Mar 12 - Rocket League

Rocket League TeamBuilder #8 Atskats

Sestdien, 9. martā, veiksmīgi aizvadījām astoto GOEXANIMO Rocket League Teambuilder pasākumu! Cik spēlētāji pieteicās, kuri spēlētāji kļuva par kapteiņiem un kura komanda galu galā kļuva par turnīra čempioniem? Uzzini, lasot tālāk!

 

Gluži tāpat kā iepriekšējā reizē, arī šim turnīram pieteicās liels cilvēku skaits - kopumā turnīrā piedalījās 36 spēlētāji, kas bija maksimāli pieļaujamais dalībnieku skaits, un tas ļāva izveidot 12 komandas! Un arī šoreiz pie mums ciemos atbrauca kaimiņi no Lietuvas! Šis jau ir ceturtais Teambuilder pasākums pēc kārtas, kad pie mums ciemos brauc spēlētāji no kaimiņvalstīm, turklāt šoreiz pie mums pasākumā piedalījās ar viens spēlētājs no Beļģijas, kas ir liels Rocket League cienītājs un kas dzīvo un mācās tepat Latvijā. Uz aizvadīto pasākumu pie mums atbrauca lietuvieši 4 cilvēku sastāvā! Vienam no viņiem - Ciuvas - šis bija nu jau ceturtais pasākums pēc kārtas!

 

Ierodoties klubā, visi spēlētāji veica check-in pie pasākuma organizētāja, kurš savukārt ievadīja spēlētāju kopējā spēlētāju sarakstā un dabūja viņu MatchMakingRating (MMR). Pēc tam šis spēlētāju saraksts tika sakārtots, sākot ar augstāko ranku uz zemāko. Spēlētāji, kas ieņēma pirmās vietas (no 1. līdz 12. vietai ieskaitot) kļuva par komandu kapteiņiem.

 

Zemāk var aplūkot kopējo spēlētāju sarakstu un to, kuri no viņiem kļuva par kapteiņiem:

 

Spēlētāju izvēle tika sadalīta divos apļos. Pirmajā izvēles aplī savu spēlētāja izvēli uzsāka tas kapteinis, kura MMR bija viszemākais. Tālāk kapteinis ar otru zemāko MMR izvēlējās kādu no atlikušajiem zemā ranka bloka spēlētājiem utt. Otrajā izvēles aplī savu spēlētāja izvēli uzsāka tas kapteinis, kura komandas vidējais MMR bija viszemākais. Tālāk kapteinis ar otru zemāko komandas vidējo MMR izvēlējās kādu no atlikušajiem zemā ranka bloka spēlētājiem utt.

Pēc abiem izvēles apļiem komandu vidējais MMR un to vidējais ranks izskatījās šādi:

 

 

Pēc tam šīs 12 komandas pēc nejaušības principa tika sadalītas divās grupās pa 6 komandām katrā. Izslēgšanas spēļu kārtā tika 4 komandas no katras grupas. Turnīra izspēles formāts šādam dalībnieku skaitam bija sekojošs - grupu spēles tika aizvadītas pēc Round Robin Best of 3 principa, izslēgšanas spēles tika aizvadītas pēc Double Elimination Best of 3 principa, bet winners final, losers round 4, kā arī grand fināls tika aizvadītas pēc best of 5 principa.

 

Zemāk iespējams apskatīt turnīra grupas/zaru un arī rezultātus toornament.com platformas ietvaros:



Grupu spēles

1. grupa

Komandu sastāvi:

  • Team riberijs - riberijs, kapey, recycler

  • Team Ciuvas - Ciuvas, panserbj0rn, Garijs

  • Team Arceus - Arceus, Mr.Fakeman, TaxzZ

  • Team GARSHO - GARSHO, Dievs, Motoroilspill

  • Team Super - Super, Thomaslat, President

  • Team FlyingMidget - FlyingMidget, EVin, Bomissan

 

 

2. grupa

Komandu sastāvi:

  • Team Mimfipy - Mimfipy, RuciiLv, EwokRock

  • Team Mex - Mex, conux, htky

  • Team Rukawa - Rukawa, NeatBaNaN, rept1k

  • Team Refke - Refke, Nat, Skatetilldie

  • Team akfas - akfas, droppo, Jar of Jam

  • Team FleiK - FleiK, MikuciS, andzza

 

 

Izslēgšanas kārtas spēles

Izslēgšanas kārtas spēlēs 8 turnīra komandas tika ielozētas Double Elimination zarā, kurā daļa no spēlēm tika aizvadītas pēc Best of 3 principa, bet pārējās pēc Best of 5 principa.

