Mar 05 - GOEXANIMO

Pringles Gaming Night - jautrība turpinās!

Gardi kraukšķīgo čipsu izstrādātājs Pringles, sadarbībā ar Latvijas vadošo gaming uzņēmumu GOEXANIMO, piedāvā iesākt skolēnu pavasara brīvdienas, izklaidējoties kopā ar taviem iemīļotajiem pašmāju straumēšanas satura veidotājiem Pringles Gaming Night ietvaros!

 

Pringles Gaming Night ir izklaides pasākums divu dienu garumā, kurā Latvijā iecienīti gaming tiešraižu vadītāji savā starpā sacenstīsies gan par to, kurš ir labākais geimeris, gan arī par to, kurš vislabāk spēj izklaidēt publiku otrpus ekrāniem. Cīņu vēl sīvāku padarīs Pringles nodrošinātais grandiozais balvu fonds - 1000 EURO!

 

Pasākumu tiešsaistē vērot varēsi 13. un 14.martā sākot no plkst. 19:30 katra dalībnieka straumēšanas kanālos. Pasākums noritēs brīvā formā, un tā noslēgums paredzēts īsi pēc pusnakts.

 



Iepazīsties tuvāk ar Pringles Gaming Night pasākuma dalībniekiem:

  • Kaspars un Norberts no kanāla FunFaceTV - cilvēki, kuri patiesi mīl geimingu un ir uzskatāmi par vieniem no Latvijas YouTube pionieriem. Pašlaik puiši veido saturu gan savā YouTube, gan arī Twitch kanālā.

  • UldonsTV - šķietami skaļākais Latvijas YouTube platformas darbonis. Tautā pazīstams arī kā “cilvēks ballīte”.

  • Ģenerālis - viens no pēdējā laika populārākajiem jauniešu izklaidētājiem, kurš pārsteidz savus skatītājus ar lieliskām aktiera prasmēm, spēlējot GTA Roleplay savā Twitch kanālā.

  • BizBony - viens no senākajiem Latvijas YouTube pārstāvjiem, kas kvalitatīvu saturu savā YouTube kanālā ražo jau gadiem ilgi. 

  • Uzkapājam - viens no retajiem retro spēļu entuziastiem Latvijā, kurš daudz laika savā Twitch kanālā pavada, spēlējot vecās, labās bērnības laiku spēles, kas vienmēr rosina patīkamu nostaļģijas sajūtu. Taču netiek aizmirsts arī par mūsdienu šedevriem.

  • Br1xzy - kvēlākie Fortnite spēles sekotāji jau noteikti zina, kas ir Br1xzy, jo tieši,  pateicoties šai spēlei, viņš guva savu pirmo atpazīstamību. Tagad, pēc pāriešanas no Twitch uz YouTube, Br1xzy turpina augt un pārsteigt savus skatītājus.

  • Rupucis - daudz un dažādi interesanti tēli GTA Roleplay komūnā ir tas, kas raksturo viņa Twitch platformas saturu.

 

Pasākuma gaitā Pringles būs parūpējušies par uzkodām gan satura veidotājiem, gan arī viņu skatītājiem. Tāpēc noteikti seko līdzi iemīļoto satura veidotāju sociālajiem kanāliem, lai nepalaistu garām savu iespēju tikt pie gardi kraukšķīgajiem Pringles čipsiem!