Dec 20 - CS:GO

Samsung GOEXANIMO CS:GO 5x5 #7 atskats

Veiksmīgi esam noslēguši šo gadu GOEXANIMO CS:GO turnīros ar pagājušajā nedēļas nogalē (16-17.12.2017) notiekošo Samsung GOEXANIMO CS:GO 5x5 #7 turnīru! Kādas bija spēlētāju domas par atsevišķām turnīra spēlēm, kuri bija turnīra lielākie pārsteigumi un kura komanda tad beigu beigās kļuva par turnīra čempioniem? Uzzini lasot tālāk!

 

Izziņojot turnīru tā dalībnieku skaita limitu bijām nolikuši uz 24 komandām, taču jau otro turnīru pēc kārtas salīdzinoši zemā pieprasījuma dēļ bijām spiesti šo skaitli samazināt uz 16 komandām. Joprojām cenšamies atkost tos faktorus, kuru dēļ reiz spējām uzrunāt par veselām 8 komandām vairāk tādējādi sasniedzot savu maksimālo turnīra komandu kapacitāti.

 

Lai gan pirmais faktors, kas nāk prātā domājot par iemesliem kāpēc samazinās komandu skaits ir ieturētās pauzes starp turnīriem un ka tās ir par mazu, pārsteidzošā kārtā - prakse liecina tieši par pretējo! Iespējami, ka pauzes starp mūsu 5x5 turnīriem ir nedaudz par lielu, bet tas ir kaut kas, ar ko mums pašiem būs jāpaeksperimentē jaunajā 2018.gadā!

 

Priecīga bija vēsts, ka pēc viena turnīra pauzes jau atkal GOEXANIMO turnīra pusfinālistiem un finālistiem bija iespēja ne vien tikai pagozēties pasaules slavenās HLTV.org platformas saulītē, bet arī saņemt tajā sev individuālo spēlētāja profilu! Zinam, ka šis ir tāds kā ‘milestone’ ļoti daudziem spēlētājiem un esam ļoti priecīgi, ka varam palīdzēt to sasniegt!

 

Pievēršoties pašam turnīram - tā izspēlēs formāts bija jau ierastais GOEXANIMO classic! Pirmajā dienā tika aizvadītas grupas - 16 komandas tika sadalītas 4 grupās pa 4 komandām katrā. Grupas ietvaros 2 labākās komandas pēc Double Elimination Bracket izspēles formāta nodrošināja sev vietu izslēgšanas spēlēs otrajā dienā. Savukārt otrajā dienā 8 labākās turnīra komandas tika ielozētas Single Elimination zarā kurā tās spēlēja pēc Best of 3 izspēlēs formāta.

 

Grupas, kā jau ierasts veidojām pamatā balstoties uz komandas Seed, kas tiek aprēķināts balstoties uz komandā esošo spēlētāju GOEXANIMO Player rank punktiem. Tāpat arī - katras atsevišķās spēles ietvaros komanda ar augstāko Seed varēja izvēlēties tos kluba datorus pie kuriem tā vēlās aizvadīt attiecīgo spēli. Atgādinam, ka GOEXANIMO Player rank punkti tiek piešķirti katram atsevišķajam spēlētājam atkarībā no vietas ko tas ieguvis attiecīgajā turnīrā.

 

Zemāk komentārs no turnīra administratora Gekona par dažādiem turnīra aspektiem:

“Pirms sāku savu ‘īso’ komentāru vēlos atgādināt, ka es pats gadiem ilgi esmu bijis spēlētājs un piedalijies neskaitāmos turnīros kā rezultātā es vienmēr turnīrus veidoju galvā primāri domājot tieši par spēlētājiem un to lai Jums tajos būtu patīkami piedalīties! Neskatoties uz to, es tomēr esmu arī turnīra organizators un mans uzdevums ir atrast balansu starp spēlētāju vēlmju apmierināšanu un kvalitatīva turnīra radīšanu!

 

Tad nu pāris tēmas, kurām vēlos pieskarties:

1.Kāpēc nevar veidot turnīru ar komandu skaitu, kas lielāks par 16 komandām, bet krietni mazāks par 24?

