Aug 12 - Rocket League

Rocket League TeamBuilder #10 Atskats

Sestdien, 10. augustā, veiksmīgi aizvadījām desmito GOEXANIMO Rocket League Teambuilder pasākumu! Cik spēlētāji pieteicās, kuri spēlētāji kļuva par kapteiņiem un kura komanda galu galā kļuva par turnīra čempioniem? Uzzini, lasot tālāk!

 

Gluži tāpat kā iepriekšējā reizē, arī šim turnīram pieteicās liels cilvēku skaits - kopumā turnīrā piedalījās 33 spēlētāji, kas ļāva izveidot 11 komandas! Un arī šoreiz pie mums ciemos atbrauca kaimiņi no Lietuvas! Šis jau ir sestais Teambuilder pasākums pēc kārtas, kad pie mums ciemos brauc spēlētāji no kaimiņvalstīm. Uz aizvadīto pasākumu pie mums atbrauca lietuvieši 3 cilvēku sastāvā! Vienam no viņiem - Ciuvas - šis bija nu jau sestais pasākums pēc kārtas! 

 

Ierodoties klubā, visi spēlētāji veica check-in pie pasākuma organizētāja, kurš savukārt ievadīja spēlētāju kopējā spēlētāju sarakstā un dabūja viņu MatchMakingRating (MMR). Pēc tam šis spēlētāju saraksts tika sakārtots, sākot ar augstāko ranku uz zemāko. Spēlētāji, kas ieņēma pirmās vietas (no 1. līdz 11. vietai ieskaitot) kļuva par komandu kapteiņiem.

 

Zemāk var aplūkot kopējo spēlētāju sarakstu un to, kuri no viņiem kļuva par kapteiņiem:

 

Spēlētāju izvēle tika sadalīta divos apļos. Pirmajā izvēles aplī savu spēlētāja izvēli uzsāka tas kapteinis, kura MMR bija viszemākais. Tālāk kapteinis ar otru zemāko MMR izvēlējās kādu no atlikušajiem zemā ranka bloka spēlētājiem utt. Otrajā izvēles aplī savu spēlētāja izvēli uzsāka tas kapteinis, kura komandas vidējais MMR bija viszemākais. Tālāk kapteinis ar otru zemāko komandas vidējo MMR izvēlējās kādu no atlikušajiem zemā ranka bloka spēlētājiem utt.

Pēc abiem izvēles apļiem komandu vidējais MMR un to vidējais ranks izskatījās šādi:

 

 

Pēc tam šīs 11 komandas pēc nejaušības principa tika sadalītas divās grupās pa 6 komandām katrā. Izslēgšanas spēļu kārtā tika 4 komandas no katras grupas. Turnīra izspēles formāts šādam dalībnieku skaitam bija sekojošs - grupu spēles tika aizvadītas pēc Round Robin Best of 3 principa, izslēgšanas spēles tika aizvadītas pēc Double Elimination Best of 3 principa, bet winners final, losers round 4, kā arī grand fināls tika aizvadītas pēc best of 5 principa.

 

Zemāk iespējams apskatīt turnīra grupas/zaru un arī rezultātus toornament.com platformas ietvaros:



Grupu spēles

1. grupa

Komandu sastāvi:

  • Team Ciuvas - Ciuvas, Tripklopsis, Crazyboy

  • Team Refke - Refke, htky, EdwardR

  • Team Sariuss - Sariuss, Dievs, bomissan

  • Team Rukawa - Rukawa, riberijs, Vatafaks

  • Team FlyingMidget - FlyingMidget, Grumpy, Mr.Fakeman

  • Team Fleik - Fleik, literallyCatshit, EwokRock

 

 

2. grupa

Komandu sastāvi:

  • Team Mimfipy - Mimfipy, RuciiLv, eataburger

  • Team akfas - akfas, Squishy Munchies, h0g

  • Team GARSHO - GARSHO, MarlOw, recycler

  • Team Arceus - Arceus, neatbanan, Motoroilspill

  • Team Abracadaniel - Abracadaniel, president, Balkons13

 

 

Izslēgšanas kārtas spēles

Izslēgšanas kārtas spēlēs 8 turnīra komandas tika ielozētas Double Elimination zarā, kurā visas spēles tika aizvadītas pēc Best of 3 principa, bet lielais fināls pēc Best of 5 principa. 

 

Winners bracket Round 1 un Round 2 spēļu rezultāti:

 

Losers bracket Round 1 un Round 2 spēļu rezultāti:

 

Finālspēļu rezultāti:

 

Lielajā finlālā Team Ciuvas komandai bija jāuzvar divas BO5 sērijas, kamēr viņu pretiniekiem vajadzēja tikai vienu uzvarētu sēriju. Jāpiemin, ka abas komandas bija tikušās WB finālā, kur Team Mimfipy ļoti tuvā cīņā uzvarēja Team Ciuvas ar rezultātu sērijā 2:1. Un arī šoreiz Team Mimfipy bija pārāka pār saviem pretiniekiem, mačā līdz 3 uzvarām apspēlējot tos ar rezultātiem 2:0; 2:1; 2:3; 5:1, tādējādi kļūstot par GOEXANIMO Rocket League Teambuilder #10 čempioniem!

 

Turnīra čempioni - Team Mimfipy (eataburger, Mimfipy, RuciiLv)

 

Otrās vietas ieguvēji - Team Ciuvas (Tripklopsis, Ciuvas, Crazyboy)

 

Sakām lielu paldies visiem tiem, kas ieradās ciemos pie mums un ņēma dalību šajā pasākumā! Savukārt visiem tiem, kam šoreiz iespējami neizdevās atbraukt, vēlamies atgādināt, ka Rocket League pasākumi pie mums notiek regulāri, tā kā atliek vien sekot līdzi jaunumiem, lai nepalaistu garām nākamo GOEXANIMO rīkoto Rocket League turnīru!
 

Tāpat arī atgādinam, ka jaunais klubs strādā arī darba dienās! Droši nāc ciemos pie mums ēst pusdienas vai uzspēlēt kādu datorspēli, PlayStation 4 vai galda spēles!