Nov 20 - CS:GO

Monter Energy GOEXANIMO CS:GO 5x5 #19 turnīra atskats

Aizvadītāja nedēļas nogalē, no 16 līdz 17. novembrim, GOEXANIMO esporta klubā norisinājās nu jau deviņpadsmitais CS:GO 5 pret 5 turnīrs, kuru šoreiz rīkojām sadarbībā ar mūsu foršo partneri Monster Energy.

 

Pasākuma laikā tā dalībnieki un kluba apmeklētāji varēja uz vietas klubā ne vien nobaudīt jaunākos Monster Energy dzērienus, bet gan arī iegūt savā īpašumā dažādus foršus nieciņus no mūsu enerģiskā partnera. 

 

Sīkak par to kā norisinājās pats turnīrs un kura komanda tad beigu beigās plūca uzvaras laurus noskaidro lasot tālāk!

Par turnīru

Turnīru kā ierasts saviem sekotājiem izziņojām ļoti laicīgi jeb četras nedēļas pirms tā norises. Šādu pieeju piekopjam jau labu laiku, jo esam pamanijuši, ka laicīga turnīra izziņošana ne vien dod Jums vairāk laika izveidot komandas un piereģistrēties turnīram, bet gan arī ieplānot šo attiecīgo nedēļas nogali brīvu, lai varētu ņemt dalību tajā.

 

Pasākuma dalībnieku skaitu kā ierasts bijām nolikuši uz 16 komandām un šo skaitli arī izdevās sasniegt. Skaidrs, ka CS:GO Latvijā joprojām ir augstā vērtē un mūsu komūnai šie pasākumi ir pārtapuši par tādiem nelieliem Latvian Majoriem. 

 

Tāpat arī jāpiemin, ka viena no šīm 16 komandām arī šoreiz bija mūsu kaimiņu braļukas no Lietuvas - komanda zdarova. Šo komandu un tās spēlētājus kā jau ierasti klubā uzņēmām kā savējos un arī mūsu pašu spēlētāju aprindās ir manāmi jūtams, ka leišu klātbūtne padara konkurenci vēl sīvāku un turnīru vēl interesantāku!

 

Turnīrs, kā jau parasti pie mums pieņemts, tika publicēts arī HLTV.org platformas ietvaros. Četru labāko komandu spēlētāji varēja ne vien paspīdēt šajā pasaules slavenajā CS:GO platformā, bet gan arī iegūt tajā sev individuālo profilu, kas daudziem spēlētājiem ir kā papildus motivācijas lādiņš cīnīties par vietu turnīra labāko četriniekā!

 

Pievēršoties pašam turnīram - tā formāts šoreiz bija jau ierastais GOEXANIMO 5x5 turnīru 16 komandu formāts. Pirmajā turnīra dienā 16 komandas tika sadalītas 4 grupās, kur katrā no tām bija pa 4 komandām. No katras grupas pēc Double Elimination Bracket Bo1 formāta uz izslēgšanas kārtas spēlēm nokļuva 2 labākās komandas. Attiecīgi otrajā diena 8 labākās turnīra komandas tika ielozētas Single Elimination zarā, kurā tās spēlēja pēc Best of 3 izspēlēs formāta.

 

Grupas, kā jau allaž ierasts veidojām vadoties pēc komandu Seed, kas tiek aprēķināti balstoties uz komandā esošo spēlētāju GOEXANIMO Player rank punktiem. GOEXANIMO Player rank punkti tiek piešķirti katram atsevišķajam spēlētājam par sasniegumiem iepriekšējos CS:GO 5x5 turnīros. 

 

Ar spelētāju statistiku no šī turnīra vari iepazīties ŠEIT! Augšā search logā izvēlamies turnīru "Monster Energy GOEXANIMO CS:GO 5x5 #19" un spiežam search!

Grupu spēles

A Grupas komandas un to sastāvi:

  • new era - Interex, singles, Windy, nineglock, L1ght

  • Revival - ImNot, romjkee, SASAGEWO, heavydirtysoul, ?