Tiklīdz turnīram piesakās vairāk par 16 komandām tā formāts automātiski jāmaina uz 24 komandu formātu, kas neapšaubāmi ir nedaudz sliktāks, jo tā ietvaros playoff pirmās divas kārtas jāaizvada pēc Bo1 formāta. Manuprāt, šis ir upuris, ko vērts nest vien tad, ja turnīrām tiešām piesakās visas 24 komandas vai vismaz teiksim 22-23 komandas.

 

Svarīgi ir saprast, ka ja turnīra formātā ir paredzētas 24 komandas, tad katras iztrūkstošās komandas vietu aizpilda tā saucamais FREESLOT, un ja šādi FREESLOT ir teiksim 5 (19 komandu turnīrs), tad rodas jautājums - vai tās papildus 3 komandas turnīrā ir tā vērtas, lai ne vien pasliktinātu turnīra izspēles formātu, bet arī to padarītu par nepilnīgu, jo būs komandas, kas principā automātiski kvalificēsies otrās dienas izslēgšanas kārtas spēlēm balstoties uz faktu, ka šajā formātā 4 komandas no grupas iziet uz playoffs.

 

Manuprāt šeit atbilde ir neapšaubāmi NĒ - tas vienkārši nav tā vērts! Lai piedod man komandas, kas paliek šajos gadījumos aiz strīpas, taču tas nav tādas kvalitātes turnīrs kādu es vēlētos rīkot, nedz arī piedalīties!

 

Tāpat arī svarīgi ir saprast, ka turnīra rīkošanas resursi ir ļoti ierobežoti - 20 datori, 2 dienas pa 12h katrā. Tie uzliek ļoti lielu rāmi tam ko vispār iespējams izdarīt turnīra izspēles formāta ziņā un ticiet man - es pavadu tiešām daudz laika sēžot un cenšoties izdomāt inovatīvu/unikālu formātu ar kā palīdzību mēs tomēr varētu forši izspēlēt jebkāda veida netradicionāla komandu skaita turnīrus, taču pašlaik ir jāsadzīvo ar to kas ir!

 

2.Kāpēc strīms šoreiz bija angliski? Visi skatītaji taču ir Latvieši?

Šis jautājums šajā nedēļas nogalē strīma čatā izskanēja tiešām ļoti bieži un skumji man ir par tiem cilvēkiem, kuri pat saņemot atbildi uz to joprojām izturējās nesaprotoši vai pat aizskaroši!

 

Īsumā par to kāpēc angliski:

  1. Pieredze kāsteriem - gan mēs, gan mūsu kāsteri grib augt un attīstīties, un, iespējams, kādu dienu saņemt piedāvājumus arī no citām kompānijām kāstot citus turnīrus. Tas nekad nebūs iespējams, ja kāsteri neiegūs praksi jeb treniņu kastojot tieši angļu valodā. Ļoti daudzi strīma čatā noniecināja mūsu kāsteru Emvy un Apovits angļu valodas prasmes un šeit pat nav jautājums vai tās tiešām bija sliktas vai nē, bet vairāk par principu, ka cilvēki zinot, ka šī viņiem ir pirmā reize kastojot angliski nevis viņus atbalstija, iedrošināja vai deva konstruktīvu kritiku, bet gan vienkārši noniecināja un apsmēja! Šķita, ka pateicoties GOEXANIMO esam izveidojuši draudzīgu un, iespējami, pat ģimenisku komūnu, kas viens otru vienmēr atbalstīs! Laikam biju nepareizās domās…

  2. HLTV.org - šī ir milzīga platforma un manuprāt diezgan loģisks ir apgalvojums, ka šīs platformas ietvaros cilvēki daudz vairāk skatās strīmus angļu valodā nekā jebkurā citā valodā. Saliekot 2+2 ir skaidrs, ka šis ir nākošais solis, lai nevien piesaistītu vēl lielāku skatītāju auditoriju mūsu turnīriem, bet gan arī iepazīstinātu cilvēkus ārpus Latvijas ar to, kas ir Latviešu CS:GO un kādā līmenī tas tiek spēlēts. Kas zin - varbūt nākotnē, kāds ārzemju skauts pamanīs tieši kādu GOEXANIMO turnīra spēlētāju un piedāvās tam iespēju spēlēt kāda ārzemju komandā tādējādi paverot jaunas iespējas spēlētāja CS:GO karjerā!

