Feb 10 - NHL 18 old

PSX.lv NHL#1 atskats

Piektdien, 9. februārī, veiksmīgi aizvadījām šī gada pirmo GOEXANIMO NHL18 turnīru, kurš notika sadarbībā ar mūsu partneri PSX.lv! Turnīrā dalību ņēma 24 spēlētāji, kas līdz šim ir lielākais dalībnieku skaits NHL turnīros! Kā tad noritēja šis pasākums? Uzzini, lasot tālāk!

 

Partnera atbalsts palīdzēja mums izveidot pieklājīgu balvu fondu šim turnīram:

 

Turnīra formāts bija sekojošs - visi dalībnieki tika sadalīti 4 grupās, pa 6 cilvēkiem katrā. No katras grupas 2 labākie spēlētāja iekļuva izslēgšanas spēļu kārtā. Spēles noritēta ar 4 minūšu periodiem. Grupu spēles tika aizvadītas pēc Best of 1 double elimination sistēmas, savukārt izslēgšanas spēles tika aizvadītas pēc Best of 1 single elimination sistēmas.

 

Zemāk iespējams aplūkot turnīra grupas/zaru, kā arī rezultātus toornament.com platformas ietvaros:

 

Visi turnīra dalībnieki!

 

Lielajā finālā tikās Marchelo8 un Chibra. Abi spēlētāji tika līdz finālam, nezaudējot nevienu pašu spēli. Abi rādīja lielisku sniegumu visa turnīra garumā, diez gan pārliecinoši apspēlējot savus pretiniekus. Ļoti sīvā un elpu aizraujošā cīņā Chibra ar rezultātu 5:3 pieveica Marchelo8, tādējādi kļūstot par GOEXANIMO NHL18 #1 by PSX.LV turnīra čempionu!

 

Turnīra finālisti - Chibra un Marchelo8

 

Sakām lielu paldies visiem dalībniekiem un vēlreiz apsveicam turnīra uzvarētāju Chibra! Seko līdzi jauniemiem, lai nepalaistu garām informāciju par nākamajiem PlayStation4 pasākumiem GOEXANIMO klubā!