  • DoubleG - soft, gem, rsnGe, KPESTIWE, pifs.

  • LabsDarbs - GOODmAn, HUPER, guccibraga, w1zz, Kaines_

Pirmās kārtas spēles:

  • new era [16:2] Revival (inferno)

  • DoubleG [16:14] LabsDarbs (inferno)


Otrās kārtas spēles:

  • new era [16:11] DoubleG (inferno)

  • LabsDarbs [16:1] Revival (mirage)

 

Izšķirošā spēle:

  • DoubleG [12:16] LabsDarbs (inferno)

 

“Komanda LabsDarbs šoreiz uz turnīru ieradās nedaudz nestandarta variantā, jo bijām spiesti veikt izmaiņas sastāvā. Klāt mums ir nācis 16 gadīgais w1zz, kurā redzam labu potenciālu. Savukārt, s1ckfl0w nācās šo turnīru izlaist, jo viņam bija hokejs, tāpēc viņa vietā pieaicinājām GOODmAn ar kura parādīto sniegumu bijām apmierināti.

 

Pirmo spēli pret DoubleG zaudējam pavisam neveiksmīgi, jo par spīti tam, ka bijām vadībā, beigās tomēr neizdevās uzvarēt. Taču tas nekas, zinājām, ka tiksimies ar viņiem vēlrezi izšķirošajā trešajā spēlē. Otrajā spēlē pret Revival uzvarējām bez problēmām un tad jau pienāca revanšs pret DoubleG, ko bijām paredzējuši. Pēc karšu veto atkal nonācām pie iepriekš spēlētā inferno, kur šoreiz arī izdevās uzvarēt un iziet no grupas kā otrajai vietai. Domāju, ka mums par labu nospēlēja fakts, ka viņiem tā bija trešā inferno spēlē pēc kārtas.”

/Kaines_ par komandas LabsDarbs grupu spēlēm/

B Grupas komandas un to sastāvi:

  • Team Titan - hyskeee, keen, Shield, discplex, EiZA

  • 23 Squad - Deenka, BlueCheese, cupcake, Xstyle, Jateks

  • 0NG0D - desire, Dr1aM, saturnus, imposony, isa

  • The Dirty Drifters - Latfy, sm0kkk, K1m1Tr1J, Refuse, -Panar

Pirmās kārtas spēles:

  • Team Titan [16:2] 23 Squad (dust2)

  • 0NG0D [16:11] The Dirty Drifters (inferno)


Otrās kārtas spēles:

  • Team Titan [16:14] 0NG0D (mirage)

  • The Dirty Drifters [16:12] 23 Squad (inferno)

 

Izšķirošā spēle:

  • 0NG0D [16:8] The Dirty Drifters (mirage)

 

“Teikšu godīgi, spēlē pret 0NG0D galīgi nebijām gaidijuši tik lielu pretestību, jo pirms spēles jutāmies pārliecināti gan savos spēkos, gan arī izvēlētajā kartē, kas bija mirage. Taču spēli iesākām ļoti neveiksmīgi ar zaudētām pistolēm un pirmajiem gun rounds, kas noveda mūs pie situācijas kur bijām iedzinējos ar 0:6. Pēcāk sākām nedaudz iespēlēties beidzot un vilkt spēli atpakaļ. Pirmo halfu noslēdzām ar 6:9 par labu pretiniekiem un jau otro halfu uzsākām diezgan sekmīgi ar 7 uzvarētiem raundiem pēc kārtas. Tad atkal nedaudz atslābām un sākām pieļaut stulbas kļūdas, kuru dēļ arī spēle ievilkās līdz pat 30.raundam, kurā jāuzteic hyskeee, kurš veiksmīgi ierāvās A saitā un iedeva divus izcilus entry-kills pateicoties kuriem spējām noslēgt spēli ar uzvaru 16:14.”

/Shield par komandas Team Titan grupu spēli pret 0NG0D/

C Grupas komandas un to sastāvi:

  • coluant - karlisabc, Emis2, msn, shadiy, Frip

  • LĀČPLĒŠI - SPRINTER, phenomenal, El3eee, dvq, ?

