Sep 19 - League of Legends

GOEXANIMO League of Legends #8 TeamBuilder atskats

Sestdien, 15. septembrī GOEXANIMO telpās tika aizvadīts #8 League of Legends Team Builder turnīrs uz kuru vēlme piedalīties bija rekord augsta! Prieks, ka mēs kā community augam un vēlme apmeklēt šos pasākumus tikai pieaug! Līdz ar to vēlamies atgādināt, ka laicīga turnīra apmaksa ir vitāla Jūsu vietas nodrošināšanai!

 

Paldies lielajam atbalstītāju pulkam, kuri netika spēlēt, bet tik un tā atrada laiku ierasties klubā un atbalstīt pārējos spēlētājus!

 

Dzīve nav rožu dārzs vien - tādēļ vēlamies vērst uzmanību uz pāris lietām, kuras turpmāk būs jāievēro. Pirmkārt - nekādas pīpēšanas pēc champion select. Vairāk brīdinājumu nebūs - ja redzēsim pauses dēļ pīpēšanas vai “paņemšu kokčiku” - komanda iegūs zaudi konkrētajā spēlē. Otrkārt alkohola patēriņš. Protams alkohols nav un nebūs aizliegts, bet lūgums lai nebūtu tā ka kāds turnīra dalībnieks piedzeras tik traki ka aizņem tualeti uz 2h un vairs nav lietojams. Teškārt - šis nav pirmais teambuilder, tādēļ uzskatam ka visiem ir zināms noteikums par pareizu ranku rakstīšanu. To rakstot arī sarkaniem lieliem burtiem skaidri un gaiši ir paskaidrots kas ir jāraksta. Nākamreiz spēlētājs, kurš nošmauksies ar rankiem tiks diskvalificēts uz visu sezonu un uzreiz tiks padzīts no GOEXANIMO telpām. Paldies visiem pārējiem, kuri pēc tīrākās sirdsapziņas seko noteikumu korektai izpildei!

 

TeamBuilder 2018 TOP. Šāda izskatās bilde pēc pēdējā pasākuma. Šogad paradzēti vēl 2 League of Legends TeamBuilderi, no kuriem otrais būs daļēji invitational. Tas nozīmē, ka vispirms tiks uzaicināti tikai labākie TeamBuilder spēlētāji (vērtējot pēc iegūtu punktu skaita sezonā) un atlikušās vietas būs ar ranka ierobežojumu. Tādēļ sarosāmies uz nākamo pasākumu, jo tieši tā var būt izšķirošā reize, kura tieši Jums dos iespēju iegūt vietu lielajam finālam decembra sākumā (P.S. fināls risināsies divas dienas!).

 

GOEXANIMO nick

Apmeklēto Team Builderu skaits

Kopā iegūto punktu skaits

camgiB

4

26

mata

4

25

Ropresix

3

22

iCry Kaiser

4

20

angeel

3

19

Dievs

4

18

Opelis

3

17

sk1ddo

3

17

Plsnoreporterino

3

16

DragonBlame

3

14

Yellow Rose

4

14

Delsbrivsoli

2

13

GucciBikses

3

13

Der1cks Briesmas

3

12

marodieris

4

11

Ruuzh

3

11

junkk

4

10

Teogen

3

10

Arlite

3

10

GN0MAS

4

10

 

Liels paldies spēlētājam bIGMAK, kurš veltīja savu laiku un palīdzēja savest kārtībā spēlētāju topu saistībā ar kontu duplikātiem un citām niansēm.

 

Ķeramies klāt aizvadītajam pasākumam - kā nu mums gāja un ko tad labu pastrādājām!

 

KOMANDAS:

 

Tie cilvēki, kuri pēc rankiem atradās vidū visiem pārējiem tika ievēlēti par komandu kapteiņiem. Šie spēlētāji bija: Yellow Rose, Kukijs, Trippie Draven, Clownpiece, Botsmanis, TimeSpawnZ, MAX DRAGONBLAME un SVIESTA PAPS. Katrs no viņiem salasīja sev komandu no pārējiem turnīra dalībniekiem. Galējais komandu sadalījums bija šāds:

 

GRUPA

KOMANDA

SPĒLĒTĀJS 2

SPĒLĒTĀJS 3

SPĒLĒTĀJS 4

SPĒLĒTĀJS 5

A

Yellow Rose

57466279

TsQ sk1ddo

Ralfino LV 1vs9

InstantNoodleGuy

Kukijs

griand goexanimo

NAUER

Dragoon112

MCMARKOOG

Trippie Draven

ruuuzh

SKT T1 madafaker

Aspéct

MelnZ3ns

Clownpiece

FGKMNSFNIWERWIRJ

Disco D

Atmarozakss

SmurfuFrukTs2

B

Botsmanis

cr7 fanboy

SG KAISER

Karthur

latvianbros

TimeSpawnZ

djbetøns

GN0MAS

Angeela

zedmeister1337

MAX DRAGONBLAME

junkk

BROKOLICECZ

Koks

I Support Apes

SVIESTA PAPS

IEGITNESS

atdod scuttler

SPECTRE FX

THEMIGHTYFLASH

 

Kad komandas tika sadalītas - notika grupu izspēle, kur katra komanda spēlēja pret visām pārējām grupas komandām BO1 formātā. Visas komandas tika ārā no grupām un stājās pretī otras grupas komandām atkarībā no ieņemtās vietas.

