May 27 - CS:GO

GOEXANIMO CS:GO 2x2 #11 atskats

Sestdien, 25.maijā, pēc gandrīz astoņu mēnēšu pārtraukuma, GOEXANIMO klubā atgriezās ilgi gaidītais CS:GO 2 pret 2 turnīrs! Ja vēlies uzzināt, kurš spēlētāju duets šoreiz izrādijās labākais kļūstot par turnīra čempioniem - lasi tālāk!

 

Turnīrs, tieši tāpat kā senāk, pateicoties Admeeen, dragoon112 un Gekons, norisinājās uz GOEXANIMO custom made Retake mode spēles režīmā, kura ietvaros spēlētājiem ir iespēja atstrādāt reālas 5x5 spēles ‘clutch’ situācijas uzlabojot komunikāciju, sadarbību ar komandas biedriem, kā arī, granātu pielietošanu.

 

Taču, ne viss ir kā senāk! Jauno 2x2 turnīru ciklu esam uzsākuši arī ar dažādām pārmaiņām un svarīgākā no tām ir turnīra formāts, kura ietvaros komandas vairs neuzsāk turnīru spēlējot grupu spēles, bet gan uzreiz metās iekšā lielajā playoff zarā.

 

Kāpēc lēmums par formāta maiņu?

Atbilde ir pavisam vienkārša draugi! Jaunais turnīra formāts sniedz ne vien Jums iespēju aizvadīt tieši to pašu minimālo garantēto karšu skaitu (divas kartes) turnīra ietvaros, bet gan arī mums iespēju turnīru noorganizēt praktiski bez jebkādas aizkaves.

 

Tas viss pateicoties faktam, ka veicot šīs formāta izmaiņas ļoti krasi samazinājies komandu pārsēšanās skaits no vieniem datoriem pie citiem turnīra gaitā. Ja agrāk komandai varēja nākties:

 

piesēsties pie datoriem izspēlet vienu karti  slēgties nost no tiem  gaidīt vienu spēli  atkal slēgties klāt pie citiem datoriem

 

tad pašlaik šo garo ķēdi esam krietni vien samazinājuši un jaunā formāta ietvaros 20 no 24 komandām turnīru aizvada ne reizi nepieceļoties no datoriem pie kuriem tās sākotnēji piesēdās!

 

Kāds tad izskatās šis formāts?

Pavisam vienkārši:

  • 24 komandas tiek ielozētas vienā Single Elimination Bo3 zarā;

  • Zara izloze notiek pamatojoties uz komandu iegūtajiem seed, kas tiek aprēķināti no komandas spēlētāju ranka punktiem, ko piešķir katram individuālajam spēlētājam par sasniegumiem iepriekšējos GOEXANIMO CS:GO 2 pret 2 turnīros;

  • Zara ietvaros 8 komandas ar augstāko seed (seed 1-8) saņem HIGH SEED un uzsāk turnīru no otrās spēļu kārtas.


Savukārt, otra lielā izmaiņa ir turnīra dalība maksa. Sakarā ar to, ka klubā beidzot esam veiksmīgi nomainijuši visus vecos, lagojošos datorus uz jauniem, spēcīgākiem, CS:GO 2 pret 2 turnīru dalības maksa nu ir tāda pati kā lielo, 5 pret 5 turnīru dalības maksa jeb 15 eur no cilvēka.

Vēlies iepazīties ar turnīra statistiku?
Droši apmeklē mūsu eBot sistēmu un lapas augšā meklēšanas logā izvēlies turnīru "GOEXANIMO CS:GO 2x2 #11" un spied search!

Turnīra komandas

Kā jau iepriekš minējām, lielajam atgriešanās turnīra pieteicās 24 komandas un zemāk vari aplūkot to sastāvus:

  1. esi ceturtais esports - Emis2, Field9

  2. deprEST - endicate, Sylvyrrock

  3. SkinLox - keen, msn

  4. Fervex - Serex, JPhilips

  5. bambuza - klaudi, kembii

  6. g pro gang - discplex, karlisabc

  7. aimhaus - nopper, Shield

  8. jewers - Akward, skima

  9. TEAM PARASHA - TOMCHH, Dhu

  10. ProstaDarbs - s1ckfl0w^, Kaines_

  11. Hello Kitty - Krasav4ik, Morozow

  12. 0NG0D - Alinsh, Labreenc

  13. Timechasers - Askew, jL-

  14. MineGang - Predator, Teechyy

  15. SpaceX - -Kato_, baNe?

  16. AlphaMales - Mr.Leg, lavlons

  17. EternityGaming - Mikfost, Newt

  18. aFive - XSOAL, ANFIK

  19. Ostentum - ZEPRii, dvq

  20. Logo - Trasher, Logan

  21. PUKALKI - Smok, Gr1zzle

  22. NLP - Latfy, BlueCheese

  23. Olymposik - Pefdz, uL7raKiborg

  24. LV eSports - Square, snoW

Turnīra spēles

Zara augšējā daļa:

