Oct 11 - GOEXANIMO

Pusgada jubilejas weekenda atskats

Ar milzīgu prieku varam teikt, ka pagājušajā nedēļas nogalē godam nosvinējām GOEXANIMO Vecrīgas kluba pusgada jubileju!

 

Šīs trīs dienas bija fantastiskas! Tik daudz foršu cilvēku un tik daudz pozitīvu emociju - tas tiešām bija kas vienreizējs! Domājams, ka visi, kas ieradās ciemos arī to sajuta!

 

Taču - priekš tiem, kuriem pagājušajā nedēļas nogalē neizdevās pie mums ierasties ciemos, esam sagatavojuši nelielu atskatu par pusgada jubilejas pasākumā piedzīvoto!

 

 

6.oktobris piektdiena

Piektdienas vakarā klubā bija Totāls YouTubs! Kluba telpās virmoja patiesi nebijusi gaisotne, jo pirmo reizi tajā vienlaikus atradās tik daudz dažādu Latvijas YouTube personāžu!

 

Klubā uz vietas varēja satikt FunFaceTV, Kntent, ĀbolsTV, JoyPlaysGames, Kem4, RigaStream, AlchemistTV, MouzTV, ELGROUNDE TV,  grianD, SigneL, LVJarans, Kristofera dzive, bauska_skyblock, LAGORA, GeneralOrgazm, ViperTV, DJ Betons, Uzkapajam, Kaņepe.

 

22279503_10210015790059089_9139148427150847132_n.jpg

visu YouTuberu kopbilde

 

Šīs nakts ietvaros strīmeri nevien katrs straumēja to kā spēlē sevis izvēlētas spēles, bet arī tikās nelielā CS:GO showmatchā to aizvadot divos izspēles veidos - Classic 5v5 un Retake mode!

 

Sakam lielu paldies datorpasaule.lv, ar kuras atbalstu dažādos strīmu giveawayos tika izlozētas dāvanu kartes ar kopējo vērtību 120 EUR! Tāpat arī paldies PSX.lv, kuri nodrošināja pasākuma dalībniekus un apmeklētājus ar dažādām foršām balvām no savas puses!

 

Zemāk atradīsi YouTube personāžu ierakstus no šī pasākuma:

FunFaceTV (bgcentrs, nereaalais, VLOG); Kntent; JoyPlaysGames; KEM4; AlchemistTV; ELGROUNDE TV; grianD

 

Fun fact: kopējie tiešraižu skatījumi - aptuveni 60,000!

 

7.oktobris, sestdiena

Sestdien klubā visas dienas garumā kluba datorus nodarbināja turnīri tādās disciplīnas kā Rocket League un League of Legends. HearthStone turnīrs diemžēl atsaucību neguva un tas tika atcelts!

  • Rocket League 1v1 turnīram pieteicās 13 spēlētāji, kuri tika ielozēti Double Elimination Bo3 zarā. Par turnīra uzvarētāju kļuva pattr1k, kurš balvā saņēma Steelseries Stratus XL kontrolieri! Turnīra zaru vari aplūkot ŠEIT!

  • League of Legends 1v1 turnīrā pieteicās 15 spēlētāji, kuri tika ielozēti Double Elimination Bo1 zarā. Par turnīra uzvarētāju kļuva Bocmanis, aiz sevis otrajā vietā atstājot Godux. Abi šie spēlētāji balvā saņēma iespēju piedalīties vakarā notiekošajā League of Legends Showmatchā, taču Godux savu vietu tajā atdeva brālim Choplex, kas palika trešajā vietā šajā turnīrā! Turnīra zaru vari aplūkot ŠEIT!

  • League of Legends Showmatchā piedalijās 8 mūsu ielūgtie spēlētāji (Aizgalvnis, offez, kukkie, arkin, Ropresix, marodieris, rudzkoooo, Barvedis) un iepriekšminētie Bocmanis un Choplex. Pēcāk tie tika sadalīti divās komandās un aizvadija savā starpā 5 spēles katrā no tām izpildot kādu interesantu uzdevumu! Visu spēļu ierakstu Toma Raubiškas komentāru pavadībā vari aplūkot ŠEIT!

20171007_212217.jpg

SigneL ar MagicTea pēc otrā Tekken7 turnīra

 

Savukārt uz kluba PlayStation4 konsolēm šīs dienas laikā tika aizvadīti divi Tekken7 disciplīnas turnīri un viens NBA 2k17 turnīrs!

