May 13 - GOEXANIMO

Table top RPG Day @GoExanimo #5

Tabletop RPG Day @GoExanimo

 

Slava piedzīvojumu kārajām dvēselēm!

 

Šis ir uzsaukums stiprām sievietēm, viediem vīriem un visiem ārpuskategoriju ierēdņiem! Jūsu prasmes un zināšanas jau atkal nepieciešamas cīņā, lai novāktu muļķus un savāktu bagātības (un, nuu, varbūt vēl izglābtu pasauli, ja tam atliks laika)!

 

18. maijā, GoExanimo e-sporta bārā (Riharda Vāgnera 5) jau piekto reizi visas dienas garumā būs iespēja iejusties drošsirdīga varoņa, kautrīga cīnītāja, baisa barbara, neveikla lokšāvēja vai cita harizmātiska tēla lomā un uz dažām stundām iegūt superspējas, kas lieti noderēs, tiekoties aci pret aci ar mežoņiem un briesmām!

 

Dienas un vakara galdi ir bez maksas, savukārt Drinks & Dragons ieejas maksa ir 5€. Tajos iekļauts dzēriens, kas pastiprinās piedzīvojuma garšu!

Visas RPG dienas laikā, GOEXANIMO ir apņēmies nodrošināt katru vadītāju ar ūdeni, lai slāpes nebūtu lielākais pretinieks. Kā arī GoExanimo apmaksās Drinks and Dragons ieeju visiem spēļu vadītājiem!

 

Lai pasākuma organizēšana būtu vieglāka un plūstošāka, esam arī izveidojuši arī Discord serveri, kura ietvaros iespējams uzzināt, ar ko kopā spēlēsi, izrunāt visas nepieciešamās spēles nianses un iegūt atbildes arī uz citiem jautājumiem! Droši pievienojies, jo šeit varēsi runāt gan par RPG, gan arī dažādām amizantām spēles situācijām!

 

Pievienojies Discord, klikšķinot šeit: https://discord.gg/d59tdRX

 

Pasākuma norise:

 

11:10 ierodas pirmie DM un iekaro labākās vietas.

 

11:30 Sākas pirmais spēļu vilnis.

 

15:50 ierodas pārējie DM un piesaka savas tiesības uz labākajām vietām.

 

16:00 sākas otrais spēļu vilnis.

 

21:00 sākas vakara spēles (Drinks & Dragons), kuras šoreiz vieno tematika – “hidra”. Tas nozīmē, ka katrā no spēlēm šajā etapā būs vismaz atsauce uz hidru. Kāda – tas ir atkarīgs no vadītāja izdomas! Atliek tikai ierasties un uzzināt! ;)

 

01:00 – visas spēles beidzas, ņemam pie rokas sabiedrotos un dodamies apskatīt Muzeju Nakts brīnumus!

 

Piesakies šeit: https://forms.gle/t5pBbsUvZfxQuydZ7

 

Pieteikšanās ir obligāta, ja vēlies sev garantēt vietu pie spēles galda! Jautājumu vai neskaidrību gadījumā lūgums sazināties ar pasākuma vadītājiem, Discord čatā atzīmējot @Moderator, vai rakstot uz janis.muiznieks97@gmail.com