Jul 20 - Dota2

Dota 2 Teambuilder #10 ATSKATS

Sestdien 13. Jūlijā GOEXANIMO telpās tika aizvadīts #10 DOTA 2 Teambuilder turnīrs. Ar nelielu pārtraukumu (tika noorganizēts turnīrs ar spēcīgiem dalībniekiem. Šis teambuilder turnīrs izceļās ar augstu vidējo MMR (matchmaking rating), dotais reitings nosakā katra individuālā spēlētāja prasmes DOTA 2.

Teambuilder #10 izceļās arī ar to, ka komandu kapteiņi tika ievēlēti spēlētāji ar lielāko MMR reitingu, kas attiecīgi kvalitatīvāk veidoja katru komandu no pieejamiem spēlētājiem.

Dota 2 teambuilderi #10 piedalījās 35 spēlētāji, kas attiecīi izveidoja 7 komandas.

 

 Kad komandas tika sadalītas – notika grupu izspēle, kur katra komanda spēlēja pret visām pārējām grupas komandām Best of one formātā. Visas komandas tika ārā no grupām un stājās pretī otras grupas komandām atkarībā no ieņemtās vietas.

 

 

Lielajā finālā pretīm savstarpējā cīņā stājās Dizepower komanda pret Vladoss komandu.

Spraigā cīņā, Dizepower komanda parādīja pārsteidzoši kvalitatīvu un baudāmu spēli. Vēlētos atzīmēt Unhas izvēlēto varoni Night Stalker, kurš paraug veidā nospēlēja ar šo varoni un garantējot uzvaru finālā. 

Kā arī gribētos atzīmēt, ka Dizepower komandas sastāvā bija vienīgā turnīra skaistā dzimuma pārstāve Bunny.

 

Turnīra čempioni (ERIX,Shockwave,Unha,Bunny,Dizepower)

 

Turnīra vicečempioni (Artofee,Vladoss,XFy,Rolex,Hanijs)

 Sakām lielu paldies visiem tiem, kas piedalijas šajā pasākuma! Tāpat arī sakam lielu paldies  Monster Energy un 4games.lv par turnīra atbalstīšanu un balvu nodrošināšanu !

Seko līdzi jaunumiem, lai nepalaistu garām turpmākos Dota 2 pasākumus!