Nov 01 - League of Legends

Samsung GOEXANIMO LoL 5x5 #3 atskats

Ar lielu prieku vēlamies pazņot, ka sestdien, 28.10 veiksmīgi aizvadījām trešo lielo GOEXANIMO League of Legends 5x5 pasākumu! Šoreiz tas bija īpašs pasākums, jo tajā piedalijās Latvijas labākās komandas. Liels paldies par to ir jāsaka pasākuma galvenajam SPONSORAM - SAMSUNG, kuri parūpējās arī par iespaidīgo, līdz šim lielāko League of Legends Latvijas balvu fondu.

 

Turnīrā piedalījās 8 komandas. Spēlētāji bija sabraukuši no tuvām un tālām pilsētām un ar lielāko prieku izbaudīja pasākumu. Bija komandas, kas šoreiz palika aiz strīpas, un ceram viņus redzēt nākamajos GOEXANIMO turnīros. Paldies arī jaunajām komandām, kuras klubu apmeklēja pirmo reizi - Beta-Fox un Falcon Gaming Academy, kuras parādīja, ka Latvijā vēl ir League of Legends spēlētāji, kas gatavi nākt un rādīt savu cīņas sparu. Iedrošinām Jums piedalīties arī nākamreiz līdzi ņemot draugus!

 

Turnīrs norisinājās divās grupās, kur katra komanda izspēlēja vienu bo1 spēli ar visām pārējām grupas komandām. No grupām izslēgšanas spēlēs izkļuva divas labākās komandas.

 

 

A grupā nepārspēti un ar visām pārliecinošām uzvarām bija komanda insecure gaming, kuri arī tika uzskatīti kā turnīra favorīti. Otro vietu grupā ieguva Team COINFLIP Gaming, kuri grupās zaudēja tikai vienu spēli komandai insecure gaming. Šīs divas komandas arī tika uz izslēgšanas kārtu. Komanda RWR zaudēja insecure gaming, bet uzvarēja Beta-Fox. Līdz ar to viņiem, lai tiktu ārā no grupas, bija jācīnās ar Team COINFLIP Gaming. Diemžēl tas viņiem neizdevās tādējādi komanda palika trešajā vietā. Visgrūtāk grupā klājās komandai Beta-Fox, kuri piekāpās visām pārējām komandām paliekot ceturtajā vietā. Veiksmi viņiem nākamreiz!

 

 

B grupas līderi bija Falcon Gaming. Lai arī viņu uzvaras nebija pārliecinošas, kopsummā viņi grupās nezaudēja nevienu spēli. Grupas pastarīši bija Falcon Gaming Academy, kuriem tā arī neizdevās gūt nevienu uzvaras punktu. Cīņa par otro vietu bija starp Quit Qrying un you need to karri, kur savstarpējā cīņa pārāki izrādījas you need to karri, un uzvarot guva tiesības piedalīties izslēgšanas spēlēs.

 

 

Izslēgšanas spēlēs savstarpēji cīnījās A grupas pirmās vietas ieguvēji insecure gaming pret B grupas otrās vietas ieguvējiem you need to karri. Šajā mačā insecure gaming parādīja, kādēļ viņi tika uzskatīti par turnīra favorītiem uzvarot spēli bez sevišķas piepūles. Otrs mačs bija starp B grupas pirmo vietu Falcon Gaming un A grupas otro vietu Team COINFLIP Gaming, kur ļoti tuvā spēlē virsroku guva Falcon Gaming nodrošinot vietu lielajā finālā. Cīņā par trešo vietu tuvā spēlē uzvaru guva Team COINFLIP Gaming spēlējot pret you need to karri. Paši pēc spēles teica: “COINFLIPS bija mums par labu”!

 

Lielais fināls tika spēlēts bo3 režīmā savstarpēji cīnoties abu grupu un pusfināla labākajām komandām insecure gaming un Falcon Gaming. Pirmā spēle bija ļoti tuva, taču beigās Falcon Gaming piekāpās zaudējot pirmo spēli. Otrajā spēlē turnīra favorīti insecure gaming rādīja augstāko klasi, uzvarot spēli aptuveni 20 minūtēs un pilnībā pārbraucot pāri pretiniekiem. Apsveicam insecure gaming ar augsti godājamo pirmo vietu!

 

_AMA6552.jpg

Turnīra čempioni - insecure gaming (shiganari, mata, Rudzko(x11), facen, bAZILISKS(aizlaidās))

 

Pēcspēļu apbalvošanā SAMSUNG bija sagādājuši pārsteigumu - MVP kausu, kuru godam izcīnija insecure gaming spēlētājs MATA rādot izcilu klasi ar Ezreal. Turnīra spēļu ierakstus varat apskatīt ŠEIT.

 

Paldies visiem, kuri atnāca laicīgi un sadarbojās pēc labākajiem motīviem. Cerēsim ka arī citi spēlētāji ņems Jūs kā piemēru un arī būs tikpat centīgi!

 

Atgādinam, ka League of Legends pasākumi pie mums notiek regulāri, tā kā atliek vien sekot līdzi jaunumiem, lai nepalaistu garām nākošo GOEXANIMO rīkoto League of Legends turnīru!

 

topmaizez0rkje.jpg

 

Tāpat arī atgādinam, ka jaunais klubs strādā arī darba dienās! Droši nāc ciemos pie mums uzspēlēt kādu datorspēli, PlayStation4 vai galda spēles!