  3. Sponsori - vēlviens loģisks secinājums ir, ka jo labāku atdevi saņems mūsu strīmi (tieši viewing numbers ziņā), jo lielākas mums ir iespējas nākotnē runāt ar sponsoriem par vēl labākām sadarbības iespējam, kas attiecīgi Jums, spēlētāji, sniegtu iespēju piedalīties vēl balvu fondiem bagātākos turnīros! It’s a win-win situation!

 

3.Par konkrētu laiku prasīšanu pirmajā dienā!

Šādu iespēju prasīt savai komandai konkrētu laiku kurā spēlēt radijām, jo apzinamies, ka ne vienmēr iespējams tiešām spēlēt jebkurā laikā, taču pašlaik jau es personīgi jūtu, ka komandas to sāk izmantot nepareizo iemeslu vadītas - vai nu vienkārši gribot spēlēt konkrētā laikā, lai gan varētu tikt jebkurā, vai arī cenšoties tikt grupā ar kādu citu konkrētu komandu!

 

Tīri statistikas pēc - 11 no 16 komandām, kas piedalijās turnīrā, prasija vai nu vietu kādā konkrētā grupā vai norādija uz kādu konkrētu grupu kurā nevar spēlēt! Šādi pieaugot šim pieprasijumu skaitam mēs agrāk vai vēlāk nonāksim līdz situācijai kad visiem nebūs iespējams izpatikt un Jums vai kādai citai komandai nāksies atteikties no dalības turnīrā tikai tādēļ, ka kāds nedaudz samelojis par savu pieejamību pirmajā dienā! Lūgums visiem izmantot šo mūsu sniegto funkciju nesavtīgu mērķu vadītiem un prasīt tikai tad ja tiešām savādāk nevar!

 

Tāpat arī vēlos uzsvērt, ka mans vai GOEXANIMO pienākums NAV komandai sniegt šādu iespēju, mēs to daram tīri cilvēcisku aspektu vadīti. Līdz ar to vēlos atgādināt, ka piesakoties turnīram komandai teorētiski jābūt gatavai spēlēt jebkurā dienas laikā!

 

4.Par ierašanos laicīgi!

It kā sīkums, taču joprojām pamanu, ka komandas spēļu sākuma laikus uztver par laikiem kad ierasties! Diemžēl, dārgie draugi, tā tas nestrādā! Zinu, ka daudzi uztraucas par to, ka ieradīsies par ātru un turnīrā būs aizkave (delay) līdz ar ko būs jāgaida gadsimts līdz savai spēlei, bet vēlos atgādināt (ja vēl neesat pamanijuši), ka GOEXANIMO turnīros aizkave ir tiešām neliela (max 30min-1h dienas beigās).

 

Ja šādi turpināsies tad nāksies kļūt nedaudz skarbākam tieši spēļu uzsākšanas laika ziņā! Iesaku visām komandām un to spēlētājiem kā minimums ierasties klubā 15 minūtes pirms spēles sākuma laika, jo pat ja spēli neuzsāksiet laikā, tad iespējams vismaz tiksiet ātrāk pie datoriem un būs vairāk laika iesildīties!”

 

Zemāk iespējams aplūkot turnīra grupas/zaru, komandu sastāvus, kā arī rezultātus toornament.com platformas ietvaros:


Tāpat arī piedāvājam aplūkot 10 labāko turnīra spēlētāju (pēc kills) statistikas rādītājus no eBot:

Ar pilnu turnīra statistiku iespējams iepazīties ŠEIT! Augšā search logā izvēlamies turnīru "GOEXANIMO CS:GO 5x5 #7" un spiežam search!

 

Grupu spēles

Kā jau tika minēts - 16 komandas tika sadalītas 4 grupās pa 4 komandām katrā. No katras grupas 2 spēcīgākās komandas tika izslēgšanas spēļu kārtā. Kādas tad bija grupas un kuras tad bija tās komandas, kas spēja nodrošināt sev vietu otrās dienas spēlēs uzzināsi lasot tālāk!