 

GRUPAS UN GRUPU IZSPĒLES:

 

A grupu dominēja komanda Yellow Rose. Viņi no grupas izgāja kā pirmie, bet pateicoties acīgajiem spēlētājiem tika konstatēts, ka InstantNoodleGuy bija pamatīgi nošmaucies ar rankiem. Diamond 4 vietā “nejauši” ierakstījis Silver 5. Diezgan liela atšķirība ne? Līdz ar to tika pieņemts lēmums spēlētāju diskvalificēt no izspēļu sērijām un anulēt visus potenciālos apbalvojumus. Atgādinām ka noteikumu nezināšana nav iemesls to neievērošanai un izņēmumu nebūs. Komandām BocBoc un Dievs spēles bija samērā tuvas, un abas komandas savstarpēji sadalīja otro un trešo vietu. Komanda Kukie diemžē tā arī neieguva nevienu uzvaras punktu un pabeidza grupu ceturtajā vietā.

B grupas pārliecinoši uzvarētāji un vienīgā komanda bez zaudējumiem bija Sviesta Paps. Lai arī spēles bija samērā tuvas, neviens tā arī nespēja viņus uzvarēt. Atlikušās trīs komandas visas uzvarēja pa vienai spēlēi un līdz ar to bija “tiebreaker”. Tā kā punktu skaits bija vienāds - nācās skatīties savstarpējos rezultātus, pēc kuriem arī katra komanda bija uzvarējusi katru un izveidojās aplis. Pēdējais kritērijs bija uzvarētu spēļu laiks starp iesaistītajām komandām, pēc kurām rezultāts bija sekojošs: 2. vieta Visus, 3. vieta Clownpiece bet pēdējie palika DragonBlame.

 

1. Raunds

BocBoc

0:1

Dievs

DragonBlame

0:1

Visus

Kukie

0:1

Yellow Rose

Clownpiece

0:1

Sviesta Paps

2. Raunds

Yellow Rose

1:0

BocBoc

Sviesta Paps

1:0

DragonBlame

Dievs

1:0

Kukie

Visus

0:1

Clownpiece

3. Raunds

Kukie

0:1

BocBoc

Clownpiece

0:1

DragonBlame

Dievs

0:1

Yellow Rose

Visus

0:1

Sviesta Paps

 

GRUPU REZULTĀTI:

 

Vieta

Komanda

Punkti

A1

Yellow Rose

3

A2

Dievs

2

A3

Bocmanis

1

A4

Kukie

0

B1

Sviesta Paps

3

B2

Visus

1

B3

Clownpiece

1

B4

DragonBlame

1

 

IZSPĒLES:


Sākoties izspēlēm abu grupu pirmās vietas stājās pretī otras grupas pēdējai vietai. Izspēlēs vairākkārtīgi izskanēja “Kā mēs šito uzvarējām” - līdz ar to skaidrs ka bija vairāki comebacks un vairākas komandas bija spiestas nokārt degunu. Izspēļu reuzltāti apskatāmi sekojošajā tabulā:

 

Ceturtdaļfināls

Yellow Rose

1:0

DragonBlame

Sviesta Paps

1:0

Kukie

Dievs

1:0

Clownpiece

Visus

0:1

BocBoc

Pusfināls

Yellow Rose

0:0

BocBoc

Sviesta Paps

1:0

Dievs

Fināls

Yellow Rose

0:1

Dievs

BocBoc

0:1

Sviesta Paps

 

Lielajā finālspēlē tikās Bocmaņa komanda pret Sviesta Papu, kur augstu individuālu skilu rādīja Sviesta Paps ar Kledu. Pateicoties viņam spēle jau diezgan ātri pavērsās par labu Sviesta Papa komandai un Bocmaņa komanda nespēja atkopties. Rezultātā Bo1 sērijās finālu un visu turnīru uzvarēja komanda Sviesta Paps, kuri arī visa turnīra laikā nezaudēja nevienu spēli!

 

Tie, kuriem ir interese ŠEIT varam apskatīties dažādu spēļu beigu screenshotus - tie, kuri iesūtīja (viens cilvēks - bIGMAK) - paldies.

 

Uzvarētāji - Sviesta Paps!

 

Otrā vieta - Bocmanis!

 

Trešā vieta - Dievs!

Paldies visiem kas atnāca. Nākamais turnīrs Novembra sākumā!