  • Pirmajā Tekken7 turnīrā dalību ņēma 16 spēlētāji, kas savā starpā izspēlēja grupu spēles un pēcāk tikās Single Elimination izslēgšanas kārtas spēlēs. Par turnīra uzvarētāju kļuva MagicTea, kurš finālā apspēlēja Barvedi. Turnīra grupas un zaru vari aplūkot ŠEIT!

  • Arī otrajam Tekken7 turnīram pieteicās 16 spēlētāji. Turnīru aizvadot pēc tāda paša izspēles formāta arī šoreiz MagicTea netika parspēts aiz sevis atstājot mūsu pašu bārmeni SigneL. Turnīra grupas un zaru vari aplūkot ŠEIT!

  • Savukārt NBA 2k17 turnīrā 16 dalībnieku konkurencē par talantīgāko virtuālo basketbolistu kļuva machine2.0, kurš finālā ar rezultātu 46:42 apspēlēja Easy buckets. Turnīra grupas un zaru vari aplūkot ŠEIT!

 

PlayStation4 turnīru uzvarētāji tika apbalvoti ar dažādām balvām no Multicore, MSi, kā arī mums pašiem - GOEXANIMO!

 

8.oktobris, svētdiena

Svētdien klubā visas dienas garumā kluba datorus nodarbināja turnīri tādās disciplīnas kā CS:GO un Dota2.

  • Dota2 1v1 turnīram pieteicās 8 spēlētāji, kuri tika ielozēti Double Elimination Bo3 zarā. Par turnīra uzvarētāju kļuva Ulafz, kurš balvā saņēma Monster Energy cepuri! Turnīra zaru vari aplūkot ŠEIT!

  • CS:GO 1v1 turnīrā pieteicās 48 spēlētāji, kuri tika ielozēti Single Elimination Bo1 zarā. Par turnīra uzvarētāju kļuva klaudi, aiz sevis otrajā vietā atstājot AliNshz. Abi šie spēlētāji balvā saņēma iespēju piedalīties vakarā notiekošajā CS:GO Showmatchā! Turnīra zaru vari aplūkot ŠEIT!

  • CS:GO Showmatchā piedalijās 8 mūsu ielūgties spēlētāji (prelideN/gem, krii, Feagley, CaptaiN, raw, kykaho, outwerk, Choice) un iepriekšminētie klaudi un AliNshz. Pēcāk tie tika sadalīti divās komandās un aizvadija savā starpā Best of 3 spēļu sēriju tās ietvaros izpildot dažādus interesantus uzdevumus! Visu spēļu ierakstu Emvy komentāru pavadībā vari aplūkot ŠEIT!

*otrajā showmatch kartē spēlētāju gem nomainija prelideN

 

Untitled design.png

krii, Feagley, AliNshz, gem, kykaho vs klaudi, outwerk, raw, CaptaiN, Choice

 

Savukārt uz kluba PlayStation4 konsolēm šīs dienas laikā tika aizvadīti divi NHL 17 disciplīnas turnīri un viens FIFA18 turnīrs!

  • Pirmajā NHL 17 turnīrā dalību ņēma 16 spēlētāji, kas savā starpā aizvadija turnīru pēc Single Elimination Bo1 izspēles formāta. Par turnīra uzvarētāju kļuva Emis2, kurš finālā ar rezultātu 1:0 apspēlēja Dinamo. Turnīra zaru vari aplūkot ŠEIT!

  • Arī otrajam NHL 17 turnīram pieteicās 16 spēlētāji. Turnīru aizvadot pēc tāda paša izspēles formāta šoreiz par uzvarētāju kļuva Johnny2k, kurš finālā ar rezultātu 3:0 apspēlēja Apovits. Turnīra zaru vari aplūkot ŠEIT!

  • Savukārt FIFA18 turnīrā 16 dalībnieku konkurencē par talantīgāko virtuālo futbolistu kļuva Solek, kurš finālā ar rezultātu 5:1 apspēlēja Ķieģelis. Turnīra zaru vari aplūkot ŠEIT!

 

20171008_185631.jpg

FIFA18 turnīra finālisti Ķieģelis un Solek

 

PlayStation4 turnīru uzvarētāji tika apbalvoti ar dažādām balvām no Multicore, MSi, kā arī mums pašiem - GOEXANIMO

 

 

Kopumā nedēļas nogales ietvaros klubā ciemos pie mums ieradās ap 500 cilvēkiem! Sakam milzīgu paldies visiem, kas ar mums kopā nosvinēja šos svētkus!