Aug 21 - CS:GO

Monster Energy GOEXANIMO CS:GO 5x5 #12 atskats!

Aizvadītajā nedēļas nogalē, no 18 līdz 19. augustam, GOEXANIMO klubā aizvadījām divpadsmito CS:GO 5x5 turnīru Vecrīgas kluba vēsturē! Vēlies uzzināt kurš tad šoreiz kļuva par turnīra čempionu? Droši lasi tālāk!

 

Pasākumu šoreiz rīkojām sadarbībā ar mūsu foršo partneri Monster Energy, kas gan financiāli atbalstija šo pasākumu, gan deva iespēju turnīra dalībniekiem un atbalstītājiem nogaršot jaunāko Monster Energy dzērienu un iegūt savā īpašumā foršus nieciņus no Monster Energy! Par to viņiem liels paldies!

 

Kā jau ierasts mūsu CS:GO 5x5 lielajos pasākumus, turnīru izziņojot tā maksimālais dalībnieku skaits tika nolikts uz 16 komandām, taču, šoreiz, pēc diezgan liela pārtraukuma, turnīram izdevās savākt vairāk komandas nekā iepriekš plānots, līdz ar to pāris dienas pirms reģistrācija beigām palielinājām turnīra dalībnieku skaitu un beigu beigās uz to pieteicās 20 komandas!

 

Ļoti iepriecinošs bija arī fakts, ka šoreiz turnīru apmeklēja arī viena komanda no Lietuvas - Bleiz! Lai gan puiši klubā ieradās ar nokavēšanos, jo nespēja atrast kur novietot mašīnu Rīgas svētku lielajā juceklī, viņu pretinieki ae bija saprotoši un bija gatavi viņus pagaidīt! Par to paldies komandas ae spēlētājiem! Kopumā puišus klubā pirmo reizi uzņēmām kā savējos un ceram, ka arī viņiem šeit pie mums patika un mēs viņus sastapsim arī nākamajos GOEXANIMO turnīros!

 

Tāpat arī kā jau allaž vērts pieminēt, ka arī šī turnīra četru labāko komandu spēlētājiem bija ne vien tā foršā iespēja sevi ieraudzīt pasaules slavenās HLTV.org platformas ietvaros, bet arī iegūt tajā sev individuālo spēlētāja profilu, kas daudziem spēlētājiem ir kā papildus motivācijas lādiņš cīnīties par vietu turnīra labāko četriniekā!

 

Pievēršoties pašam turnīram - šoreiz pateicoties lielajam pieprasijumam atgriezāmies pie GOEXANIMO 20 komandu formāta! Turnīru pirmo dienu iesākām ar 4 grupām, kur katrā bija pa 5 komandām. Divām no šīm piecām komandām tika piešķirts HIGH SEED balstoties uz to spēlētāju iepriekšējiem sasniegumiem mūsu turnīros. Attiecīgi - HIGH SEED komandas turnīru uzsāka no otrās kārtas savā grupā.

Savukārt no grupām ārā tika četras komandas nevis divas, kas nozīmēja, ka otro turnīra dienu uzsākām ar 16 komandu Single Elimination zaru! Šī zara ietvaros pirmās divas kārtas (⅛ un ¼ fināli) tika aizvadīti pēc Best of 1 sistēmas, savukārt pusfināli un lielais fināls pēc Best of 3 sistēmas!

 

Grupas, kā jau allaž ierasts veidojām vadoties pēc komandu Seed, kas tiek aprēķināti balstoties uz komandā esošo spēlētāju GOEXANIMO Player rank punktiem. GOEXANIMO Player rank punkti tiek piešķirti katram atsevišķajam spēlētājam par sasniegumiem iepriekšējos CS:GO 5x5 turnīros.

 

Zemāk iespējams aplūkot turnīra grupas/zaru, komandu sastāvus, kā arī rezultātus toornament.com platformas ietvaros:

Tāpat arī piedāvājam aplūkot 10 labāko turnīra spēlētāju (pēc kills) statistikas rādītājus no eBot:

Ar pilnu turnīra statistiku iespējams iepazīties ŠEIT! Augšā search logā izvēlamies turnīru "Monster Energy GOEXANIMO CS:GO 5x5 #12" un spiežam search!