  • SCRMNT - hek, d3k, reN, klaudi, MyLastChance

  • underage gamblers - Akward, Field9, ComputerGeeK*, Rihysh, r3x

Pirmās kārtas spēles:

  • coluant  [16:4] LĀČPLĒŠI (overpass)

  • SCRMNT [16:1] underage gamblers (mirage)


Otrās kārtas spēles:

  • coluant [14:16] SCRMNT (overpass)

  • underage gamblers [16:14] LĀČPLĒŠI (inferno)

 

Izšķirošā spēle:

  • coluant [16:2] underage gamblers (mirage)

 

“Pirmajā grupu spēlē tikāmies ar komandu LĀČPLĒŠI kartē overpass. Šī ne pavisam nebija spēle kurā būtu jāiespringst, tapēc neko lieki nesarežģījot gājam vienkārši spēlēt gandrīz vai kā PUG. Tā nu arī ņemot vērā, ka šis pieminētais PUG style mums visai labi padodas, diezgan vienkārši LĀČPLĒŠA ausis izdevās noplēst.

 

Otrajā spēlē tikāmies ar SACRAMENTO komandu un šī bija ļoti svarīga spēlē abām komandām. Pēc veto nonācām pie kartes overpass, taču neizskatijāmies ne tuvu tik droši un pārliecinoši kā pirmajā spēlē. Spēli uzsākām pa CT un pirmo raundu paņēmām pateicoties kārļa ābeces lasījumam. Taču, tas daudz neko nedeva, jo turpmākajos 10 raundos neko līdzīgu nespējām izdarīt un nonācām iedzinējos ar 1:10. Pēc šada sākuma it ļoti grūti savākties, taču spējam to izdarīt un atvilkt pirmo halfu atpakaļ līdz 5:10. Bija skaidrs, ka ļoti svarīgi ir uzvarēt T side pistoles, kas diemžēl nenotika, jo pretinieki nolasija to ko vēlamies darīt. Taču, jau nākamajā raundā par spīti tam, ka taisijam eco, spējām uzvarēt raundu tikai tāpēc, ka Frip ir pārāk labs! Sākām nedaudz vilkt spēli atpakaļ, bet pie rezultāta 8:11 Frip neizdevās uzvarēt 1v3 clutch situāciju, kas noveda pie slikta buy nākošajā raundā un eco pēcāk, līdz ar ko rezultāts jau 8:14. Pie šī raunda sapratām, ka nav vairs ko zaudēt un sākām spēlēt nedaudz brīvāk, kas arī palīdzēja un pateicoties mūsu maģijai izdevās nonākt līdz rezultātām 14:14. Tajā mirklī gan zaudējām ļoti stulbu raundu, jo kaut ko par daudz saminstinājāmies un tad nu arī pēdējais raunds bija virs tikai formalitāte priekš viņiem. Attiecīgi, beigās sāpīgs 14:16 zaudējums, bet es teiktu, ka kopumā spēlējām labi, vienkārši pretī bija hek, kas bija kā halk, kas neļāva mums uzvarēt!

 

Trešajā, izšķirošajā spēlē tikāmies ar komandu underage gamblers, kur Field9 izdomāja, ka spēlēs pret mums mirage. Drosmīgi, taču acīmredzami nepareiza izvēle! Zaudējām pirmās pistoles un nākamo raundu, un tas arī viss! Pēcāk izdevās uzvarēt 16 raundus pēc kārtas un pabeigt spēli ar rezultātu 16:2. Jāuzteic pretinieku spēlētājs ComputerGeeK*, kurš šķietami bija vienīgais, kurš pretinieku komandas rindās nospēlēja ļoti labi. Savukārt, mūsu pusē darbojās ierastais Frip un shadiy duo ar savu deadly skillu!

 

Kopumā jāsaka, ka grupu spēlēs mums pietrūka pavisam nedaudz, lai rezultāts būtu izcils un tiktu pacelta pirmā vieta mūsu grupā. Liels paldies msn, kurš ne vien mums palīdzēja kā stand-in pferiz vietā, bet arī iedeva komandai daudz hype un pārliecību savos spēkos, kas noteikti palīdzēja mums nospēlēt labāk.”

