Jan 22 - League of Legends

GOEXANIMO League of Legends #5 atskats

Sestdien, 20. Janvārī GOEXANIMO klubā tika aizvadīts #5 League of Legends Team Builder turnīrs. Šoreiz dalībnieku skaits bija rekord - augsts: 50, jeb 10 komandas. Skaidri redzams, ka interese uz šiem pasākumiem ir augsta, bet vietu skaits ir ierobežots. Tādēļ vēlamies vērst uzmanību uz savlaicīgu reģistrēšanos t.sk. arī pasākuma apmaksu. Nākamajā Team Builder pasākumā maksimālais vietu skaits būs 40.

 

Tika novērots, ka atsevišķi spēlētāji ar nodomu norādīja maldinošu ranku, lai apietu sistēmu. Brīdinām, ka šāda rīcība nav pieņemama un no nākamās reizes tiks ieviestas pārbaudes. Spēlētāji, kuri turpinās mānīties tiks sodīti ar diskvalifikāciju.

 

Lai paātrinātu spēļu sākumu, ar nākošo Team Builder tiks ieviesta jauna punktu skaitīšanas sistēma. Punktu skaits būs atkarīgs no uzvaras vai zaudes un spēles sākuma laika ievērošanas. Idejiski tas nozīmē, ka komanda ar 4/4 uzvarām grupā, kura ir nokavējusi sākuma laiku visām spēlēm varēs palikt arī otrajā vietā. Par punktu sistēmu sīkāk uzzināsiet tuvāk nākamajam Team Builder turnīram!

 

Šajā turnīrā katram bija jānorāda savs GOEXANIMO nickname. Sakarā ar šo tiek ieviests Team Builder spēlētāju TOPS. Šajā TOPā spēlētāji, kuri regulāri piedalās un ierindojas augstākajās vietās, iespējams, kādā laika periodā varēs baudīt ekstra labumiņus ;)

 

Tad nu ķeramies klāt pasākuma norisei un rezultātiem:

 

KOMANDAS:

 

Tie cilvēki, kuri pēc rankiem atradās vidū visiem pārējiem tika ievēlēti par komandu kapteiņiem. Šie spēlētāji bija: KalashnikowS, Redm1st, Nauo, savejais, junkk, Riven, TSQ skiddo, Ponkystrike Clownpiece un Neebo. Katrs no viņiem salasīja sev komandu no pārējiem turnīra dalībniekiem. Galējais komandu sadalījums bija šāds:

 

 

Komandas nejaušas izvēles veidā pēcāk tika sadalītas divās grupās (A un B), kur katra spēlēja ar pārējām grupas komandām Bo1 formātā. No grupām ārā izspēles mačos tika top 2 labākās komandas.

 

GRUPAS UN GRUPU IZSPĒLES:

 

A grupa:


No A grupas ārā ar #1 seed tika komanda Neebo un ar #2 seed komanda Redm1st.

 

Clownpiece vs Neebo(W)

Clownpiece(W) vs Riven

Clownpiece(W) vs junkk

Clownpiece vs Redm1st(W)

Neebo(W) vs Redm1st

Neebo vs junkk(W)

Neebo(W) vs Riven

Riven(W) vs junkk

Riven vs Redm1st(W)

junkk vs Redm1st(W)

 

B grupa:

 

 

No B grupas ārā ar #1 seed tika komanda TSQ skiddo un ar #2 seed komanda Ponkystrike.

 

TSQ skiddo(W) vs Ponkystrike

TSQ skiddo(W) vs savejais

TSQ skiddo(W) vs Nauo

TSQ skiddo(W) vs KalashnikowS

Ponkystrike(W) vs savejais

Ponkystrike(W) vs Nauo

Ponkystrike(W) vs KalashnikowS

savejais(W) vs Nauo

savejais(W) KalashnikowS

Nauo vs KalashnikowS(W)

 

IZSLĒGŠANAS SPĒLES:

 

 

Pusfināls #1: Neebo vs Ponkystrike(W)

Pusfināls #2: Redm1st vs TSQ skiddo(W)

Fināls: Ponkystrike(W) vs TSQ skiddo

 

Trešās vietas ieguvēji: Neebo

 

Otrās vietas ieguvēji: TSQ skiddo

 

Turnīra uzvarētāji - Ponkystrike!

 

Sakam lielu paldies visiem, kas piedalijās šajā turnīrā un vēlreiz sveicam turnīra uzvarētājus Ponkystrike ar iegūto čempionu titulu! Seko līdzi jaunumiem, lai noskaidrotu jaunumus par gaidāmo punktu skaitīšanas sistēmu, spēlētāju topu un nākošo League of Legends turnīru.

 

 

Atgādinam, ka GOEXANIMO klubs strādā arī darba dienās. Droši nāc ciemos pie mums ēst pusdienas vai uzspēlēt kādu datorspēli, PlayStation 4 vai galda spēles!



Raksta autors: Oskars “junk” Jankovskis