Aug 01 - GOEXANIMO

Augusta pasākumu kalendārs!

Atvainojamies Jums, dārgie draugi, bet ar pārēju uz jauno mājaslapu nedaudz iekavējās mūsu Augusta pasākumu kalendārs! Bet nu - labs nāk ar gaidīšanu un Jūsu uzmanībai GOEXANIMO 2017.gada augusta pasākumu kalendāru!

 

2017.gada augusta pasākumu kalendārs:

20615361_1610540832349526_289078681_o.jpg

Lazy Sunday!

Lai kādas profesijas pārstāvji mēs nebūtu, dziļi sirdī mēs visi esam geimeri! Un ko gan geimeris vairāk var vēlēties svētdienas dienā kā pavadīt laiku spēlējot savu mīļāko datorspēli! Tieši tam esam radijuši LAZY SUNDAY, kuras ietvaros nākot ciemos pie mums un izirējot datoru uz visu dienu pa 10 EUR saņemsi arī 20% atlaidi bārā, lai visas dienas garumā vari gan iemalkot kādu atspirdzinošu dzērienu, gan arī iestiprināties!

 

Turi acis vaļā, jo jau pavisam drīz izziņosim sīkaku informāciju par šiem pasākumiem:

  • HearthStone 1v1 #2

  • Rocket League Teambuilder #1

  • LoL Teambuilder #3

 

Atgādinam, ka pie mums var arī ļoti gardi paēst! Ēdienkartes jaunākie labumi ir īpašās GOEXANIMO Topmaizes! Parastās Topmaizes cena ir 1,50 eur, taču īpaši izsalkušajiem ir pieejama Dubultā Topmaize kuras cena ir 2,20 eur! Tāpat arī pieejami parastās un dubultās topmaizes komplekti kuros klāt nāk 0,33l Coca-Cola, Fanta vai Sprite pēc Jūsu izvēles. Parastās topmaizes komplekta cena ir 2,50 eur, bet dubultās topmaizes komplekta cena ir 3,00 eur!

 

topmaizez0rkje.jpg

 

Tāpat arī vēlamies vēlreiz uzsvērt uz to, ka mūsu bārā ir kategoriski AIZLIEGTS ienest jebkādus ēdienus vai dzērienus, kas nav pirkti mūsu bārā ! Šo noteikumu vairākkārtēja pārkāpšana tiks sodīta ar attiecīgās komandas diskvalifikāciju un/vai arī konkrētās personas izraidīšanu no bāra.