Apr 18 - GOEXANIMO

Gaming Night atgriežas ar jaunu formātu

Vienmēr uzticamais un geimeru aprindās labi zināmais HyperX, sadarbībā ar Latvijas vadošo esporta organizāciju Goexanimo, piedāvā fantastisku izklaides iespēju visas nedēļas nogales garumā - HyperX Gaming Night! Pasākums šoreiz norisināsies jaunā, vēl līdz šim neredzētā formātā, un arī Tev būs iespēja piedalīties tā izveidē.

 

HyperX Gaming Night ir izklaidējošs pasākums, kas norisināsies divu dienu garumā no 23. līdz 24.aprīlim, un tā ietvaros pašmāju iecienītākie strīmeri sacentīsies savā starpā, lai nevien iegūtu savā īpašumā jaunu HyperX Origins 60 klaviatūru, bet gan arī tiesības saukt sevi par HyperX Gaming Night čempionu.

 

 

Pasākuma dalībnieki ir mums visiem jau labi zināmie, lielie dūži:

  • Iecienītais duo FunFaceTV - Kaspars un Norberts. Abi divi vienlaicīgi piedalīsies pasākumā un viņu tiešraides varēsi vērot Twitch un YouTube.

  • Atraktīvais un vienmēr smaidīgais UldonsTV - kā saka, ballīte bez viņa, nav ballīte. Pasākumu no viņa skatu punkta varēsi vērot YouTube.

  • Talantīgais un izklaidējošais Uzkapājam - tie nebūtu lielie dūži, ja šis cilvēks nebūtu šajā sarakstā. Viņa tiešraide būs redzama Twitch.

 

Pasākums ik vakaru sāksies plkst. 19:30 un norisināsies līdz pat pusnaktij. Tā ietvaros dalībnieku sniegumu vēros mūsu galvenais tiesnesis, kas, gluži tāpat kā skolā, katras spēlēs ietvaros novērtēs strīmeru sniegumu 10 baļļu skalā. 

 

Un, kā jau minējām augstāk, arī Tev ir iespēja pielikt savu pirkstu šī pasākuma veidošanā, jo pirmo reizi Gaming Night vēsturē, tieši fani balsos par to kādas spēles tiks spēlētās pasākuma ietvaros. Tāpat arī, kā jau pie mums ierasts, nedēļas nogales ietvaros pie balvām tiks arī skatītāji. 

 

Pārliecinies, ka esi piesekojis Goexanimo Instagram kontam, lai nepalaistu garām iespēju piedalīties spēļu balsošanas procesā un iespēju iegūt savā īpašumā foršas balvas no HyperX