Winners bracket Round 1 un Round 2 spēļu rezultāti:

  • Team Garsho [1:2] Team Mimfipy (3:2; 0:1; 2:4)

  • Team Rukawa [1:2] Team Ciuvas (1:4; 3:2; 0:1)

  • Team Arceus [0:2] Team Mex (3:6; 0:4)

  • Team Riberijs [2:0] Team Refke (3:2; 4:3)

 

  • Team Mimfipy [2:0] Team Ciuvas (1:0; 4:0)

  • Team Mex [2:1] Team Riberijs (0:1; 1:0; 1:0)



 

Losers bracket Round 1 un Round 2 spēļu rezultāti:

  • Team GARSHO [0:2] Team Rukawa (0:1; 0:3)

  • Team Refke [2:0] Team Arceus (3:1; 3:2)

 

  • Team Rukawa [1:2] Team Riberijs (2:1; 0:1; 2:5)

  • Team Mimfipy [2:0] Team Refke (3:2; 2:1)

 

 

Winners finals spēles ietvaros Team Ciuvas tikās ar komandu Team Mex. Mačs izvērtās diez gan spraigs, komandai Team Mex uzvarot pirmās divas spēles. Trešajā spēlē Team Ciuvas atguva vienu uzvaru, pieveicot pretiniekus ar rezultātu 2:1, liekot pretiniekiem un līdzjutējiem domāt, ka reverse sweep ir pat ļoti iespējams, taču Team Mex neļāva tai zaudētai spēlei sevi ietekmēt un beigu beigās uzvarēja pretiniekus sērijā ar rezultātu 3:1 (1:0; 5:0; 1:2; 3:1).

 

Losers bracket Round 3 ietvaros savā starpā par palikšanu turnīrā cīnījās Team Riberijs un Team Mimfipy. Komanda Team Mimfipy guva pārliecinošu uzvaru pār pretiniekiem ar rezultātu sērijā 2:1 (1:2; 4:2; 7:1), tādējādi garantējot sev vismaz 3. vietu turnīrā.

 

Cīņa turpinājās, Team Mimfipy tiekoties ar Team Ciuvas losers bracket round 4 ietvaros, kurā komanda Team Mimfipy plūca uzvaras laurus, sērijā līdz 3 uzvarām apspēlējot komandu Team Ciuvas ar rezultātiem 2:0; 1:2; 5:0 1:2; 3:1. Ar šo uzvaru Team Mimfipy nodrošināja sev vietu lielajā finālā, kur viņiem jātiekas ar vēl izslēgšanas spēlēs nepieveikto Team Mex.

 

Team Mimfipy komandai bija jāuzvar divas BO5 sērijas, kamēr viņu pretiniekiem vajadzēja tikai vienu uzvarētu sēriju. Jāpiemin, ka abas komandas bija tikušās vēl grupu spēļu ietvaros, kur Team Mimfipy ļoti pārliecinoši uzvarēja Team Mex ar rezultātu sērijā 2:0, taču lielajā finālā Team Mex revanšējās, sīvā ciņā apspēlējot savus pretiniekus ar rezultātiem 0:5; 2:1; 1:2; 2:1; 2:1, tādējādi kļūstot par GOEXANIMO Rocket League Teambuilder #8 čempioniem!

 

Turnīra čempioni - Team Mex (conux, Mex, htky)

 

Otrās vietas ieguvēji - Team Mimfipy (Mimfipy, EwokRock, RuciiLv)

 

Sakām lielu paldies visiem tiem, kas ieradās ciemos pie mums un ņēma dalību šajā pasākumā! Savukārt visiem tiem, kam šoreiz iespējami neizdevās atbraukt, vēlamies atgādināt, ka Rocket League pasākumi pie mums notiek regulāri, tā kā atliek vien sekot līdzi jaunumiem, lai nepalaistu garām nākamo GOEXANIMO rīkoto Rocket League turnīru!

 

Tāpat arī atgādinam, ka jaunais klubs strādā arī darba dienās! Droši nāc ciemos pie mums ēst pusdienas vai uzspēlēt kādu datorspēli, PlayStation 4 vai galda spēles!


Raksta autors: kapey