Jul 26 - Rocket League

Rocket League 2x2 #1 Atskats

Darba nedēļas izskaņā piektdien (30.06) aizvadījām savu pirmo GOEXANIMO Rocket League 2 pret 2 turnīru, kurā dalību ņēma 7 komandas. Ja vēlies uzzināt, kā noritēja šis turnīrs, kādi bija komandu sastāvi un kurš tad beigās kļuva par turnīra čempionulasi tālāk!

 

Tā kā pasākums noritējā darba dienas vakarā tā dalībnieku skaitu nācās ierobežot līdz 8 komandām (16 spēlētājiem). Ar reģistrāciju turnīrā sākotnēja gāja čābīgi un vienu brīdi pat šķita, ka netiks savākts nepieciešamais dalībnieku skaits un pasākumu nāksies atcelts, taču kā jau ierasts geimeru vidū - viss notiek pēdējā brīdī un dienu pirms reģistrācijas beigām tika sasniegts nepieciešamais 8 komandu skaits!

 

Runājot par turnīra izspēles formātu - turnīrs tika novadīts pēc Double Elimination principa, respektīvi tā komanda, kas piedzīvo zaudējumu divās sērijās, tiek izslēgta no turpmākās dalības turnīrā. Winner round 1 & 2, kā arī Losers round 1 & 2 tika spēlēti pēc formāta Best of 3. Winners Semifinals un Losers round 3 & 4 tika spēlēti pēc formāta Best of 5, taču Grand final tika spēlēts pēc formāta Best of 7. Ar pilnu turnīra zaru var iepazīties ŠEIT!

 

Komandu sastāvi:

·  Kolektīvs Skujiņa – MarlOw, Dievs

·  Trubadūrs – VataFaks, Rihards

·  Grumpy Midget – FlyingMidget, Grumpy

·  TwinS – pattr1k, robb

·  Wood League – panserbj0rn, MikuciS

·  RLL – kapey, conux

·  Ugateam – Ugateam, Reinars

·  Dat Teammate – farbrix, SKALTREX

round 1.PNG

Round 1 spēles tika aizvadītas diez gan mierīgi, četrām komandām* gūstot sausās uzvaras savās pirmajās spēlēs.

* komanda Ugateam neieradās uz turnīru, tāpēc tai tika piešķirta tehniskā zaude 0:1. Komanda Dat Teammate automātiski tika nākamajā kārtā

Kolektīvs Skujiņa ar rezultātiem 6:1 un 4:2 bez lielām grūtībām pieveica komandu Trubadūrs, kas pēc neveiksmīga starta nolaidās uz Losers bracket’u.

Komanda TwinS, kas bija turnīra favorīti, pirmajā spēlē sērijā līdz divām uzvarām ar rezultātiem  nokautēja komandu Grumpy Midget un nosītīja viņus uz Losers bracket’u, garantējot sev vietu nākamajā kārtā.

Komandai RLL sīvās cīņās ar rezultātiem 4:2 un 3:2 izdevās uzvarēt komandu Wood League, tiekot nākamajā izslēgšanas spēļu kārtā.

round 2.PNG

Winners bracket Round 2 spēlēs komanda TwinS pārbrauca pāri komandai Kolektīvs Skujiņa, uzvarot sērijā līdz 2 uzvarām ar rezultātiem 7:2 un 6:3. Savukārt ļoti sīvā cīņā komanda RLL pieveica komandu Dat Teammate ar rezultātiem 1:3; 4:2 un 2:1 (OT).

losers round 1.PNG

Losers bracket’a pirmās spēles pēc saviem neveiksmīgiem startiem iesāka komandas Trubadūrs un Grumpy Midget, kur ar rezultātiem 4:3 un 5:3 triumfēja komanda Grumpy Midget, izslēdzot pretiniekus no tālākās dalības turnīrā. Komanda Wood League automātiski tika nākamajā kārtā, gūstot tehnisko uzvaru pār komandu Ugateam, kura uz turnīru neieradās.

lossers round 2.PNG

Nākamajā Losers bracket’a raundā gāja karsti. Sērijā līdz 2 uzvarām komanda Grumpy Midget ļoti sīvā cīņā apbēdināja komandu Dat Teammate ar rezultātiem 2:5; 4:2 un 5:3, izslēdzot viņus no turnīra. Savukārt komanda Wood League guva uzvaru ar rezultātiem 3:2 un 4:2 pār komandu Kolektīvs Skujiņa, kurai līdz ar šo zaudējumu turnīrs bija noslēdzies.

semifinals.PNG

Pirmajā Best of 5 spēlē tikās Winners bracket finālisti, kurā komanda TwinS pārliecinoši uzvarēja komandu RLL ar rezultātiem 1:3, 6:2, 8:1 un 7:2, tādējādi iekļūstot Grand finālā un garantējot sev vismaz otro vietu turnīrā.

losers round 3.PNG

Savukārt komandas Grumpy Midget uzvaru sērijas turpinājās Losers bracket’ā, kurā viņi trešā raunda ietvaros tikās ar komandu Wood League, un ļoti tuvās spēlēs galā guva uzvaru ar rezultātiem 4:6; 4:3 (OT); 2:4; 6:3 un 4:2, ar šo uzvaru garantējot sev vismaz trešo vietu turnīrā.

losers round 4.PNG

Cīņā par iekļūšanu Grand finālā piedalījās komandas RLL un Grumpy Midget, kas līdz šim savu pelnrušķītes stāstu Losers bracket’ā turpināja ar uzvarām. Pelnrušķītes stāsts turpinājās arī šoreiz, komandai Grumpy Midget gūstot uzvaru piecās spēlēs ar rezultātiem 2:1; 2:3 (OT); 1:4; 4:2; 1:0 un izslēdzot pretiniekus no turnīra, atstājot viņus trešajā vietā.

finals.png

Lielajā finālā cīņā par pirmo vieta komanda TwinS turpināja braukt savā tankā un iznīcināt visu, kas stāv viņiem priekšā. Atkārtoti tiekoties ar komandu Grumpy Midget, dvīņi savā ierastajā veidā ar lielisku saspēli un iznīcinošo uzbrukumu sērijā līdz četrām uzvarām ar rezultātiem 6:1; 3:1; 7:1; 4:3 (OT) apspēlēja pretiniekus, tādējādi kļūstot par GOEXANIMO Rocket League 2x2 #1 čempioniem!

 

twins.jpg

Turnīra čempioni – TwinS (pattr1k, robb)

 

grumpymidget.jpg

Otrās vietas ieguvēji – Grumpy Midget (Grumpy, FlyingMidget)

 

Seko līdzi jaunumiem, jo jau pavisam drīz izziņosim savu augusta pasākumu kalendāru! Tāpat arī atgādinām, ka GOEXANIMO klubs strādā arī darba dienās. Droši nāc ciemos pie mums ēst pusdienas vai uzspēlēt kādu datorspēli, PlayStation 4 vai galda spēles!

*PlayStation 4 nav bez maksas, par tā īri ir jāmaksā tāpat kā par datoriem

 

19357641_1581129378624574_531612120_n.jpg

Tāpat arī vēlamies vēlreiz uzsvērt uz to, ka mūsu klubā ir kategoriski AIZLIEGTS ienest jebkādus ēdienus vai dzērienus, kas nav pirkti mūsu klubā! Šo noteikumu vairākkārtēja pārkāpšana tiks sodīta ar attiecīgās komandas diskvalifikāciju un/vai konkrētās personas izraidīšanu no kluba telpām.