Oct 10 - Tabletop RPG

Oktobra Tabletop RPG Diena

Pienācis laiks Oktobra Tabletop Roleplay Game dienai Sestdien, 19. Oktobrī, un ar to reizē arī izbaudīt Helovīna mēnesi ar visām tam piederošajām lietām.

Vampīru pilis, zombiju un spoku apsēstas kapenes, pilsētiņa, kuru terorizē Franken-Susliks, šis viss ir tas, ko varēs izbaudīt šī mēneša Tabletop RPG dienā. Vai esi pilnīgs iesācējs kurš pirmo reizi sēdīsies pie galda, vai arī veterāns kurš ir pieredzējis savu daļu piedzīvojumu, šajā dienā atradīsi to, ko meklē piedzīvojumos. Izbaudi tādas TTRPG spēles kā Dungeons & Dragons, Pathfinder vai Dread kopā ar mūsu pieredzējušajiem Game Masters, vai arī pats izmēģini, kā lietas notiek otrpus GM Ekrānam.

Ja Tevi interesē šāds pasākums, tad piesakies uz to šeit un ienāc mūsu Discord serverī, kur mēs tevi piešķirsim galdam pasākumā jau Trešdien, 16. Oktobrī, kur varēsi ar citiem spēlētājiem un savu GM izrunāt, kā Tava spēle notiks!

Dienas plāns:

* 11:30 sākās pasākums un pirmās spēles (vēlams ierasties līdz 11:20 lai atrastu kur sēdēt un ar ko spēlēt)

* 16:00 Sākās otrā pasākuma kārta (vēlams ierasties līdz 15:50)

* 21:00 sākās Īpašais Drinks & Dragons pasākums. 18+ pasākums ar ieejas cenu (kas iekļauj sevī Welcome drink) 5 eiro apmērā, kur spēles ilgst līdz pat 03:00