Grupu spēles

Kā jau tika minēts - 20 komandas tika sadalītas 4 grupās pa 5 komandām katrā. No katras grupas 4 spēcīgākās komandas tika izslēgšanas spēļu kārtā. Kādas tad bija grupas un kuras tad bija tās komandas, kas spēja nodrošināt sev vietu otrās dienas spēlēs uzzināsi lasot tālāk!

 

A Grupas komandas un to sastāvi:

*MALCO - ayriks, Feagleyy, Warden, UGARR, discplex

*Esi Pirmais eSports - Interex, FeakY, Daze, Hutler, Mackapag

4ndrejs - CMB-, pferiz, ZEPRiii, aksisxd, coldface

Citizen.5 - Ex1le, Latfy, BlueCheese, cupcake, Xstyle

5TIPOV.GG - alekzzz, Alpa, singles, Lusty, Windy

Pirmās kārtas spēles:

  • Citizen.5 [6:16] 5TIPOV.GG (overpass)


Otrās kārtas spēles:

  • MALCO [16:12] 5TIPOV.GG (overpass)

  • Esi Pirmais eSports [16:3] 4ndrejs (inferno)

 

Izšķirošā spēle:

  • 4ndrejs [16:3] Citizen.5 (mirage)

 

“Kad tika izliktas grupas un ieraudzījām, ka jāspēlē pret Esi Pirmais eSports, jau sapratām, ka būs grūti, jo pretinieku komanda uz lanu brauc pēc bootcampa. Tāpat arī pēc veto rezultātā iegūtā inferno pārliecība par savām spējām pret viņiem diži neuzlabojās. Spēle bija ļoti grūtia un to sanāca zaudēt bez cerībām.

 

Next game zinājām, ka spēle ir uz iziešanu playoffos un to, ka pretinieki nav nekādi zināmie, tadēļ var mūs šokēt. Veto jau bijām iecerējuši spēlēt default kartes, tādēļ bijām laimīgi ar to, ka bija jāspēlē Mirage. Citizen.5 parādīja pirmajos roundos to ka grib cīnīties, bet spēles gaitā sapratām, ka spēli ņemsim mēs. Paldies abām komandām par spēlēm, bija ļoti interesanti! Un paldies arī turnīra administrācijai par velvienu labi novadītu LAN turnīru!”

/CMB- par komandas 4ndrejs grupu spēlēm/



B Grupas komandas un to sastāvi:

*deprEST - endicate, Sylvyrrock, outwerk, superhck, Skeeezy

*dAT team - isa, defry, ren, sL-, Serex

Labs Darbs - Kaines, zeeb, s1ckfl0w^, Huperftw, APFEL

Hux - beffiz, kembii, Green, ZetBest, myqdee

Team_LastMinute - SteelRat, skima, Buhenvalds, DiscoABC03, Goldapp

Pirmās kārtas spēles:

  • Hux [16:4] Team_LastMinute (overpass)


Otrās kārtas spēles:

  • deprEST [16:7] Hux (cache)

  • dAT team [16:10] Labs Darbs (mirage)

 

Izšķirošā spēle:

  • Labs Darbs [16:3] Team_LastMinute (mirage)

 

“Uz turnīru bijām novākušies kā mix, bet vispār jau kopā spēlējuši iepriekš bijām un zinājām viens otra spēles stilu, tāpēc viegli bija sadarboties. Pirms spēles pret dAT team ticējām sev un bijām koncentrējušies tikai un vienīgi uz uzvaru. Mūs nemaz nebiedēja fakts, ka, piemēram, defry ir 2.vieta LV FACEIT.

 

Spēli uzsākām ļoti neveiksmīgi ar atdotām abām pistolēm, tāpēc jau 6 raundus uzreiz nācās atdot. Buy roundos gāja diezgan labi, taču šādas tādas nevajadzīgas kļūdas tomēr izdarijām, tāpēc beigu beigās tomēr spēli zaudējām. Darijām visu, kas mūsu spēkos, pietrūka vien veiksme uzvarēt pistoles!

