Jul 09 - Dota2

Dota 2 Teambuilder #6 Atskats

Pēc piecu mēnēšu pārtraukuma sestdien, 30.jūnija GOEXANIMO eSporta klubā aizvadijām sestais mūsu Vecrīgas kluba Dota 2 Teambuilder turnīru. Šoreiz turnīram pieteicās 30 spēlētāji, kas ļāva izveidot 6 komandas. Šo spēlētāju starpā bija gan vairāki iepriekšējie Teambuilder turnīru čempioni, gan arī spēlētāji kam šis bija pirmais šāda tipa pasākums.

 

Zemāk vari aplūkot kopējo spēlētāju sarakstu un ieraudzīt, kuri spēlētāji tad kļuva par komandu kapteiņiem (atzīmeti ar sarkanu):


Pēc četriem spēlētāju drafta riņķiem tika izveidotas sekojošās komandas:

Pēc komandu sadales, visas 6 komandas tika ievietotas vienā grupā, kur savā starpā tikās vienu reizi. Grupai noslēdzoties, turnīra tabula izskatījās sekojoši:

Grupas ietvaros, jebkurš klātesošais dalībnieks varēja pamanīt, ka Team Xelda bez jebkādām šaubām bija turnīra favorīti un beidza grupu stadiju bez neviena zaudējuma. Galvenais faktors šim bija (veiksmīgi Xeldai un neveiksmīgi pārējiem kapteiņiem)  spēlētājs Zorbons, kurš pēc MMR atrodoties pašā augšgalā tomēr tika nodraftots 3.raundā un padarīja šo komandu galvas tiesu pārāku pār jebkuru citu komandu.

 

Otro vietu grupu spēlēs ieņēma Team Seino, kura piekāpās tikai Team Xelda ļoti ilgā un vienlīdzīgā spēlē. Trešās un ceturtās vietas ieguvēji spēja iegūt nepieciešamo punktu skaitu, lai saglabātu iespēju cīnīties par uzvaru turnīrā - Team XenoNn, Team WannaBe.

 

Pēc grupu turnīra spēlēm, turpinot ceļu uz čempiona titulu, četras labākās komandas mēģināja pierādīt savus spēkus izslēgšanas spēlēs, lai uzzinātu, kurš tad kļūs par Dota 2 Teambuilder #5 turnīra čempionu!


Pusfinālā izskaņā, Team Xelda izcīnija pārliecinošu uzvaru pār Team WannaBe un bez problēmām iesoļoja finālā. Otrajā pārī, tiekoties Team XenoNn ar Team Seino , pēc ideāla teamfighta pie Roshan, Team Seino pārņēma spēles vadību, bet nenoturot divdesmit tūkstošus zelta pārsvaru, zaudēja spēli. Līdz ar to, Team XenoNn arī nokļuva finālā.

 

Fināla spēlē tikās, Team XenoNn pret Team Xelda. Jau pirms spēles varēja saprast, ka Team XenoNn ir noskaņoti revanšēties saviem grupu turnīra pāri darītājiem!

 

Taču, par lielu bēdu Team XenoNn, tieši pirms lielā fināla vienam no komandas spēlētājiem bija radusies ārkārtas situācija un tas nevarēja palikt klubā, lai izspēlētu šo izšķirošo spēli. Līdz ar to Team XenoNn tika dota atļauja izmantot spēlētaja maiņu. Trixxi vietā sēdās Bloodyu, pateicoties kuram arī Team XenoNn izcīnija GOEXANIMO Dota2 Teambuilder #5 čempiona titulu!

 

Turnīra čepmiononi - Team XenoNn (XenoNn, Necro, gumskul1, Ingmans, Trixx)

 

Turnīra otrās vietas ieguvēji - (Zorbons, xfy, Agnitos, Unha)

 

Sakam lielu paldies visiem tiem, kas piedalijas šajā pasākuma! Ceram, ka uz nākošo pasākumu ieradīsies vēl lielāks skaits spēlēt gribētāju! Tāpat arī liels paldies Ulafsz, kurš šo turnīr strīmoja! Tā ierakstu vari aplūkot ŠEIT! Seko līdzi jaunumiem, lai nepalaistu garām nākošo GOEXANIMO Dota2 pasākumu!