/Emis2 par komandas coluant grupu spēlēm/

D Grupas komandas un to sastāvi:

  • SkinLordz - raw, CaptaiN, coldface, elan, aksisxd

  • goldiNgen - ROBEL, Ingy, spicey-, Selo, resai

  • zdarova - prochas, maty, teddy, Dreamas, jL-

  • psyched - kas0, tomahawK, elem, Labeets, kR1

Pirmās kārtas spēles:

  • SkinLordz [16:4] goldiNgen (inferno)

  • zdarova [16:4] psyched (mirage)


Otrās kārtas spēles:

  • SkinLordz [10:16] zdarova (mirage)

  • psyched [11:16] goldiNgen (overpass)

 

Izšķirošā spēle:

  • SkinLordz [16:5] goldiNgen (train)

 

Izslēgšanas kārtas spēles

Izslēgšanas spēļu kārtā iekļuva 8 turnīra labākās komandas, kas tika ievietotas Single Elimination zarā, kura ietvaros pilnīgi visas spēles notika pēc Best of 3 formāta!

¼ finālu spēļu rezultāti:

  • new era [0:2] SkinLordz (13:16 dust2, 7:16 overpass)

  • zdarova [2:0] LabsDarbs (16:7 dust2, 16:1 vertigo)

  • Team Titan [2:0] coluant (116:11 nuke, 16:6 mirage)

  • SCRMNT [2:0] 0NG0D (16:4 nuke, 16:10 mirage)

 

“Jau turnīra pirmajā dienā jutām, ka komandā ir daudz labāks vibe nekā citos turnīros un visi jūtamies daudz komfortablāk nekā citas reizes. Attiecīgi arī otrajā dienā savu pirmo dueli pret new era uzskatijām vairāk kā iesildīšanos dienas otrajai pusei.

 

Pirmo karti iesākām labāk kā plānots un vienkārši spēlējot savu spēli izdevās izvirzīties diezgan pārliecinošā vadībā. Taču, tad notika tas, ko es varētu nosaukt par mūsu galveno klupšanas akmeni. Mēs sākām par daudz atslābināties domājot, ka spēle jau ir galā un pāris nepareizi izspēlētas situācijas un over-peek no spēlētājiem padarija spēli daudz tuvāku nekā taj vajadzēja būt. Tomēr, beigu beigās viss beidzās labi un labs hold no mūsu B saita dinamiskā duo (aksisxd un CaptaiN) atnesa mums 16:13 uzvaru pirmajā kartē dust2.

 

Pēcāk jau pašiem bija sajūta, ka vēlreiz tādu kļūdu nepieļausim, līdz ar ko otrā karte pārvērtās par tādu tīri formalitāti mūsu acīs. Par cik mums šajā kartē (overpass) baigo nekādu taktiku nebija, spēlējām vienkārši tīri uz savu skill un centāmies maksimāli spēlēt kopā, lai vienmēr varētu viens otru notreidot. Tas arī šoreiz veiksmīgi izdevās un veiksmīgi noslēdzām karti ar pārliecinošu 16:7 mūsu labā.”

/coldface par SkinLordz ¼ finālu pret new era/

½ finālu spēļu rezultāti:

SkinLordz vs zdarova

 

Pirmā pusfināla ietvaros tikās komandas SkinLordz un zdarova. Šis pusfināls bija visnotaļ saspringts un notikumiem bagātāks, un jau sērijai sākoties varēja just, ka šeit sastapušās ir divas visnotaļ vienlīdzīgas komandas.