 

Nākošajā spēlē pret Team_LastMinute spēlējām to pašu mirage. Spēle izdevās ļoti veiksmīgi bez īpaši lielām kļūdām, bet atkal zaudējām abas pistoles, taču šoreiz nākošajā raundā uzvarējàm force roundu. Manuprāt, Team_LastMinute pietrūka trade fragi, pārāk daudz visi peakoja vieni paši, jutām, ka pietrūkst arī team play, nedeva viens otram īsti flashkas tāpēc arī bija grūti entrijot. Props skimai, kas pret mums deva labus 1-tapus!”

/Kaines par komandas Labs Darbs grupu spēlēm/

 

C Grupas komandas un to sastāvi:

*wolsung - hyskeee, Gekons, raw, YEKINDAR, krii

*ae - softstyleR, Choice, davsty, hopplo, Akward

Bleiz - CagXD, jL., musse_R, Nenius, eLredas

Eternity - ShiNii, sterige, rocuJ, TdKappa, kjyy

ReptileZ - BernarsK, rabbit, dvq, Nervix, Plukainis

Pirmās kārtas spēles:

  • Eternity [16:6] ReptileZ (inferno)


Otrās kārtas spēles:

  • wolsung [16:4] Eternity (dust2)

  • ae [16:8] Bleiz (train)

 

Izšķirošā spēle:

  • Bleiz [16:6] ReptileZ (cache)

 

“Turnīrs bija ļoti foršs un mēs labi pavadijām laiku! Vienīgais fakts, kas pašiem nepatika ir tas, ka arī otrajā dienā spēles bija Bo1, nevis Bo3, taču paši īsti nevaram sūdzēties, jo tikai pie šāda formāta varējām tikt spēlēt, jo reģistrējāmies turnīram ļoti vēlu.

 

Un, protams, arī noteikti bija vēlme pēc nedaudz zemākām istabas temperatūrām, jo nācās spēlēt pirtī, līdz ar ko arī datori bij uzkarsuši un mēdza iefreezot/ielagot. Tāpat arī nebijām raduši, ka mums aiz muguras stāv tik daudz cilvēku, bet nu tādi jau ir tie LAN turnīri!”

/musse_R par savu pieredzi pie mums GOEXANIMO/

 

D Grupas komandas un to sastāvi:

*MightyWolves - kykaho, Emis2, msn, keen, d3k

*Aston eSports - AlliN, Zvede, Henča, Labreenc, christian8

ex-InnoCence - Mentality, Apovits, SLY, pKc, faq.Slime*

Penux Esports LV - pifs., IWilldominate, solo, LDZA, Iceey

Pyatachok Gaming - Clover, .explain, KL1MS, lapa, KoMan

Pirmās kārtas spēles:

  • Penux Esports LV [9:16] Pyatachok Gaming (inferno)


Otrās kārtas spēles:

  • MightyWolves [16:2] Pyatachok Gaming (mirage)

  • Aston eSports [16:2] ex-InnoCence (mirage)

 

Izšķirošā spēle:

  • ex-InnoCence [16:10] Penux Esports LV (inferno)

 

“Vispār tas viss notika ļoti ātri un spontāni! Par cik drīzumā braukšu pastrādāt uz ārzemēm, nodomāju, ka vēl vienu LAN turnīriņu gribētos uzspēlēt, pirms aizbraucu. Sāku domāt, ar ko šaudīties, galu galā mani vecie komandas biedri mani (man negaidīti) atbalstīja un teica, ka ir gatavi nolikt malā savas privātās lietas weekend'ā un braukt uzspēlēt. Nu, forši!

 

Kad parādījās grupas, iesmējām par faktu, ka esam tikuši pēdējā 'high-seed' vietiņā ar 11 punktiem (ja nemaldos), jo SLY bija sakrāti 10 un man 1 punkts. Tas bija diezgan smieklīgi, jo sapratām, ka ir pavisam reāla iespēja spēlēt svētdien.