 

A Grupas komandas un to sastāvi:

SkinLordz - raw, CaptaiN, devour, Flushed, aksis

aesthetic - Serex, paole, JPhilips, endicate, Sylvyrrock

Synthol Esports - rAsk, A13XZ0R, ArT1K, kuL, wilx

UC33K33 - nopper, GOODmAns, 1CE, Ryoi, ThaKennyStun

Atklāšanas spēles:

  • SkinLordz [16:6] aesthetic (mirage) - Gekons stand-in devour vietā

  • Synthol Esports [16:12] UC33K33 (mirage)


Otrās kārtas spēles:

  • SkinLordz [16:5] Synthol Esports (cache) - Gekons stand-in devour vietā

  • UC33K33 [8:16] aesthetic (nuke)

 

Izšķirošā spēle:

  • Synthol Esports [10:16] aesthetic (cache)

 

“Pirmā turnīra diena neiesākās visai labi uzzinot, ka pagājušā vakara izklaižu rezultātā devour ir aizgulējies un nav sazvanāms! Par laimi bija iespēja paņemt Gekonu kā stand-in. Pēc rezultātiem jau redzams, ka abas grupu spēles aizvadijām bez liekas piepulēs ātri vien tiekot galā ar pretiniekiem. Labi, ka Gekons izpalīdzēja spēlējot, savādāk turnīrs būtu beidzies vispār pat nespēlējot. Kad ņēmām viņu kā stand-in, zinājām, ka tas diži neietekmēs komandas līmeni un problēmu nebūs, tomēr pieredzējis opis.“

/raw par SkinLordz grupu spēlēm un stand-in situāciju/

 

B Grupas komandas un to sastāvi:

5FRAGS.ORG - Warden, WhiskasMeow, Feagleyy, Choice, discplex

Arexus’ Team - hAnkkyy, msn, hasteN, CarryMeBaby, ibraca

666 INV - pifs., keen, staL, Henča, T0m@SS

Epitex!!! - dairuha, SMuT*, unborn, Limbazu_Piens, lorenchh

Atklāšanas spēles:

  • 5FRAGS.ORG [16:8] Arexus’ Team (inferno)

  • 666 INV [7:16] Epitex!!! (inferno)


Otrās kārtas spēles:

  • 5FRAGS.ORG [16:3] Epitex!!! (train)

  • 666 INV [10:16] Arexus’ Team (mirage)

 

Izšķirošā spēle:

  • Epitex!!! [5:16] Arexus’ Team (mirage)

 

“Pirms paša lana, kad uzzinājām savu grupu, zinājām, ka nebūs viegli, bet mums bija motivācija pierādīt gan sev, gan citiem, ka spējam iziet no šīs grupas!

 

Pirmā spēle pret 5FRAGS.ORG - negaidijām tik agresīvu spēli no viņu puses! Viņi uzreiz lika noprast, ka viņiem šajā turnīrā ir tikai viens mērķis - 1.vieta. Neskatoties uz to spējām paņemt 8 raundus, kas pašiem likās cienīgs rezultāts.

 

Otrajā spēlē tikāmies ar komandu 666 INV - zinājām, ka viņi bija trenējušies un spēle būs spraiga, kas arī parādijās pirmajam halfam beidzoties 8:7. Pēcāk spēle ritēja raunds raundā līdz pie rezultāta 10:9 hAnkijs parādija vienreizēju individuālo meistarību uz B saita morāli sagraujot pretiniekus! Pateicoties tam spējām ātri vien noslēgt spēli ar rezultātu 16:10. Pēc šīs uzvaras komandā bija jūtams labs noskaņojums, taču vēl nekas nebija beidzies.


Pēdējā izšķirošajā spēlē pretī nāca vēlviena stipra komanda - Epitex!!! Spēlē pavērsās negaidīti un bez cerībām likām pretiniekiem noprast, ka otrajai komandai, kas no šīs grupas izies jābūt tieši mums! Rezultāts - uzvara 16:5.

 

Lai gan otrajā dienā playoff’os neko diži neizdevās parādīt, zinu, ka visi esam motivācijas pilni turpināt trenēties, lai jau nākošajos turnīros tiktu vēl tālāk! Liekot roku uz sirds droši varu apgalvot, ka tādas emocijas kādas ieguvām no grupu spēlēm neviens no mums sen nebija izjutis!

