iļģuciema Kvass nācās atzīt OxxyNaxxy pārsvaru piedzīvojot zaudējumu ar rezultātu 8:16 kartē mirage.

 

Izslēgšanas spēles

 

Izslēgšanas kārtās spēlēs 16 labākās turnīra komandas tika ielozētas Single Elimination zarā. Atšķirībā no iepriekšējajiem 2 pret 2 turnīriem, šoreiz pilnīgi visas izslēgšanas kārtas spēles tika aizvadītas pēc Best of 3 principa.

pirmie14.jpg

Pirmo četru ⅛ fināla spēļu ietvaros:

  • komanda TAETLED ar rezultātu 2:1 (15:19 mirage, 16:12 cbble, 16:12 cache) no turnīra izslēdza outwerk ar Sylvyrrock;

  • raw ar karlisabc divu karšu ietvaros ar rezultātu 2:0 (16:8 cache, 16:13 cbble) apspēlēja komandu 0.36;

  • aesthetic ne bez pretestības uzveica ODB ar yoteoto trīs kartēs ar rezultātu 2:1 (16:12 inferno, 16:19 mirage, 16:12 cache);

  • savukārt kykaho ar hek ar rezultātiem 16:5 (mirage) un 16:14 (inferno) apspēlēja ShiNi ar sterige.

otrie14.jpg

Otro četru ⅛ finālu ietvaros:

  • ESPIIK ar kristapsB sīvā trīs karšu duelī ar rezultātiem 16:10 (mirage), 11:16 (overpass) un 13:16 (cbble) piekāpās komandai lemme get uhhhh;

  • SkinLosers turpināja iet prestatā savam nosaukumam un turpināja uzvarēt šoreiz mājup nosūtot veselu ARMIJU ar LITRU JACKA uzvarot trīs kartēs ar rezultātiem 11:16 (cache), 16:14 (mirage) un 16:9 (train);

  • Emis2 ar SLY trīs interesantās kartēs izspieda uzvaru pār komandu kā vēlies ar rezultātiem 16:9 (mirage), 3:16 (inferno) un 16:12 (cbble);

  • savukārt kriilideN turpināja savu uzvaras gājienu ar vieglu 2:0 (16:9 cbble un 16:11 mirage) uzvaru pār komandu Pastnieki.

1.jpg

Pirmajos divos ¼ finālos:

  • TAETLED piedzīvoja zaudējumu spēlē pret raw un karlisabc trīs karšo ietvaros ar rezultātiem 8:16 (inferno), 16:13 (cbble) un 5:16 (cache);

  • Savukārt Choice (un softstyleR) kārtējo reizi GOEXANIMO turnīru ietvaros savā ceļā apturēja kykaho (un hek) uzvarot divu karšu ietvaros ar rezultātiem 25:22 (inferno) un 16:11 (cbble).

2.jpg

Otrajos divos ¼ finālos:

  • SkinLosers joprojām nespēja zaudēt, šoreiz uzvarot gRAZS un disciplex divās kartēs pēc kārtas ar rezultātiem 16:10 (overpass) un 16:6 (train);

  • Savukārt kriilideN (ādažuvirpuļi) mājup nosūtija Sup-pride duetu Emis2 un SLY uzvarot kartēs cache (16:9) un cbble (16:13).

3.jpg

Pirmā pusfināla ietvaros tikās komandas mazās mīž karstu un aesthetic. Parspīti ¼ finālā radītajam labajam sniegumam, šis pretieniks (aesthetic) komandai mazās mīž karstu nebija pa zobam un tika piedzīvots zaudējums divās kartēs ar rezultātiem 4:16 (inferno) un 20:22 (cache). Savukārt otrā pusfināla ietvaros komanda ādažuvirpuļi beidzot lika zaudēt komandai SkinLosers uzvarot trīs kartēs ar rezultātiem 14:16 (cache), 16:13 (train) un 16:10 (mirage).

 

Bija pienācis lielā fināla laiks - krii ar prelideN pret Choice ar softstleR! Pirmā karte šajā duelī bija cache, kuras ietvaros uzvaru ar rezultātu 16:12 svinēja ādažuvirpuļi! Otrajā kartē (inferno) jau iniciatiīvu savās rokās pārņēma komanda aesthetic gūstot grūtu 30 raundu uzvaru pār ādažuvirpuļiem ar rezultātu 16:14. Savukārt - trešajā, noslēdzošajā kartē cbble atkal ieslēdzās kriilideN combo pateicoties kuram uzvaru tajā ar rezultātu 16:12 svinēja komanda ādažuvirpuļi tādējādi kļūstot par GOEXANIMO CS:GO 2x2 #3 turnīra čempioniem!

20180386_1233655010095962_166907996_o.jpg

Turnīra čempioni - ādažuvirpuļi (prelideN, krii)

 

20108029_1233275316800598_928785086_o.jpg

Otrās vietas ieguvēji - aesthetic (Choice, softstleR)

 

Seko līdzi jaunumiem, jo jau pavisam drīz izziņosim savu augusta pasākumu kalendāru! Tāpat arī atgādinam, ka GOEXANIMO klubs strādā arī darba dienās. Droši nāc ciemos pie mums ēst pusdienas vai uzspēlēt kādu datorspēli, PlayStation 4 vai galda spēles!
*PlayStation 4 nav bez maksas, par tā īri ir jāmaksā tāpat kā par datoriem

ēdiens.jpg

Tāpat arī vēlamies vēlreiz uzsvērt uz to, ka mūsu klubā ir kategoriski AIZLIEGTS ienest jebkādus ēdienus vai dzērienus, kas nav pirkti mūsu klubā! Šo noteikumu vairākkārtēja pārkāpšana tiks sodīta ar attiecīgās komandas diskvalifikāciju un/vai konkrētās personas izraidīšanu no kluba telpām.