May 15 - GOEXANIMO

GOEXANIMO Vecrīgas klubs tiek slēgts

Sveiki, dārgie draugi, spēļu biedri, geimeri!

 

Šodien, 2020.gada 15.maijā, ar smagu sirdi paziņojam, ka GOEXANIMO Vecrīgas Esporta klubs, kas atradās Riharda Vāgnera ielā 5/7, savas durvis slēdz uz visiem laikiem. Ņemot vērā pašreizējo situāciju Latvijā un visā pasaulē, GOEXANIMO organizācija ir pieņēmusi stratēģisku lēmumu kluba darbību likvidēt.

“Nesen Vecrīgas klubam apritēja 3 pilni gadi, bet varbūt kādam atmiņā vēl aizvien ir palikusi mūsu pirmā iestāde Sarkandaugavā? 

Atceros, kad ar pirmā kluba apmeklētājiem sapņojām, ka kādu dienu Goexanimo būs Vecrīgas sirdī, ka kādreiz taisīsim lielu geimeru festivālu arēnā, ka gribētos lai ir liela Baltijas līga, kurā spēlēs visi labākie. Šķiet nedaudz nereāli, bet 4 gados ir paveikts tas viss un vēl vairāk!

 

Guns of Boom pasaules čempionāts HyperTown ietvaros Saku Suurhall Arenā, Tallinā

 

Goexanimo ir kļuvis par zīmolu, kuru atpazīst jaunieši un arī pieaugušie. Pie mums ir svinētas lielu uzņēmumu ballītes, dzimšanas dienas, draugu atkal sanākšanas, influenceru tusiņi, omītes ir nākušas dzert kafiju un ēst bulciņas. To visu caurvijis spēles un sacensību gars, kā arī mūsu nosaukumā iekodētie vārdi "No sirds un no dvēseles".  

 

Ko tālāk? Mēs ejam uz priekšu un saprotam, ka dzīvē viss ir mainīgs un izdzīvo tas, kurš pielāgosies. Noteikti meklēsim veidu kā saglabāt regulārās kopā sanākšanas citā vietā un citā formātā. Vai tie būs pasākumi pie dabas vai partnerības ar citiem pasākumu organizētājiem vai telpu īpašniekiem - to vēl nezinam, taču esam atvērti idejām. Katrā ziņā vēlamies, lai mūsu saikne ar Goexanimo draugiem tiktu saglabāta.

 

Paliksim lojāli esportam un esporta vērtībām, kuras esam būvējuši visu šo laiku. Tuvākajā laikā nāksim klajā ar ik-gadēju esporta pasākumu plānu. Kā viens no mērķiem, aizverot klubu, ir radīt tiešsaistes platformu, kurā vēlamies sniegt aktuālo informāciju par notiekošo Latvijas datoru spēļu industrijā, strīmošanā un citās mūs interesējošās sfērās. Pa šiem gadiem esam iepazinuši tik daudz cilvēkus, kas dažādos veidos veicinājuši digitālās pasaules attīstību Latvijā, ka pat nezinu kur sākt uzskaitīt. Gribam kaut kādā veidā turpināt sadarbību ar Jums visiem! 

 

Es gribu uzsvērt, kas šīs nav beigas, bet gan sākums kaut kam jaunam. Esam atvērti jaunām partnerībām, idejām un ar paceltu galvu dodamies tālāk. Paldies visiem draugiem, sponsoriem, klientiem un tiem, kas bija uzticīgi - Jūs mūs veicinājat kļūt labākiem un darīt vēl vairāk!”

Jānis “zionn” Dzērve, GOEXANIMO valdes loceklis

 

“Es nerakstīšu skaisti un nerunāšu lieki - visi, kas mūs pazīst zin cik daudz mums nozīmē klubs un gamings Latvijā, un cik daudz mēs esam atdevuši lai tas būtu. Taču, diemžēl, situācija ar klubu ir tāda kāda viņa ir, bet tas nenozīmē, ka mēs padodamies!

 

Ko mēs daram, kad spēle ir izieta? - Tieši tā, dodamies nākamajos piedzīvojumos! Tiekamies tur draugs, jo mēs atvadamies līdz nākamajai tikšanās reizei. UZ REDZĪTI”

Andris “grianD” Grīnbergs, GOEXANIMO izpilddirektors

 

 

Paldies, ka esat ar mums un tiekamies jau pavisam drīz nedaudz citādākā izpildījumā!