 

Sēriju veiksmīgāk uzsāka lietuvieši zdarova, kas savu pretinieku izvēlētājā kartē (dust2) svinēja salīdzinoši vieglu 16:7 uzvaru. Taču jau otrajā kartē (mirage) SkinLordz rādija pavisam citu sniegumu un pēc 30 nospēlētiem raundiem tika svinēta 16:14 uzvara par labu latviešiem. Sērijas noslēdzošā karte bija train un tās ietvaros pēc 30 nospēlētiem raundiem nebija izdevies noteikt labāko komandu un nācās spēlēt papildlaiku. Tā ietvaros šoreiz virsroku guva mūsu kaimiņvalsts pārstāvji no komandas zdarova, kas izrāva uzvaru ar rezultātu 19:15.

 

“Turnīra pusfinālā tikāmies ar SkinLordz komandu. Negribu izklausīties iedomīgs, bet teikšu godīgi - tās sērijas laikā es biju nokoncentrējies kā vēl nekad, lai tikai nospēlētu tik cik vien labi varu, jo, lai neapvainojas mani pretinieki, es uzskatu, ka mums viņiem vienkārši nebūtu jāzaudē, jo uz papīra, manuprāt, mums bija labāks sastāvs par viņējo. Attiecīgi, piedzīvot zaudējumu viņiem būtu diezgan sāpīgi, vismaz priekš manis. Tad nu arī dariju pilnībā visu, kas bija manos spēkos, lai tikai uzvarētu. Jāsaka gan, ka spēle bija ļoti saspringta un bija diegan grūti brīžiem nesalūzt mirkļos kad zaudējām stulbas 4v2 vai 5v2 situacijas, taču es allaž esmu spēlējis labāk kad uz mani tiek izdarīts spiediens un man ir sajūta, ka es nedrīkstu zaudēt savam pretiniekam. Tā nu arī beigās izvilkām tomēr uzvaru sīvā trīs karšu duelī!

 

Kopumā šī kārtējo reizi bija ļoti laba pieredze un gan es, gan mani komandas biedri izbaudija piedalīšanos šajā turnīrā. Iesaku visiem CS:GO entuziastiem piedalīties GOEXANIMO turnīros, jo tie tik tiešām ir vieni no vislabāk organizētajiem turnīriem Baltijā!”

/jL- par zdarova ½ finālu pret SkinLordz un turnīru kopumā/

 

Šīs sērijas spēlētāju statistikas rādītāji no HLTV.org platformas: 

 

Team Titan vs SACRAMENTO

 

Savukārt otrs pusfināls šoreiz bija BESL Pro revanšs starp komandām Team Titan un SCRMNT. Lai gan uz papīra šķita, ka arī šoreiz šī spēle varētu izvērsties par ļoti tuvu derbiju starp šīm divām komandām, Team Titan pierādija pretējo spējot uzveikt savus pretiniekus visai pārliecinoši divās kartēs pēc kārtas ar rezultātiem 16:7 kartē dust2 un 16:9 kartē nuke.

 

“Pirms pusfināla spēles pret SACRAMENTO jau zinājām, ka uzvarēsim ar 2-0, jo mums bija skaidrs, ka pirms nedēļas piedzīvotais zaudējums viņiem BESL Pro ietvaros par vietu finālos Tallinā nebija nekas vairāk kā mūsu pašu vaina. Attiecīgi, mēs to sēriju zaudējām nevis viņi viņu uzvarēja, ja tā var teikt un zinājām, ka vēlreiz tiekoties ar viņiem spēsim viņus uzvarēt.

 

Pirms veto bija skaidrs, ka pirmās divas kartes būs tieši tādas pašas kā mūsu BESL Pro tikšanās reizē jeb nuke un dust2. Un tā arī bija. Par trešo karti vispār nedomājām, jo bijām pārliecināti, ka gan mēs šoreiz parādīsim daudz labāku spēli no savas puses, gan arī pretinieki šeit LANā nespēs parādīt ne tuvu tādu pašu sniegumu kā online, kas arī beigās izrādijās patiesība. 

 

Abās kartēs (gan dust2, gan nuke) spēli uzsākām pa T side, kur spēle gāja kā līdzigs ar līdzīgu, taču atšķirībā no mūsu iepriekšējās tikšanās reizes, šoreiz bijām piestrādājuši pie savas aizsardzības un apmainoties pusēm un nokļūstot pa CT abās kartēs pretiniekiem vairs nebija nekādu variantu uzvarēt. Attiecīgi arī uzvara ar 2-0 divās kartēs pēc kārtas ar samērā pārliecinošiem 16:7 un 16:9 rezultātiem.

