Aug 29 - League of Legends

LoL Teambuilder #3 atskats!

Ar milzīgu prieku varam teikt, ka svētdien (27.08) veiksmīgi aizvadījām savu trešo GOEXANIMO League of Legends Teambuilder pasākumu! Cik tad spēlētāji pieteicās uz šīs disciplīnas pasākumu, kā tika sadalītas komandas un kurš tad izrādijās labākais kapteinis nokoplektējot komandu, kas kļuva par čempioniem? Uzzini lasot tālāk!

 

Diemžēl, atšķirībā no pagājušā Teambuilder pasākuma, šoreiz pasākuma dalībnieku saraksts netika pilnībā aizpildīts un uz to kopumā ieradās 25 spēlētāji, kas ļāva izveidot 5 komandas. Ļoti ceram, ka šis nav rādītajs tam, ka spēlētājiem zūd vēlme piedalīties šajos pasākumos, bet gan vienkārši neveiksmīgi izvēlēts datums pasākuma rīkošanai.

 

Runājot par pašu pasākumu - spēlētājiem ierodoties klubā tie pierakstījās kopējā spēlētāju sarakstā kurā norādija savu nicku, ranku, kā arī primāro un sekundāro lomu, ko ir gatavi spēlēt. Pēc tam šis spēlētāju saraksts tika sakārtots sākot ar augstāko ranku līdz pat zemākajam. Spēlētāji, kas sarakstā ieņēma vidējās vietas (no 11 līdz 15 vietai) kļuva par komandu kapteiņiem.


Zemāk vari aplūkot kopējo spēlētāju sarakstu un to kuri tad kļuva par kapteiņiem:

speletaji.jpg

Pēcāk visiem kapteiņiem rindas kārtībā (sākot ar zemāko ranku un beidzot ar augstāko) bija jāizvēlas savai komandai pa diviem spēlētājam no katra no 2 atlikušajiem blokiem. Pēc 4 pilniem izvēles riņķiem komandas bija nokomplektētas un tās izskatījās šādi:

komandas.jpg

 

Pēc tam šīs 5 komandas tika ieliktas vienā grupā, kuras ietvaros katra komanda ar katru izspēlēja vienu spēli, lai noteiktu tās 4 komandas, kas tiks izslēgšanas kārtā.

grupa.jpg

Grupu spēļu ietvaros

  • 1.vietu sev nodrošināja Team junkk, kas palika nepārspēta uzvarot visas četras savas grupu spēles; uzvaras pār komandām sk1ddo, Barvedis, Ruuzh, Kaiser

  • 2.vietu ieguva Team sk1ddo ar uzvarām pār komandām Barvedis un Ruuzh

  • 3.vietu ieguva Team Barvedis ar uzvarām pār komandām Ruuzh un Kaiser

  • 4.vietu ieguva Team Ruuzh, kas savu vienīgo uzvaru svinēja pār Kaiser pārstāvēto komandu

  • Savukārt turnīru grupu kārtā noslēdza Team Kaiser, kas savu vienīgo uzvaru guva pār Team sk1ddo, bet ar to diemžēl nepietika lai nodrošinātu sev vietu izslēgšanas spēļu kārtā.

 

*nospiežot uz komandas nosaukuma iespējams aplūkot attiecīgās spēles detaļas

 

Tā kā draft phase junkk uzticēja man, zināju, ka jādrafto gudri. Pēc drafta jau pirmajā spēle bija jūtams, ka izdevies tiešām novākt komandu nevis vienkārši 5 soloq spēlētājus. Visi klausija shotcalliem un darija savu darbu. Noteikti papildus faktors arī bija tas, ka mūsu top un mid spēlētāji agrāk spēlēja vienā komandā, kā arī support spēlētājs bija mans kursabiedrs. Jutām, ka varam uzvarēt visus un to arī grupās izdarijām!