 

Arī pats turnīrs bija noorganizēts labi un vismaz mūsu komandai tas pagāja bez aizķeršanās! Kopumā esam uzkrājuši daudz labas emocijas pirms Ziemassvētkiem un Jaunā gada ! :)“

/msn par Arexus’ Team grupu spēlēm/

 

C Grupas komandas un to sastāvi:

Acenda - Dhu, TOMCHH, davsty, REEZ-, hopplo

ex.Trow - ZEPRii, Sikvan, ClickBait, faq.Slime*, BrencisJr

LAFKAG - Logans, PAPAplays, espiikju, Zvede, Field9

Esketit - CollectedX, kaines, fl0ws1ck^, Weq, FacE[to]FacE

Atklāšanas spēles:

  • Acenda [16:2] ex.Trow (train)

  • LAFKAG [19:16] Esketit (cache)


Otrās kārtas spēles:

  • Acenda [16:8] LAFKAG (cache)

  • Esketit [16:5] ex.Trow (cache)

 

Izšķirošā spēle:

  • LAFKAG [10:16] Esketit (mirage)

 

Kad uzzinājām, ka spēlēsim pret LAFKAG mazliet sabijāmies, jo zinājām, ka viņi ir stipra komanda un nebūs viegli, atlika vien cerēt uz labāko!

 

Pirmo spēli iesākām lēni (1-6), taču pēcāk spējām saņemties un uzvarēt 8 raundus pēc kārtas pabeidzot pirmo pusi ar rezultātu 9-6 mūsu labā! Pēc tā jau jutāmies labāk un sapratām, ka varam uzvarēt. Spēles izskaņā pie rezultāta 15-13 gan sākām spēlēt pavirši un pieļaut kļūdas, kas ļāva pretiniekiem aizcīnīties līdz papildlaikam un beigās izraut uzvaru.

 

Otrajā reizē tiekoties ar viņiem izlēmām necensties revanšēties tieši kartē cache un paši to izsvītrojām tādējādi nonākot pie kartes mirage. Pirms spēles bija jūtams, ka visiem komandā bija vēlme atriebties par pirmo spēli, taču ja gribējām uzvarēt tad nedrīkstējām pieļaut tādas pašas muļķīgas kļūdas kā pirmajā spēlē. Tieši tas mums arī izdevās beigās svinot uzvaru ar rezultātu 16:10. Sajūtas bija vienreizējas, jo ne vien izdevās revanšēties, bet arī ar šo uzvaru iekļūt turnīra ¼ finālā!”

/CollectedX par spēlēm pret LAFKAG/

 

D Grupas komandas un to sastāvi:

neruna - outwerk, UGARR, Emis2, kykaho, hek

panzer - kviksen, christian8, Akward, hoorai, justid

Coco Jambo - kas0, cash, bURTONgp, HrumRum, endzoo

abcdefgh - myqdee, klaudi, beffiz, sweetyzZz, Strange

Atklāšanas spēles:

  • neruna [16:3] panzer (inferno)

  • Coco Jambo [16:8] abcdefgh (inferno)


Otrās kārtas spēles:

  • neruna [16:4] Coco Jambo (overpass)

  • abcdefgh [16:13] panzer (mirage)

 

Izšķirošā spēle:

  • Coco Jambo [16:4] abcdefgh (overpass)



Izslēgšanas kārtas spēles!

Izslēgšanas spēļu kārtā iekļuva 8 turnīra labākās komandas, kas tika ievietotas Single Elimination zarā. Visas izslēgšanas spēles notika pēc Best of 3 formāta.

¼ finālu rezultāti:

  • SkinLordz [2:0] Coco Jambo (19:16 train, 16:3 mirage)

  • Neruna [2:1] aesthetic (16:9 cbble, 9;16 cache, 16:4 mirage)

  • 5FRAGS.ORG [2:0] Esketit (16:2 mirage, 16:11 cbble)

  • Acenda [2:0] Arexus’ Team (16:6 overpass, 16:7 cache)

“Diena sākās ar spēli pret komandu aesthetic. Pirmā mape bija cbble, kurā mums par pārsteigumu aesthetic izvēlējās sākt CT pusē. Mapes pirmo pusi sākām spēcīgi (12:3) un spēlējām tīri uz re-fraggiem. CT pusē aesthetic pirmos trīs raundus paņēma pārliecinoši, taču ar to nepietika un mapi mēs uzvarējām 16:9. Īpaši jāizceļ outwerk, kurš nospēlēja ar rezultātu 30-15.

