Apr 26 - GOEXANIMO

Galda lomu spēļu pasākums GOEXANIMO telpās

Ar prieku paziņojam ka šī gada 5.maijā GOEXANIMO telpās norisināsies Galda lomuspēļu pasākums. Būs gan iespēja spēlēt labi pazīstamas spēles kā Dungeons & Dragons un Pathfinder, gan arī, iespējams, pamēģināt kādu mazāk zināmu spēli. Sīkāku informāciju par pasākuma norisi atradīsi zemāk!

 

“Nu jau esam sarīkojuši vairākus veiksmīgus pasākumus, izveidojuši paši savu komūnu discord serverī, esam iemācījuši spēli daudziem jaunpienācējiem, un saveduši kopā vairākus piedzīvojumu meklētājus. Bet katrā pasākumā tomēr ne daudz trūkst spēļu vadītāji. Tapēc vēlamies nedaudz vairāk pievērst uzmanību tiem, bez kuriem spēles nemaz nevarētu notikt- mūsu Game Masteriem! Šoreiz gribam iedrošināt pieredzējušus Game Masterus (GM) nākt izmēģināt novadīt jaunas sistēmas, vai vēl nemēģinātus one-shotus, kā arī pilnīgi jauniem Game Masteriem (GM) nākt un novadīt savas pirmās spēles!

 

Spēlētāji kā parasti varēs izbaudīt galda lomu spēles. Savukārt GM būs brīvāka atmosfēra improvizācijām un eksperimentiem. Ja esi kādreiz gribējis novadīt spēli, bet baidījies, ka pašam neizdosies sagatavoties vai nebija iespēja atrast kādu kas griba ar Tevi spēlēt, Šī ir iespēja Tev! Piesakies vadīt, Norādi, ka gribi lai Tev nedaudz palīdz, un mēs pārliecināsimies, ka pasākuma dienā esi pilnībā sagatavots!

 

Lūgums visiem kam ir interese vadīt spēli, pieteikties pēc iespējas ātrāk. Tādā veidā mums būs iespēja palīdzēt sagatavoties, kā arī laicīgi iedalīt spēlētājus jūsu galdam. Spēlētājiem lūgums pārliecināties, ka pēc anketas aizpildīšanas ir iespējams ar jums sazināties mūsu discord serverī!”

/Jānis Muižnieks - GOEXANIMO Galda lomu spēļu pasākumu vadītājs/

 

Lai pasākuma organizēšana būtu vieglāka un plūstošāka, esam arī izveidojuši šo Discord serveri, kura ietvaros tiks uzturēta komunikācija ar visām iesaistītajām pusēm! Droši pievienojies, jo šeit varēsi runāt gan par RPG, gan arī dažādām amizantām spēles situācijām! Tāpat arī šis Discord serveris tiks izmantots, lai spēlētājus apvienotu ar spēles vadītajiem un jau laicīgu varētu izrunāt visas nepieciešamās spēles nianses!

 

GM skolas pasākuma norises grafiks:

  • 12:00 Klubā ierodas DM, mierīgi sagatavojās un ieņem vietu pie saviem galdiem.

  • 13:00 Sākas piedzīvojumi un jautrība

  • 17:00 Ja pasākumam būs liels pieprasījums, tad 17:00 sāksies “Otrā kārta”


Tad nu spēles vadītājus jeb DM lūdzam pieteikties ŠEIT, savukārt, spēlētājus ŠEIT! Pieteikšanās ir obligāta, ja vēlies sev garantēt vietu pie spēles galda! Jautājumu vai neskaidrību gadījumā lūgums sazināties ar pasākuma vadītāju Jāni Muižnieku rakstot uz epastu Janis.muiznieks97@gmail.com.