Jan 09 - GOEXANIMO

Meklējam satura veidošanas mācekli

Sveiki dārgie draugi un gaming entuziasti,

 

Esam sapratuši, ka ikdienas steigā daudzo projektu jūrā bieži vien esam pārāk noslogoti, lai spētu izdarīt visu pašiem priekš sevis. Tāpēc esam radijuši jaunu un ļoti interesantu vakanci - GOEXANIMO satura veidošanas māceklis

 

Šī vakance nav apmaksāta, bet tās uzsvars ir uz iespēju praktizēties un mācīties!

 

Mēs uzskatam, ka GOEXANIMO ir dzīvesstils un attiecīgi arī šī pozīcija sevī ietver daudz vairāk par parastu satura radīšanu. Mēs vēlamies padarīt Tevi par personību. Mēs vēlamies palīdzēt Tev augt un attīstīties kā satura veidotājam sniedzot savu palīdzīgo roku, lai Tu varētu realizēt tieši savas trakās idejas.

 

Attiecīgi, mēs gribam savā komandā uzņemt personu, kura vēlas mācīties un pilveidot sevi un savas spējas satura veidošanā. Tas nozīmē patstāvīgu darbošanos pie ideju radīšanas un to realizēšanas. Tie var būt īsi sketči, garāki interviju video, vlogi, tiktoki, instagram posti, podkasti vai jebkas cits, kas Tev ienāk galvā!

 

Ko mēs piedāvājam?

Iespēju strādāt aizrautīgā un modernā uzņēmumā, kurš jau vairākus gadus strādā pie esporta/gaming popularizēšanas Baltijā radot daudz un dažādus ar datorspēlēm saistītus projektus.

 

Ko mēs Tev sniedzam?

  • Iespēju izmantot GOEXANIMO kluba telpas satura veidošanai;

  • Pieeju GOEXANIMO ofisa telpām ar nodrošinātu darba vietu un datoru;

  • Iespēja izmantot mūsu studiju un tās video un audio tehniku satura radīšanai;

  • Dizaineri, kas var palīdzēt ar dažādām grafikām vai thumbnails;

  • Maksas programas Adobe After Effects un Adobe Premier Pro;

  • Pieeju licenzētai mūzikas un audio skaņu efektu bibliotēkai;

  • Kontaktus ar kuru palīdzību būs vieglāk realizēt savas idejas;

  • Un protams - draudzīgu kolektīvu, kas vienmēr centīsies palīdzēt!

 

Ja šī vakance Tevi ieinteresējusi, tad droši sūti savu pieteikumu uz epastu griand@goexanimo.lv. Brīdinam, ka no Tevis uzrakstīta pieteikuma uzreiz tiks vērtēta Tava spēja komunicēt!