/ÏMPØRT JÜNGŁÉR (BigMac) par komandu un 1.vietu grupās/

 

Turnīram turpinoties 4 labākās komandas tika ievietotas Single Elimination zarā kura ietvaros pusfināli tika aizvadīti pēc Best of 1 sistēmas, savukārt lielais fināls - pēc Best of 3 sistēmas. Izslēgšanas spēļu zars aplūkojams zemāk:

PO.jpg

Pirmā pusfināla ietvaros Team junkk turpināja savu dominanci atkārtoti gūstot uzvaru pār Team Ruuzh, savukārt otrā pusfināla ietvaros Team sk1ddo vēlreiz pierādija, ka ir pārāki par Team Barvedis.

 

Lielā fināla ietvaros Team sk1ddo bija nolikti patiešām grūta uzdevuma priekšā - uzvarēt Team junkk, kas visa turnīra laikā vēl nebija zaudējuši nevienu spēli.

 

Finālā  pieturējāmies pie sākotnējās turnīra stratēģijas, kas bija spēlēt ap mūsu pieredzējušo mid-lane spēlētāju Articuna.


Pirmajā spēlē paņēmu siviru, lai sniegtu komandai utility un wave-clearu, kamēr solo leineri split-push’oja ar jaycu un kassadinu. Pateicoties labai komunikācijai un lieliskām mapes rotācijām spēli izdevās uzvarēt 30 minūtēs.


Otrajā spēlē mums pārbrauca pāri. Pretinieki tika pie jannas, kas ir diezgan OP, un jau spēles 15.minūte mūsu mid-lane Articuna juta, ka spēle vairs nav uzvarama un teica mums, lai morāli gatavojamies trešajai spēlei.


Trešajā spēle tikām pie twitcha, jannas un galio. Spēles plāns bija skaidrs - no pirmās minūtes censties pretiniekus izprovocēt uz 2 pret 2, vai 3 pret 3 fightiem botā, kamēr galio pushoja oriannu zem torņa un ar ultu pieslēdzas fightiem, kas automātiski mums deva pārsvaru katrā fightā. Iegūstot pārsvaru pēc katra uzvarētā fighta spējām paņemt pa tornim, kā arī paņemt pūķi. Kad jutām, ka mūsu pārsvars ir jau ir pietiekams, sapratām, ka ir laiks paņemt baronu nashoru un pabeigt spēli.


Kopumā esmu ļoti gandarīts par fināla iznākumu un lepojos ar komandas sasniegto turnīrā!

/Klydex par fināla spēlēm pret Team junkk/

 

team sk1ddo.jpg

Čempioni - Team sk1ddo (tsq sk1ddo, ashe2002, Klydex, Articuna, Redm1st)

 

team junkk.jpg

Otrās vietas ieguvēji - Team junkk (junkk, DeadM3, Clownpiece, Aizgalvnis, BigMac)

 

Lai gan šoreiz pasākuma dalībnieku saraksts netika pilnībā aizpildīts, esam pārliecināti, ka kopējais pieprasījums pēc League of Legends disciplīnas pasākumiem nav krities un vēlme tajos piedalīties joprojām ir ļoti daudziem, kas šoreiz diemžēl uz pasākumu nespēja ierasties!

 

Atgādinam, ka League of Legends pasākumi pie mums notiek katru mēnesi, tā kā atliek vien sekot līdzi jaunumiem, lai nepalaistu garām nākošo GOEXANIMO rīkoto League of Legends turnīru!

 

Tāpat arī atgādinam, ka jaunais klubs strādā arī darba dienās! Droši nāc ciemos pie mums uzspēlēt kādu datorspēli, PlayStation4 vai galda spēles!

 

topmaizez0rkje.jpg

Mūsu klubā ir kategoriski AIZLIEGTS ienest jebkādus ēdienus vai dzērienus, kas nav pirkti mūsu klubā! Šo noteikumu vairākkārtēja pārkāpšana tiks sodīta ar attiecīgās komandas diskvalifikāciju un/vai konkrētās personas izraidīšanu no kluba telpām.