 

Grupā pirmajā spēlē tikāmies ar AlliN mix-teamu Aston eSports un bijām diezgan priecīgi, ka veiksmīgi atbrīvojāmies no 'ne-defaultajām' mapēm un spēlējām "mirage". Līdz 4. raundam viss bija skaisti. Mani puiši pat saprata to, ko viņiem liku darīt 1. raundā (haha), tālāk jau mūs pazemoja (lai arī jutos kā uzvarētājs, jo tā jau labākie jūtās vienmēr, neatkarīgi ne no kā, vai ne?). Attiecīgi pirmo spēli zaudējām, uzvarot tikai dažus raundus, kas man personīgi nebija brīnums, jo tur puiši katru dienu spēlē to spēli un vienkārši individuāli bija labāki.

 

Otrā spēle par iziešanu no grupas bija pret pifa bandu Penux Esports LV. Tā spēle nebija tik sarežģīta, jo, lai cik dīvaini neizklausītos, individuāli labāki tomēr izrādījāmies mēs. Nebija tā, ka bijām ļoti priecīgi, bet kopumā apmierināti ar to, ko izdarījām. Protams, play-off pirmajā kārtā (BO1) tikāmies ar Esi Pirmais Esports, kuriem veiksmīgi zaudējām kartē nuke. Kāpēc veiksmīgi? Jo karte galu galā ir miskaste un manas ciešanas beidzās diezgan ātri.

 

Visā visumā nospēlējam tieši tik labi, cik labi bijām gatavojušies, bet nu bija ļoti forši ar džekiem atkal (pēc 2-3 gadu pauzes) satikties, galu galā - iedzert, parunāt par dzīvi, sievietēm, geimingu un katra dzīves plāniem. Paldies GOEXANIMO, ka esat, jo citādi mēs diezin vai būtu satikušies. Turnīrs organizācijas ziņā ir nemainīgi labs, jo ja rodās kādas 'aizkaves', tas ir tikai dēļ spēlētājiem pašiem. Paldies par platformu, iespēju un tiekamies jau nākamgad!”

/apovits par komandas ex-InnoCence grupu spēlēm un turnīru kopumā/



Izslēgšanas kārtas spēles!

Izslēgšanas spēļu kārtā iekļuva 16 turnīra labākās komandas, kas tika ievietotas Single Elimination zarā, kura ietvaros pirmās divas spēļu kārtas notika pēc Best-of-1 izspēles sistēmas, savukārt pusfināli un fināls tika izspēlēti pēc Best-of-3 sistēmas!

 

⅛ finālu rezultāti:

  • deprEST [16:14] Eternity (train)

  • ae [16:5] Labs Darbs (inferno)

  • wolsung [16:10] Hux (dust2)

  • dAT team [11:16] Bleiz (cache)

 

¼ finālu rezultāti:

  • deprEST [16:11] ae (inferno)

  • wolsung [16:12] Bleiz (overpass)

 

“Pirms spēles pret lietuviešiem īsti nezinājām ko gaidīt, tomēr kā jau ierasts bijām diezgan pārliecināti par savām spējām un arī par faktoru spēlēja tas, ka nevienu no lietuviešu spēlētājiem tā īsti nezinājām.

 