 

Žēl gan, protams, ka nespējām šādu sniegumu parādīt nedēļu iepriekš, bet nu neko darīt. Prieks vismaz par to, ka pierādijām paši sev, ka varam nospēlēt daudz labāk un ka pirmā tikšanās reize un tās iznākums bija “fluke”, kas vairs neatkārtosies!”

/hyskeee par Team Titan viegli gūto pusfināla uzvaru pār SCRMNT/

 

Šīs sērijas spēlētāju statistikas rādītāji no HLTV.org platformas: 

Lielais fināls: 

Team Titan vs zdarova

Lielajā finālā šoreiz tikās latvieši Team Titan pret lietuviešiem zdarova. Turnīra sekotāji gan klubā uz vietas, gan YouTube tiešraidē ar nepacietību vēroja šo dueli, kura ietvaros veiksmīgāk sēriju izdevās uzsākt turnīra viesiem, komandai zdarova, kas guva uzvaru savā kartē (dust2) ar rezultātu 16:14. Taču, jau pēcāk, divas kartes pēc kārtas (16:12 train un 16:12 inferno) izdevās uzvarēt pašmāju censoņiem Team Titan, tādējādi kļūstot par Monster Energy GOEXANIMO CS:GO 5x5 #19 turnīra čempioniem!

 

“Pēc negaidīti ātras atriebības spēles pusfinālā pret SACRAMENTO devāmies noskaidrot, kas notiek paralēlajā spēlē un vai mums pretīm nāks latviešu ballīšu karaļi SkinLordz, vai arī tomēr lietuvieši zdarova. Kopīgi bijām nosprieduši, ka šo šeriju būtu jāuzvar leišiem, bet galīgi negaidijām, ka tajā tiks spēlētas visas 3 kartes un ka tā būs tik tuva! 

 

Beigu beigās tomēr lietvueiši zdarova guva virsroku savā pusfināla duelī, kas nozīmēja, ka mums lielajā finālā pretī nāks lietuviešu stacks, kas savā ziņā bija tāds LITVA un Timechasers mīlasbērns. Tas, ka sērija pret viņiem nebūs viegla bija skaidrs, jo mani bračuki jL- un maty ir ļoti talantīgi rankG spēlētāji.

 

Pateicoties tam, ka mums bija iespēja pavērot viņu pēdējo pusfināla karti (train), mēs konstatējām, ka tā ir tieši tā karte, ko mēs vēlamies pret viņiem spēlēt, jo redzējām daudz robus gan viņu uzbrukumos, gan arī aizsardzībā. Par pārējo veto procesu parūpējās komandas vadonis hyskeee, kas mūs noveda pie kartēm dust2 -> train -> inferno.

 

Pirmā karte bija viņu pickotais dust2 un tajā sākumā galīgi nejutām pretestību no saviem pretiniekiem izņemot pāris raundus, kur paspīdēja viņu individuālie playi kā, piemēram, raunds kurā jL- noholdoja B saitu viens pats ar AWP nošaujot mūs četrus. Taču, neskatoties uz to, mums spēle gāja kā no rokas līdz liktenīgajam mirklim, kad pie rezultāta 12:7 paši savas komunikācijas dēļ zaudējām ļoti svarīgu raundu. Pēcāk pretinieki uzņēma apgriezienus un sāka savu comeback, kuru mums šoreiz diemžēl neizdevās apturēt un rezultātā 14:16 zāģis pirmajā kartē.

 

Lai gan uzskatu, ka šī pirmā karte mums bija jāuzvar, vienalga biju pārliecināts, ka par spīti šim zaudējumam sēriju joprojām ir mūsu! Nākošā karte bija mūsu pickotais train, kurā pretinieki manāmi nebija gatavi mūsu double AWP setupam un tā sinerģijai. Par šo karti īsti daudz nav ko teikt izņemot to, ka tajā jutos ļoti labi un lai gan rezultāts uz papīra ir diezgan tuvs (16:12 uzvara mums par labu), neteiktu, ka pati spēle šķita tik tuva, jo jau no sākta gala zinājām, ka šī ir mūsu karte un būs vien jāspēlē decider.

