Aug 14 - GOEXANIMO

Drinks and Dragons, GOEXANIMO telpās!

Drinks and Dragons,  GOEXANIMO telpās!

 

Ar prieku paziņojam, ka šī gada 25.Augustā GOEXANIMO telpās norisināsies Drinks and Dragons pasākums! Kā jau ierasts, vadītāji mūs lutinās ar dažādām galda lomu spēlēm un neaizmirstamiem piedzīvojumiem, taču šoreiz  varēsim pieķerties naksnīgiem stāstiem, spēlējot līdz pulksten 3:00.

 

Kopā ar jums veiksmīgi esam veidojuši gana daudz pasākumus dienas gaismā, tāpēc uz vasaras izskaņu ir pienācis īstais laiks arī vēlākai naktij ar aizraujošām spēlēm. Modrības uzturēšanai un piedzīvojumu kāres iesildīšanai spēlētāji saņems īpašu sveiciena dzērienu.  

 

 

Drinks and Dragons spēļu vakaram piemērota dalības maksa: 4 EUR, kā arī šoreiz piedalīties varēs tikai mūsu pilngadīgie spēlētāji. Pasākuma sākums plānots 21:00, bet pēc grupas un vadītāja ieskatiem droši var sarunāt arī laicīgāku startu. Spēlēt paredzēts līdz aptuveni 3:00.

Lai pieteiktos pasākumam un tiktu pie savas spēlētāju grupas, aizpildi šo anketu. Pēc anketas aizpildīšanas gaidīsim Jūs Discord serverī, kur notiks spēlētāju un GM grupu sadale. Lai garantētu savu vietu pie spēles galda, anketu aizpildi līdz 23. augusta 12:00!

 

Ar jautājumiem par pasākumu var vērsties pie manis, rakstot uz e-pastu vai Facebook.

 

/Jānis Muižnieks - GOEXANIMO RPG pasākumu vadītājs/

 

Šeit link mūsu Discord serverim, kura ietvaros tiks uzturēta komunikācija ar visām iesaistītajām pusēm. Serverī uzturam gan draudzīgas sarunas par un ap spēlēm, gan arī nodrošinam saziņu starp spēlētājiem un vadītājiem konkrētajam spēļu pasākumam.



Sazinies ar pasākumu organizatoriem:
Jānis Muižnieks

 Tel. Nr: 26669812

 E-pasts Janis.muiznieks97@gmail.com

 FB: Jānis Muižnieks


Māris Jirgens
 Tel. Nr: 29163802

 

 E-pasts: jirgensmaris@gmail.com
 FB: Māris Jirgens