Spēli iesākām ar pistoļu raunda zaudēšanu, kam sekoja arī zaudēts force-raunds un tad eco-raunds. Ja pareizi atceros, pēcāk beidzot izdevās vinēt pirmo gun round, pēc kā uzreiz atkal zaudējām nākamo un mums bija money resets. Atkal atkārtojās pagājušasis scenārijs ar zaudētu force un full eco un zaudētu vēl nākošo gun round. Tajā brīdi bijām iedzinējos ar 1:7 un sapratām, ka kaut kas jāmaina! Izlēmām apmainīt ar vietām Gekons ar krii, kā rezultātā uz A saitu spēlēju es ar Gekons un uz B spēlēja krii, hyskeee, YEKINDAR. Šī maiņa bija tieši tas, kas bija vajadzīgs un tā ļoti labi nostrādāja! Tās rezultātā izdevās atvilkt atpakaļ halfu līdz 7:8, kas bija pietiekami labi, ņemot vērā to kā mēs iesākām spēli. Apmainoties pusēm pa T atkal zaudējām pistoles, force, full eco un pirmo gun round un rezultāts bija jau 7:12 laikam. Tajā mirklī man pirmo reizi galvā parādijās šaubas par to, ka mēs pat varētu zaudēt šo spēli un izkrist jau ⅛ finālā, bet prātu mierināja tas, ka mēs esam arī no sliktākām situācijam tikuši ārā. Pie 7:12 mēs vienkārši sākām vairāk fokusēties un dzīties viņiem pakaļ kā rezultātā vienā brīdi izdevās viņu apsteigt (12:11). Pēcak viņi gan nākamo raundu uzvarēja, bet mēs uzreiz atbildējām ar taktisko pauzi, lai gan paši nedaudz nomierinātos un izdomātu kā viņus resetot, gan arī nedotu viņiem iespēju ieskrieties! Pauze mums palīdzēja un spēli beigās mums izdevās noslēgt uz pozitīvas nots.

 

Uzskatu, ka šī mums bija tāda vērtīga mācība, ka pretiniekus nevajag novērtēt par zemu. Teiksim tā, nedaudz apsvilinājām dibenus. Visu cieņu leišu spēlētājam jL, kurš daudzos raundos parādīja brīnumus un no sirds centās uzvarēt šo spēli!”

/raw par spēli pret lietuviešiem Bleiz/

 

⅛ finālu rezultāti:

  • MALCO [16:6] Pyatachok Gaming (overpass)

  • Aston eSports [16:8] 4ndrejs (mirage)

  • MightyWolves [16:7] 5TIPOV.GG (mirage)

  • Esi Pirmais eSports [16:3] ex-InnoCence (nuke)

 

¼ finālu rezultāti:

  • MALCO [16:11] Aston eSports (nuke)

  • MightyWolves [31:28] Esi Pirmais eSports (inferno)

 

“Pirms spēlēs mēs ļoti labi apzinājāmies, ka Esi Pirmais eSports ir neatlaidīgi, līdz ar to vieglu spēli negaidījām. Karte bija inferno, tieši tas, ko bijām paredzējuši. Spēli sākām ātri, taču dažas mūsu kļūdas un pārsteidzīgi lēmumi noveda mūs pie rezultāta 1:8. Jau tajā brīdī sapratām, ka būs jādara, kas tāds, kas spēli lauzīs. Tomēr tas mums neizdevās un pusi pabeidzām ar rezultātu 4:11. Pēc uzvarētām pistolēm CT pusē nonācām pie rezultāta 7:11, kas jau ir pietiekami labs. Tomēr pēc tam mēs zaudējām pirmo buy round un tad arī otro buy round, kas noveda pie rezultāta 7:14. Šajā brīdī atcerējāmies pēdējo LAN, kur tieši pie šāda rezultāta un tieši šajā pašā kartē pret Esi Pirmais eSports mēs spējām uzvarēt 16:14. Taču šoreiz mums bija ļoti slikts buy un izredzes mums bija maz. Neskatoties uz to, mēs tāpat spējām uzvarēt nākamo roundu, kas mums pacēla morāli un ticību sevī. Strādājām ilgi pie comeback, taču pie rezultāta 13:14 mums pietrūka 1,5 sekunde, lai defusotu bumbu. Ekonomika mums bija pietiekami laba, kas nozīmēja, ka nākamo round spējām uzvarēt, tādējādi pretiniekus resetojām. Arī rounds pie rezultāta 14:15 bija traks! Godīgi sakot domāju, ka mums pat ļoti paveicās, jo es spēju izšaut wallbang uz pit 3 pret 3 retake situācijā, kas padarija retake daudz vienkāršāku. Tajā brīdī sākās, kas tāds, ko neviens nebija gaidijis! Pirmajā overtime mēs CT pusē spējām paņemt tikai vienu roundu, kas nozīmēja, ka T pusē bija jauzvar vismaz 2 roundi. Pirmo mēs zaudējām un otrajā izskatijās, ka spēlē beigsies, taču keen 1v3 situācijā spēja mums izvilkt uzvaru šaj raunda un jau atkal deva komandai cerības uzvarēt! Teikšu pavisam godīgi - tālāk es vispār neko neatceros un viss ir vienā putrā, jo spēlēt tik daudz overtimes ir tāpat kā vēlvienu spēli, pietam mēs vislaik bijām situācijās kur bija jātaisa comebacki. Kad mums radās iespēja beidzot noslēgt spēli un uzvarēt, Hutler uzvarēja 1v3 un tad vēlāk to atkārtoja vēlreiz. Ne viena, ne otra komanda negribēja padoties, taču keen otrs AWP CT pusē mums daudz palīdzēja (to viņš sāka ņemt tikai pēdējā overtime) un spējām neatdot nevienu round. Arī T pusē spējām paņemt vēl vienu round, kas beidzot ļāva mums noslēgt šo murgu ar uzvaru!