Pirmās kārtas spēļu rezultāti:

  • SpaceX [0:2] AlphaMales (12:16 mirage, 16:19 inferno)

  • TEAM PARASHA [2:0] LV eSports (16:6 inferno, 16:11 mirage)

  • Hello Kitty [2:0] Logo (16:8 overpass, 16:14 inferno)

  • 0NG0D [2:0] PUKALKI (16:11 mirage, 16:6 overpass)

 

Otrās kārtas spēļu rezultāti:

  • esi ceturtais esports [2:0] AlphaMales (16:10 train, 16:10 mirage)

  • jewers [2:1] TEAM PARASHA (16:11 inferno, 19:22 dust2, 16:10 overpass)

  • Fervex [2:0] Hello Kitty (16:10 inferno, 16:5 mirage)

  • g pro gang [2:0] 0NG0D (16:6 nuke, 16:7 overpass)

 

¼ finālu spēļu rezultāti:

  • esi ceturtais esports [2:0] jewers (16:11 train, 16:6 vertigo)

  • Fervex [1:2] g pro gang (9:16 vertigo, 16:13 trian, 12:16 overpass)

 

Zara apakšējā daļa:

Pirmās kārtas spēļu rezultāti:

  • MineGang [2:0] EternityGaming (16:4 mirage, 16:7 overpass)

  • ProstaDarbs [2:0] Olymposik (16:6 mirage, 19:16 overpass)

  • Ostentum [2:0] aFive (16:1 train, 16:6 inferno)

  • Timechasers [2:0] NLP (16:8 inferno, 16:14 mirage)

 

Otrās kārtas spēļu rezultāti:

  • deprEST [2:0] MineGang (16:11 mirage, 16:8 nuke)

  • aimhaus [2:1] ProstaDarbs (14:16 inferno, 16:13 nuke, 22:18 overpass)

  • SkinLox [2:0] Ostentum (16:11 nuke, 16:13 train)

  • bambuza [0:2] Timechasers (12:16 dust2, 13:16 vertigo)

 

¼ finālu spēļu rezultāti:

  • deprEST [0:2] aimhaus (13:16 nuke, 11:16 overpass)

  • SkinLox [0:2] Timechasers (14:16 mirage, 13:16 inferno)

 

Turnīra izšķirošās spēles

Pirmā pusfināla ietvaros komanda g pro gang (discplex, karlisabc) izrādijās galvas tiesu pārāka par esi ceturtais esports (Emis2, Field9) apspēlējot to divās kartēs pēc kārtas ar rezultātiem 16:10 kartē train un 16:6 kartē nuke.


Savukārt otra pusfināla duelis bija krietni vien spraigāks! Sēriju veiksmīgāk uzsāka aimhaus (nopper, Shield) puiši, kas guva uzvaru pirmajā kartē, overpass, ar rezultātu 16:13. Taču pēcāk lietuvieši Timechasers (jL-, Askew) pārņēma iniciatīvu savās rokās gūstot uzvaru atlikušajās divās kartēs ar rezultātiem 16:14 inferno un 16:13 dust2.

 

Lielais fināls gan šoreiz izvērtās šķietami finālam neraksturīgi. Divās kartēs pēc kārtas uzvaru salīdzinoši ātri guva mūsu viesi lietuvieši Timechasers (jL-, Askew), kas ar rezultātiem 16:8 vertigo un 16:9 inferno apspēlēja latviešu duetu no g pro gang (discplex, karlisabc).

Ar šo uzvaru mūsu braļukas ne vien kļuva par GOEXANIMO CS:GO 2x2 #11 turnīra čempioniem, bet gan arī ierakstija sevi GOEXANIMO vēstures lapā kļūstos par pirmo ne-latviešu komandu, kas pie mums uzvar kāda no CS:GO turnīriem!

 

“Pirmkārt, gribu pateikt milzīgu paldies Gekonam, kurš neapšaubāmi strādā vaigi sviedros, lai noorganizētu mums visiem šos foršos turnīrus! Tāpat arī paldies viņam par to, ka viņš ātri un operatīvi palīdzēja mums, kas ne vārda latviski nesaprot, piereģistrēties pašam turnīram GOEXANIMO mājaslapā!