 

Otrā karte bija cache, tajā mēs iegājām ar pārliecību, ka ņemsim tāpat, kā pirmo. Diemžēl mapes pirmā puse mums nesākās labi un tikai puses beigās dabūjām stabilu ekonomiku, kas cache CT pusē ir ļoti nozīmīgi. CT pusi mēs zaudējām 5-10. T pusē mēs sākām ņemt raundus, taču ar to nepietika un spēli zaudējām 9-16.

 

Pēdējā mape bija mirage. Spēli sākām CT pusē un pistoļu raundā UGARR uzvarēja 1v3 clutch. Nākamo raundu mēs zaudējām force-buy. Taču arī mēs spējām paņemt force-buy un šis raunds bija pirmais no 10, kurus mēs uzvarējām pēc kārtas. Pēdējos 3 raundus aesthetic spēja uzvarēt diezgan tīri. T pusi mēs sākām ātri un arī pabeidzām tik pat ātri, uzvarot 16-4.”

/Emis2 par saspringto dueli pret komandu aesthetic/

 

 

½ finālu spēles:

SkinLordz vs neruna

Pirmā pusfināla ietvaros tikās komandas SkinLordz un neruna. Lai gan duelis beidzās divās kartēs (13:16 cbble, 9:16 mirage) visā visumā spēle bija tuva un visnotaļ interesanta.

“Pusfinālā pretinieki bija SkinLordz. Mapu veto mēs uzskatījām, ka esam uzvarējuši, jo varējām spēlēt gan cbble, gan mirage, gan train, kas visas ir mums spēlējamas kartes.

 

Sākām ar cbble, kur spēlējot uz entry-fraggiem no default setup T pusē paņēmām 13 raundus. CT pusē sākās problēmas un SkinLordz sāka ņemt raundus. Tomēr hek ace un pauze pie 15-13 salauza spēles gaitu. Pēdējā raundā SkinLordz spēlētāji izvēlējas izmantot testētas taktikas - rush B. To mēs spējām apstādināt un uzvarēt spēli 16-13.

 

Turpinājām spēli mapē mirage, kur sākām CT pusē. Pēc pāris raundu apmaiņas, spēle stabilizējās un pusi uzvarējām ar rezultātu 8-7. Tas ir diezgan slikts rezultāts, un vēl pēc atdota pistoļu raunda, sākām domāt, kas notiek? Otrajā raundā mēs SkinLordz agresīvo spēli sodijām un uzvarējām full-eco raundu. No šī brīža mēs pretiniekiem atdevām tikai vienu raundu un pārliecinoši uzvarējām karti ar rezultātu16-9.”

/Emis2 par uzvaru pār komandu SkinLordz/

 

Šīs sērijas spēlētāju statistikas rādītāji:

 

5FRAGS.ORG vs Acenda

Otrs pusfināla duelis starp komandām 5FRAGS.ORG un Acenda bija daudz vienpusējāks un tajā uzvaru divās kartēs pēc kārtas (16:5 train, 16:3 overpass) bez lielas piepūles svinēja komanda 5FRAGS.ORG.

 

Šīs sērijas spēlētāju statistikas rādītāji:

 

Lielais fināls: 5FRAGS.ORG vs neruna

Lielajā finālā tikās komandas 5FRAGS.ORG un neruna, kas neapšaubāmi bija divas spēcīgākās komandas turnīrā! Pirms šī dueļa uzvarētāju bija tiešām grūti prognozēt. Liela daļa cilvēku uzskatija, ka komanda 5FRAGS.ORG ir galvas tiesu pārāka par komandu neruna un tā gūs uzvaru finālā, taču Emis2&co spēja pierādīt pretējo!

“Jau no turnīra sākuma gaidījām šo finālu pret komandu 5FRAGS. Skatoties pēc viņu pusfināla spēles nopratām, ka overpass viņiem ir laba karte, taču ticējām, ka mums tā ir labāka un tāpēc to paši izvēlējamies kā savu karti. Spēli sākam T pusē uzvarot pistoles un 2 turpmākos raundus. Pēcāk spēle mainija gaitu un 3 raundus uzvarēja viņi. Spēle turpinājās raunds raundā līdz beidzot pie rezultāta 6:6 mēs spējam lauzt trendu un uzvarēt atlikušos 3 raundus uzvarot pirmo pusi 9:6. CT pusi iesākam ļoti labi - ar 5 uzvarētiem raundiem, taču pēcāk arī pretinieki pamodās ar pretī paņemtiem 5 raundiem, taču ar to arī viņu stāsts šajā kartē beidzās, jo nākošos 2 raundus paņemot spējam noslēgt šo karti ar rezultātu 16:11.