 

Kopumā šī bija viena no emocionāli grūtākajām spēlēm kādu jebkad esmu spēlējis, arī gaiss telpā kurā sēdējām gandrīz vai nebija (pirts), līdz ar to bija patiešām ļoti grūti spēlēt un koncentrēties! Noteikti gribu piebilst, ka Esi Pirmais eSports tiešām ir kļuvuši daudz labāki! GG!”

/Emis2 par piedzīvoto inferno trilleri pret komandu Esi Pirmais eSports/

 

½ finālu spēles:

deprEST vs wolsung

Pirmais pusfināls norisinājās starp komandām deprEST un wolsung! Tā ietvaros labākās komandas noskaidrošanai bija nepieciešamas vien divas kartes un lai gan pirmajā kartē (mirage) wolsung guva uzvaru vienos vārtos (16:5), jau otrajā kartē (inferno) spēlē bija jau daudz tuvākā un deprEST piekāpās wolsung vien ar minimālu pārsvaru (16:14).

 

“Pirms spēles pret deprEST neko diži nedomājām, jo līdz šim vienmēr bijis vienalga kādu mapi spēlēt un pret ko spēlēt, jo nevienam mūs vēl nav izdevies pārspēt un man personīgi ne reizi nav arī bijusi sajūta, ka kāds ir bijis tuvu tam, lai mūs uzvarētu!

 

Pirmajā kartē (mirage) iesākām ļoti pārliecinoši - visu laiku kontrolējām spēli uz kartes un lai ko arī paši būtu izdomājuši darīt, viss gāja kā no rokas un raundi nāca viens pēc otra. Kopumā šo karti uzvarējām ļoti viegli.

 

Otrajā kartē (inferno) jau bijām nedaudz atslābuši. Zaudējam pistoles un pēc eco raundiem paņēmām pirmo gun round, bet tad atkal tikām resetoti, tāpēc arī sākums bija diezgan slikts (1:5 deprEST labā). Pēc tam kā jau allaž saņēmāmies un pabeidzām pusi ar rezultātu 7:8 pretinieku labā. Apmainoties pusēm spēle turpinājās tādā pašā garā, bet beigu beigās mēs tomēr izgraindojām tos nepieciešamos raundus, lai noslēgtu karti ar uzvaru. Kā jau parasti spējām pierādīt, ka jebkurā brīdi varam uzvarēt spēli un, ka pieredze spēlē ļoti lielu lomu šajos dueļos. Tāpat arī jāpiebilst, ka mums (wolsung) vienmēr bijušas problēmas kartē inferno, tā kā šī spēlē nebija nekas jauns!”

/hyskeee par pusfināla uzvaru pār komandu deprEST/

 

Šīs sērijas spēlētāju statistikas rādītāji no HLTV.org platformas:

 

MightyWolves vs MALCO

Savukārt otrā pusfināla duelī tikās komandas MightyWolves un MALCO! Arī šis duelis, iespējami daudziem par brīnumu, beidzās divās kartēs uzvaru gūstot komandai MALCO ar rezultātiem 16:8 kartē train un 16:9 kartē mirage. Noteikti par lielu faktoru šī dueļa iznākumam spēlēja tieši fakts, ka MightyWolves tik tikko bija noslēguši savu iepriekšējo 59 raundu dueli pret komandu Esi Pirmais eSports, līdz ar ko džeki bija izpumpējušies!

