Dec 05 - Tabletop RPG

Decembra TTRPG Diena

IESKANDINI ZIEMAS SAULGRIEŽUS AR VARENU PIEDZĪVOJUMU

 

Naktis paliek tumšākas, mošķi drošāki un ciemati neaizsargātāki. Ir pienācis laiks varoņiem stāties pretī tumsas spēkiem, tos pārvarēt un atgriezties pasargātajos ciematos, lai iedzertu pa miestiņam un izbaudītu sūri grūti nopelnītos uzvaras augļus! Tāpēc uzrullē piedurknes, paņem savus mīļākos kauliņus un nāc uz GOEXANIMO 21. Decembrī, lai kopā ar līdzīgi domājošajiem izbaudītu hobiju, kuru mīļi saucam par Tabletop RPG. Ja esi spēlētājs ar gadiem ilgu pieredzu, vai arī kāds kurš pirmo reizi uzzin par tādu lietu kā Dungeons & Dragons, nāc uz pasākumu un mēs tev atradīsim vietu! 

 

Lai pieteiktos uz pasākumu, spied ŠEIT, aizpildi formu un pievienojies mūsu Discord serverim, kurā tad ar Tevi sazināsimies pirms pasākuma, pieliksim Tevi pie kāda no mūsu pasākuma “galdiem” un tad tiksimies 21. Decembrī pašā pasākumā. 

Pierakstīšanās atvērta līdz 18. Decembrim

 

Pasākums norisināsies trijās kārtās. Pirmajās divās kārtās visi spēlē kā ierasts, bet trešā ir īpašā Drinks & Dragons, kurš sākās vakarā un ieilgst līdz vēlai naktij (un tam ir ieejas maksa 5 eiro apmērā, kura iekļauj sevī Welcome Drink, kā arī 18+ vecuma ierobežojums).

 

INFORMĀCIJA PAR PASĀKUMA NORISI:

  • Pirmās kārtas sākums: 11:30, jāierodas līdz 11:20

  • Pirmās kārtas beigas: līdz 16:00

  • Otrās kārtas sākums: 16:00, jāierodās līdz 15:50

  • Otrās kārtas beigas: 21:00

  • Drinks & Dragons sākums: 21:00

  • Drinks & Dragons beigas: 03:00


Ja vēlies vienkārši pievienoties mūsu Discord serverim nepiesakoties uz pasākumu, spied ŠEIT! Serverī atradīsi Tabletop RPG entuziastus, kā arī citus kam interesē šis necilais hobijs