Apr 02 - GOEXANIMO

GOEXANIMO 1 gada jubilejas pasākums!

Tie, kas mums tādi erudīti un acīgi jau iespējami ir pamanijuši, ka jocīgā kārtā pašlaik vesela nedēļas nogale GOEXANIMO pasākumu kalendārā joprojām palikusi tukša! Interesanti, kas gan tur tāds varētu būt paredzēts?

 

Iespējami atkārtosimies, bet laiks patiešām skrien vēja spārniem! Kopš mirkļa kad visiem Jums, pagājušogad, aukstā un lietainā 7.aprīļa vakarā, pirmo reizi vērām mūsu jaunā GOEXANIMO Vecrīgas kluba durvis ir ir pagājis jau vesels 1 gads!

 

“Patiešām neticās, ka vesels gads jau ir apkārt! Ja 2017. gada aprīlī klubam atveroties mums bija vien 2 disciplīnas, kurās rīkojām turnīrus (CS:GO un LoL), tad šobrīd rīkojam regulārus pasākumus jau vairāk kā 15 dažādās spēlēs - tajā skaitā arī uz konsolēm un pat galda spēles!

 

Šī gada laikā esam paveikuši darbu ne tikai klubā, bet arī ārpus tā - producējot tādus pasākumus kā Baltijas eSporta Līga (www.besl.pro) un HyperTown festivāls (www.hypertown.pro).

 

Ja līdz 2017. gada jūlijam GOEXANIMO strādāja 3 cilvēki, tad tagad mūsu rindas jau ir kļuvušas daudz kuplākas un kopumā mūsu komanda jau sastāv no tuvu 20 cilvēkiem! Tie ir disciplīnu vadītāji, video un foto guru, programmētāji, komentētāji, video operatori kā arī mūsu visiem tik ļoti tuvā bāra komanda - Oskars un Oksana!

 

Šajā mirklī atskatoties uz to visu noteikti varu teikt, ka mēs esam piedzīvojuši ļoti progresīvu gadu kompānijas vēsturē! Protams, ka liels paldies jāsaka mūsu kluba apmeklētājiem un kluba stratēģiskajiem partneriem par izrādīto uzticību!

 

Lai nosvinētu visas uzvaras un nedaudz atpūstos no neskaitāmajiem darbiem, vēlamies visus ielūgt uz diezgan brīvā stilā ieturēto ballīti par godu mūsu jubilejai! Mūsu bāra darbinieki parūpēsies par Jums ar īpaši šim pasākumam sagatavotiem kokteiļiem un šotiem, kas sasildīs Jūs arī šajās sniegotajās aprīļa dienās!”

/GOEXANIMO kluba dibinātājs Jānis Dzērve atskatoties uz jau padarīto/

 

 

Par godu šim grandiozajam notikumam mēs, GOEXANIMO komanda, ielūdzam pilnīgi visus Jūs uz GOEXANIMO Vecrīgas kluba 1 gada jubilejas svinībām, kas notiks piektdien, 6.aprīlī sākot no plkst. 19:00!

 

Vakara gaitā visiem kluba apmeklētājiem būs iespēja gan piedalīties dažādās izlozēs ar iespēju laimēt foršas un interesantas balvas, gan arī baudīt dzērienus bārā ar dažādām interesantām īpašajām akcijām! Tāpat arī - vakara gaitā visi kopā varēsim nobaudīt īpašo GOEXANIMO 1 gada jubilejas klinģeri!

 

Tāpat arī vēlamies informēt, ka nākošajā dienā (sestdien, 7.aprīlī) klubs durvis vērs vaļā plkst. 13:00, taču tās slēgs jau plkst. 17:00!