 

“Uzvarot ceturtdaļfinālu pār Aston eSports un redzot mūsu atzaru, sapratām, ka gaidam Esi Pirmais eSports un MightyWolves pāra uzvarētāju. Bijām diez gan excited spēlēt pret jebkuru no šī dueļa komandām, jo bija vēlme vienkārši uzspēlēt pret taktisku komandu. Gaidot un skatoties 2 stundas garo un 59 raundus ilgo Esi Pirmais eSports un MightyWolves dueli nedaudz atdzisām, taču tas mums pat vairāk palīdzēja, jo GOEXANIMO telpas šajā čempī bija īpaši karstas.

 

Spēlējot pirmo karti (train), sākums neizdevās īpaši smuks, jo esam džeki, kas ir ļoti atkarīgi tieši no pistoļu raundiem. Sākums 0:3, taču uzvarējām buy roundus un nodrošinājām sev ekonomiku un tas ko vajadzēja - izjaucām to pretiniekam. Pie rezultāta 5:3 MightWolves spēja atsist pāris raundus, taču mēs kontrolējām spēles gaitu, spēlējot viņiem nepatīkamu, ātru spēli un halfu uzvarējām ar 9:6 pa T side. Pēcāk CT side pēc uzvarētas pistoles mūsu galvā jau bija zināms spēles uzvarētājs. Kopumā domāju, ka MightyWolves varēja spēli padarīt nedaudz interesantāku, bet pieņēma nepareizu lēmumu taisīt A rush raundā, kurā bija eco bet tika noseivoti 2 AWP.

 

Sākoties otrajai kartei (mirage), nezinājām, ko gaidīt, jo padzirdējām, ka tā ir viena no viņu go-to kartēm. Atkal pretinieki spēlēja dažkārt diez gan paredzami un lēni. Tas arī deva mums mūsu iespējas bieži dabūt killus tur kur viņus nevajadzēja dabūt kā, piemēram, kad UGARR nošāva divus B māja ar pistoli un ieguva kontroli pār bumbu. Mirage arī halfu izdevās uzvarēt, taču ar minimālu 8:7 pārsvaru pa CT side. Apmainoties pusēm sākums izvērtās ātrs, jo mēģinājām visu laiku spiest uz ātru spēli, kas arī sanāca. Taisijām daudz kontakt tipa playus un tas vienkārši strādāja. Visā visumā - paldies pretiniekiem par spēli, taču esmu pārliecināts, ka viņi bija pārāk noguruši pēc ilgās spēles pret Esi Pirmais eSports un vienkārsi vairs nespēja sakoncentrēties, lai pilnvērtīgi nospēlētu pret mums!”

/ayriks par pusfinālu pret komandu MightyWolves/

 

Šīs sērijas spēlētāju statistikas rādītāji no HLTV.org platformas:

 

Lielais fināls: MALCO vs wolsung

Lielajā finālā šoreiz tikās komandas MALCO un wolsung! Šis noteikti bija duelis ko jau no sākta gala cilvēki gaidija redzot šī turnīra dalībnieku sarakstu, jo ja kāds beidzot apturēs wolsung tad tie noteikti būs MALCO ar bijušo wolsung-ieti ayriks priekšgalā!

 

Taču, daudziem par izbrīnu, arī ar šo pretinieku wolsung puiši tika galā ātri un bez sāpēm uzvarot MALCO puišus divās kartēs pēc kārtas ar rezultātiem 16:10 kartē nuke un 16:7 kartē overpass tādējādi kļūstot par Monster Energy GOEXANIMO CS:GO 5x5 #12 turnīra čempioniem!

 

“Pirms fināla ar MALCO bijām diezgan priecīgi, jo beidzot finālos bija iespēja uzspēlēt pret nopietnu konkurenci! Man personīgi jau pirms fināla likās, ka tas izvērtīsies par 3 karšu derbiju, jo kad pēc map veto uzzināju, ka būs jāspēlē nuke domāju, ka nu viss… noteikti būs jāspēlē visas trīs kartes!