 

Trešā, izšķirošā karte bija inferno un tajā man personīgi spēle galīgi negāja tā kā gribētos. Attiecīgi arī pa CT B saita kopā ar discplex ne vienmēr izdevās nosargāt tā kā gribētos un dēļ tā pirmo pusi noslēdzām iedzinējos ar 6:9. Atceros, ka apmainoties pusēm spēle turpināja iet viņiem par labu un vienā mirklī es jau sāku apbšaubīt vai mums būs pa spēkam uzvarēt. Taču, pie rezultāta 8:12 mūsu vadonis hyskeee uzņēmās iniciatīvu un paņēma spēli uz sevi veicot neskaitāmus izcilus callus un realizējot iepriekš sagatavotā taktikas. Tajā mirklī vairs negāju satraukties par to, ka man personīgi neiet spēle, jo man bija tikai viens mērķis - realizēt kapteiņa hyskeee callus! Tā nu beigu beigās izdevās uztaisīt līdzīgu comeback kā to izdarija leiši pirmajā kartē un uzvarēt finālu ar rezultātu 16:12 noslēdzošajā kartē inferno.

 

Kopumā jāsaka, ka cīņa bija visnotaļ sīva un vēlos uzteikt tieši pretinieku spēlētāju jL-, kurš manāmi centās vilkt savu komandu pretīm uzvarai, taču mūsu iepriekš izveidotās taktiskās sagataves ņēma virsroku! Jāpiebilst arī noteikti, ka šī spēlē (tāpat kā visas citas spēles pret lietuviešiem šajos turnīros) bija goda jautājums. Proti, savas latviešu cieņas aizstāvēšana liedzot kaimiņiem ierasties uz mūsu pašmāju turnīru un to uzvarēt.

 

Paldies GOEXANIMO par lielisko turnīru, Monster Energy par interesanto kausu, kuru dabuju paturēt sev un noteikti arī liels paldies fotogrāfam par lieliskajām un sevišķi profesionālajām bildēm!

Nobeigumā gribu ar lielu prieku tautai paziņot, ka ar šo uzvaru Reinis “hyskeee” Grīnbergs ir mani oficiāli atbloķējis Steamā! Dodamies soli tuvāk MDL!”

/keen par finālu un turnīru kopumā/

 

Šīs sērijas spēlētāju statistikas rādītāji no HLTV.org platformas: 

 

Turnīra MVP godu šoreiz GOEXANIMO piešķir komandas Team Titan spēlētājam Shield, kurš turnīra ½ fināla un fināla sērijās izcēlās ar patiesi apbrīnojamu sniegumu:

  • HLTV rating 1.47

  • K-D difference +55

  • Kills per round 0.94

  • Average damage per round 86.9

Monster Energy GOEXANIMO CS:GO 5x5 #19 rezultāti:

  • 1.vieta - Team Titan (hyskeee, keen, Shield, discplex, EiZA) - 400 EUR

  • 2.vieta - zdarova (prochas, maty, teddy, Dreamas, jL-) - 250 EUR

  • 3-4.vieta - SkinLordz (raw, CaptaiN, coldface, elan, aksisxd) - 125 EUR

  • 3-4.vieta - SCRMNT (hek, d3k, reN, klaudi, MyLastChance) - 125 EUR

 

Turnīra čempioni - Team Titan (discplex, EiZA, Shield, keen, hyskeee)

 

Otrās vietas ieguvēji - zdarova (jL-, Dreamas, maty, prochas, teddy)

 

Apsveicam komandu Team Titan ar godam izcīnīto čempiona titulu! Seko līdzi jaunumiem mūsu mājaslapā un sociālajos tīklos, jo jau pavisam drīz izsludināsim nākošā CS:GO 2 pret 2 turnīra norises datumu.