 

Sestdienas diena iesākās ar celšanos 7 no rīta, lai laicīgi varētu izbraukt no Lietuvas un doties uz GOEXANIMO. Četras garas stundas pavadītas ceļā, taču tas ātri vien aizmirsās kad nonācam galā un tikām pie spēlēšanas.

 

Turnīru sākām ar spēli pret komandu NLP. Šos puišus pēc nickiem nezinājām tāpēc bijām nedaudz satraukušies, jo nebija ne jausmas cik labi viņi ir. Taču, pēc pāris nospēlētiem raundiem abi ar Askew saskatijāmies un sapratām, ka pēc pirmās spēlēs mājas mēs noteikti nedosimies. Tāpat, līdzīgā manierē, aizvadijām arī nākošo spēli pret komandu bambuza.

 

Ceturtdaļfinālā pretī nāca keen ar msn (SkinLox) un nu jau vajadzēja sākt iespringt citādi varētu nākties braukt mājās. Pirmās kartes sākums izvērtās pagalam neizdevies. Atdevām ļoti daudz raundu, kuros itkā bijām vadībā, taču beigās kaut kā tos tomēr zaudējām. Uzreiz paņēmām pauzi, lai nedaudz nomierinātos un sakopotu domas. Pēcāk jau viss aizgāja kā pa reni un spēli pārņēmām savās rokās un uzvarējām ar rezultātu 2-0.

 

Bijām nokļuvuši jau pusfinālā, kur pretī stājās nopper ar Shield (aimhaus). Pirmā karte bija overpass, ko līdz šim nebijām Retake mode ietvaros spēlējuši. Uzvarējām pirmo halfu pa CT ar rezultātu 8:7, taču pa T sākās problēmas un viņu ārprātīgi labais teamplays neļāva mums uzvarēt raundus. Beigās pirmo karti zaudējām ar 13:16. Atceros, ka pēc tā zaudējuma biju nedaudz sagrauts. Izgāju ārā paelpot svaigu gaisu un pats sev prasiju - vai tiešām mēs braucam visu šo garo ceļu uz GOEXANIMO, lai tagad paliktu 3-4.vietā? Šī doma mani ļoti uzkurināja un sāku šaut galvas kā vēl nekad! Atlikušo divu karšu ietvaros šķietami vienmēr bijām tie, kas kontrolē spēli un ne mirkli nebija sajūta, ka mēs varētu zaudēt. Beigu beigās smagi izcīnīta 2-1 uzvara par ko pašiem bija neizsakāms prieks, jo šie bija stiprākie pretinieki pret kādiem līdz šim bija jāspēlē.

 

Pirms lielā fināla pret discplex ar karlisabc (g pro gang) man personīgi šķita, ka šaj spēlē nevajadzētu būt tik grūtai kā iepriekšējai un tā arī bija. Pēc pāris nospēlētiem raundiem mēs jau jutām, ka zelta medaļas ir mums rokā, jo, lai neapvainojas mūsu pretinieki, šķita, ka viņi galīgi nebija gatavi spēlēt pret mums ar Askew. Tā nu arī beigās ātra 2-0 uzvara.

 

Kopumā šis bija viens no visu laiku labākajiem turnīriem kurā esmu spēlējis! Cik man zināms, tad GOEXANIMO klubs ir vienīgā vieta Baltijā, kur Tev ir iespēja šādi atbraukt un piedalīties turnīros sēžot pie datoriem kam ir stabils 300+ fps un geiming krēsliem, kas nodrošina komfortu visa turnīra gaitā.

 

Beigās gribu pateikt paldies arī visiem mūsu latviešu faniem! Šķietami, ka vienmēr kad spēlējām aiz mums bija vismaz pāris cilvēki, kas mūs atbalstija. Lielākais shoutout defry, kurš palīdzēja iesildīt manu komandas biedru Askew kamēr es biju aizņemts ar spēles plāna izveidi (ārā pīpēju).

 

Atvainojos par garo eseju, bet vēlējos pilnībā izpaust savas emocijas par šo turnīru. Vēlreiz paldies par silto uzņemšanu un tiekamies jau tuvā nākotnē! BRALIUKAS! <3”

/jL par aizvadīto turnīru un uzvaru tajā/

 

Turnīra čempioni - Timechasers (jL-, Askew)

Otrās vietas ieguvēji - g pro gang (discplex, karlisabc)

 

Sakam lielu paldies visiem, kas piedalijās šajā turnīrā un vēlreiz sveicam turnīra uzvarētājus komandu Timechasers ar iegūto čempionu titulu! Seko līdzi jaunumiem GOEXANIMO mājaslapā, lai nepalaistu garām arī turpmākos CS:GO pasākumus!