 

Ejot pirmajā kartē (nuke) izrunājām pozīcijas un tā nu sanāca, ka es ar Gekons kopā spēlējām uz A saitu pa CT. Deadly combo, divi džeki, kas vispār spēlējot nuke lidinājās pa mākoņiem un planēja apkārt īsti neko nesaprotot. Bet nu neko, pārsteidzoši vinnējām CT pusi 14:1, ar visu to, ka ik pa pāris raundiem kāds molijs uz A saita ielidoja tur kur nevajadzēja kā, piemēram, metot durvīs viņš netīšam atsitās un iekrita mainā. Apmainoties pusēm pa T sākumā spēlē galīgi nevedās un vienā brīdi jau sāka likties, ka spēle varētu arī izslīdēt mums no rokām. Taču, tad izdevās veiksmīgi uzvarēt force-buy roundu un beigās pateicoties tam arī uzvarējām karti 16:10!

 

Otrajā kartē īsti nedomājām par to, ko sagaidīt no pretinieka un vienkārši spiedām MALCO spēlēt mūsu spēli. Tā kā atkal jau pirmo pusi uzvarējām 14:1 tad diži daudz ko teikt nav. Tiesa gan šoreiz tas izdevās pa T side. Es ja godīgi biju ļoti pārsteigts, ka MALCO neizrādija nekādu pretestību un es nekad nebūtu domājis, ka pret MALCO šajā kartē varētu pa T pusi uzvarēt 14:1! Pēcāk pa CT gan dažus raundus viņiem atdevām, tomēr beigu beigās veiksmīgi noslēdzām spēli ar 16:7 un vinnējām kārtējo finālu!

 

Paldies turnīra organizatoriem un komandai par foršo turnīru! Tāpat arī paldies maniem menedžeriem coldface un aksis par atbalstu, ko sajutu visās spēlēs!”

/raw par finālu pret MALCO un kopumā aizvadīto turnīru/

 

Šīs sērijas spēlētāju statistikas rādītāji no HLTV.org platformas:

 

Turnīra MVP godu šoreiz GOEXANIMO piešķir visai wolsung komandai, jo lai gan iepriekšējos turnīros šīs komandas sastāvā vienmēr galvastiesu pārāks par visiem bijis spēlētājs YEKINDAR, laikam ejot arī pārējie spēlētāji ir atraduši savu vietu šajā spēlētāju mikslī un nu jau šī izskatās pēc labi ieeļotas kara mašīnas, nevis viena cilvēka armijas!

 

Monster Energy GOEXANIMO CS:GO 5x5 #12 rezultāti:

  • 1.vieta - wolsung (hyskeee, Gekons, raw, YEKINDAR, krii) - 450 EUR

  • 2.vieta - MALCO (ayriks, Feagleyy, Warden, discplex, UGARR) - 300 EUR

  • 3-4.vieta - MightyWolves (kykaho, Emis2, keen, msn, d3k) - 150 EUR

  • 3-4.vieta - deprEST (endicate, Sylvyrrock, outwerk, superhck, Skeeezy) - 150 EUR

 

Turnīra čempioni - wolsung (krii, raw, YEKINDAR, hyskeee, Gekons)

 

Otrās vietas ieguvēji - MALCO (Feagleyy, discplex, ayriks, UGARR, Warden)

 

wolsung un MALCO kopbilde (Warden jau bija devies mājās)

 

Apsveicam komandu wolsung ar kārtējo vienreizēji aizvadīto turnīru un kārtējo GOEXANIMO CS:GO 5x5 turnīra čempionu titulu! Interesants ir fakts, ka spēlētājs hykseee ir uzvarējis pilnīgi visus GOEXANIMO CS:GO 5x5 turnīrus, kuros līdz šim piedalijies (8 uzvarēti turnīri!)

 

Seko līdzi jaunumiem, lai nepalaistu garām turpmākos GOEXANIMO CS:GO pasākumus, jo jau pavisam drīz mūsu klubā jau atkal būs CS:GO 2 pret 2 turnīrs!