 

Otrajā kartē mirage mēs iegājām ar lielu pārliecību, ka atstāsim pretinieku sausā, taču 5FRAGS nospēlēja zolīdu T pusi pabeidzot halfu ar 6 uzvarētiem raundiem. Pat kykaho ninja defuse 1v4 situācija nespēja mums saglābt šo pusi. T puse arī tik spīdoši neizdevās kā plānots, jo jau ātri vien jutām ka pretinieki saprot ko vēlamies darīt un lasa mūsu idejas. Lai gan sākam veidot nelielu comeback no 10:13 uz 13:13 ar to nepietika un mapi tomēr beigās zaudējam ar rezultātu 13:16.

 

Pēdējā ši turnīra karte bija inferno! Mums tā ir ļoti labi iespēleta karte un jau pirms spēles zinājam, ka pat ja uzvarēsim nažus spēli sāksim pa T, tadējādi pat zaudējot nažus uzsākam spēli pa side ko vēlamies. Spēles sākumā ātri vien atkodām komandas 5FRAGS vājos punktus un tos maksimāli izmantojām taisot daudz rushus un contact-plays. T pusi kopumā pabeidzām izcili ar rezultātu 12:3. Jāatzīst gan ka mūsu pusē arī varēja just veiksmes faktoru - gan kykaho, gan UGARR dabuja lucky killus caur flashiem/smokiem. Apmainoties pusēm pistoļu raundu 5FRAGS nospēlēja ļoti labi, taču ar to nopietika, jo hek izdevās atdefot bumbu izvairoties no šavieniem pietupjoties. Manuprāt, tieši šis bija tas mirklis kad pretinieki pilnībā mentāli salūza. Nākamos raundus turpinājam ļoti veiksmīgi - no mani divreiz double-shot ar scout un no outwerk 1v4 galil spraydown ar trīcošu roku! Beigu beigās veiksmīgi izdevās noslēgt karti ar rezultātu 16:3.

 

Pēc šīs spēles emocijas bija neiedomājamas un ceru, ka tagad arī mūsu komandu sāks vairāk respektēt, kā nopietnu pretinieku!”

/Emis2 par uzvaru finālā un kopumā aizvadīto turnīru/

 

Šīs sērijas spēlētāju statistikas rādītāji:

 

Par turnīra MVP gan GOEXANIMO, gan paši komandas biedri atzīst komandas neruna spēlētāju hek, kurš kopumā aizvadija izcilu turnīru palīdzot savai komandai gūt uzvaru tajā! Tāpat arī uzslavu par finālā parādīto spēles līmeni noteikti pelnijis komandas neruna spēlētājs kykaho, bez kura šķietami komandai būtu klājies daudz grūtāk šajā duelī!

 

Samsung GOEXANIMO CS:GO 5x5 #7 gala rezultāti:

  • 1.vieta - neruna - 400 EUR

  • 2.vieta - 5FRAGS.ORG - 250 EUR

  • 3-4.vieta - SkinLordz - 125 EUR

  • 3-4.vieta - Acenda - 125 EUR

 

Turnīra čempioni - neruna (UGARR, outwerk, kykaho, Emis2, hek)

 

Otrās vietas ieguvēji - 5FRAGS.ORG (discplex, Feagleyy, Choice, Whiskas, Warden)

 

Sakam milzīgu paldies gan visiem tiem, kas piedalijas turnīra, gan arī, protams, kompānijai Samsung bez kuriem šis turnīrs nebūtu iedomājams! Tāpat arī vēlreiz sveicam komandu neruna ar gūto uzvaru turnīrā!

 

Dodoties svētku brīvdienās novēlam visiem siltus un mājīgus ziemassvētkus, kā arī - laimīgu un izdevušos jauno gadu! Seko līdzi jaunumiem facebook platformā, jo jau pavisam drīz izziņosim kluba darba laikus svētku periodā!