Jul 31 - Dota2

Dota2 Teambuilder #3 Atskats

Veiksmīgi noritējis nu jau trešais GOEXANIMO Dota2 Teambuilder pasākums, kurš norisinājās pagājušo sestdien (29.07)! Cik tad liels skaits spēlētāju ieradās uz šo pasākumu, kā tika sadalītas komandas un kurš tad izrādijās labākais kapteinis nokoplektējot komandu, kas kļuva par čempioniem? Uzzini lasot tālāk!

 

Sākam domāt vai neesam nedaudz pārbarojuši Dota2 komūnu Latvijā ar ikmēneša pasākumiem, jo šoreiz uz Dota2 Teambuilder pasākumu ieradās vien 24 cilvēki! Lai 4 cilvēkiem nebūtu ar garu ģīmi jādodas mājup, 25.cilvēka vietu ieņēma turnīra administrators Gekons līdz ar ko arī izdevās izveidot 5 komandas!

 

Pievēršoties pašam turnīram - kā jau tika minēts - turnīram pieteicās 25 cilvēki, kas pēcāk tika ievietoti vienā kopējā sarakstā balstoties uz spēlētāju solo MatchMakingRating (MMR). Šoreiz izlēmām nedaudz patestēt lietas un par kapteiņiem izraudzijām spēlētājus, kas sarakstā ieņēma 6 līdz 10 vietu.

 

Zemāk vari aplūkot kopējo spēlētāju sarakstu un to kuri tad kļuva par kapteiņiem:

players.jpg

Pēcāk visiem kapteiņiem rindas kārtībā sākot no zemākā MMR uz augstāko bija jāizvēlas savai komandai pa vienam spēlētājam no augšējā bloka un pa trim no apakšējā.

 

Tad nu pēc 4 pilniem izvēles apļiem komandas un to vidējie MMR izskatijās šādi:

komandas.jpg

Pēc komandu sadales visas 5 komandas tika ievietotas vienā grupā kurā katra ar katru tikās vienu reizi. Grupai noslēdzotie tā izskatijās šadi:

grupaaa.jpg

Grupas ietvaros spilgti izkristalizējās tās komandas, kuras pretendēja uz šī turnīra čempiona titulu. Par pirmo vietu grupā cīnijās trīs komandas - KornInParis, En3 un bloody. Visas trīs šis komandas savā ceļā apspēlēja Team Zorbons un Team face, savukārt savstarpējās spēlēs tās pa riņķi uzvarēja viena otru. Team KornInParis apspēlēja bloody komandu, bloody komanda apspēlēja En3 parstāvēto komandu, savukārt Team En3 guva uzvaru pār KornInParis. Tas nozīmēja, ka bija izveidojusies trīs komandu neizšķirta situācija un palīgā tika ņemts savstarpējo spēļu laiks, lai noteiktu kurš tad iegūs pirmo vietu grupā. Pateicoties labākam laikam savstarpējās spēlēs pirmo vietu grupā sev nodrošināja bloody ar kolēģiem, savukārt otrajā un trešajā vietā attiecīgi ierindojās Team En3 un Team KornInParis. Pēdējo vietu izslēgšanas spēļu kārtā sev nodrošināja Team Zorbons kam izdevās sausā (bez uzvarām) atstāt face pārstāveto komandu, kurai turnīrs bija beidzies.

 

Grupu spēlēm noslēdzoties 4 labākās komandas turpināja cīņu Single Elimination tipa playoff zarā, kas aplūkojams zemāk:

PO.jpg

 

Kā jau minēts - izslēgšanas spēļu kārtā iekļuva 4 labākas grupu turnīra komandas. Pirmā pusfināla ietvaros bloody pārstāvētā komanda atkārtoti apspēlēja Team Zorbons, savukārt otrā pusfināla ietvaros Team En3 atkārtoti pierādija, ka ir pārāki par KornInParis nokomplektēto komandu, tādējādi nodrošinot sev vietu lielajā finālā.

 

Lai gan finālu bija paredzēts izspēlēt pēc Best of 1 formāta, abas fināla komandas savā starpā vienojās, ka ir gatavas šo dueli padarīt interesantāku to izspēlējot serijā līdz divām uzvarām jeb Best of 3. Fināla pirmajā spēlē vadībā izvirzijās bloody ar biedriem uzvarot pirmo spēli, taču pēcāk Team En3 pārņēma grožus savās rokās un uztaisija comeback uzvarot divas spēles pēc kārtas tādējādi kļūstot par GOEXANIMO Dota2 Teambuilder #3 čempioniem!

 

20542851_1246520058809457_179519389_o.jpg

Turnīra čempioni - komanda En3 (Dean, ulafzs, En3, Hennessy, Mobobanna)

 

Sakam lielu paldies visiem tiem, kas piedalijas šajā pasākuma! Ceram, ka uz nākošo pasākumu ieradīsies lielāks skaits spēlēt gribētāju! Seko līdzi jaunumiem, lai nepalaistu garām nākošo GOEXANIMO Dota2 pasākumu!

 

Tāpat arī atgādinam, ka GOEXANIMO klubs strādā arī darba dienās! Droši nāc ciemos pie mums ēst pusdienas vai uzspēlēt kādu datorspēli, PlayStation 4 vai galda spēles!

18110392_1516505205086992_686001080_n.jpg


Tāpat arī vēlamies vēlreiz uzsvērt uz to, ka mūsu klubā ir kategoriski AIZLIEGTS ienest jebkādus ēdienus vai dzērienus, kas nav pirkti mūsu klubā! Šo noteikumu vairākkārtēja pārkāpšana tiks sodīta ar attiecīgās komandas diskvalifikāciju un/vai konkrētās personas izraidīšanu no kluba telpām.