Nov 02 - GOEXANIMO

HyperX Gaming Night atgriežas ar jaunu vērienu!

Pēc ieturētas nelielas pauzītes, ar prieku paziņojam par šī gada trešo HyperX Gaming Night pasākumu, kura ietvaros šoreiz savā starpā sacentīsies, un par aizraujošu un smiekliem pilnu nedēļas nogali, parūpēsies strīmeri no visas Baltijas!

 

HyperX Gaming Night ir izklaidējošs pasākums, kas divu dienu garumā norisināsies no 5. līdz 6. novembrim, un tā ietvaros četri satura veidotāji savā starpā sacentīsies astoņu dažādu spēļu ietvaros, lai noskaidrotu - kurš tad tiks pie jaunas HyperX Origins 60 klaviatūras!

 

 

Šoreiz, ciņā par tiesībām saukt sevi par HyperX Gaming Night čempionu, piedalīsies sekojošie personāži:

  • Viens no Latvijas populārākajiem strīmeriem Ģenerālis, kura darbībām līdzi sekot varēsi viņa Twitch kontā.

  • Profesionāls League of Legends spēlētājs un strīmeris no Lietuvas Saulius, kurš savas spēlēt prasmes atrādīs savā Twitch kanālā.

  • Igauniju sacensībās pārstāvēs strīmeris Indrek, kas ikdienā aktīvi straumē to, kā speedrunno spēli Diablo II. Viņa meistarīgajām virtuālajām kustibām sekot līdzi varēsi viņa Twitch kanalā.

  • Visbeidzot, mūsu sarakstu noslēdz atraktīvais Br1xzy no Latvijas. Viņa vienmēr mundrā tiešraide būs redzama YouTube.

 

Pasākums ik vakaru sāksies plkst. 19:00 un jautrība turpināsies līdz pat pusnaktij. Sacensību ietvaros, par savstarpējo intrigu parūpēsies vakara vadītājs Renārs “Emvy” Dzintars, kurš gluži kā skolā, liks strīmeriem atzīmes par viņu sniegumu katrā no spēlēm.

 

Pārliecinies, ka esi piesekojis Goexanimo Instagram kontam, lai nepalaistu garām informāciju par iespēju tikt pie foršām balvām no HyperX