Feb 11 - Tabletop RPG

Tabletop RPG Diena 29.februārī

Gaisā virmo pavasaris, sāk dziedāt putni, un… pag, vēl tač Februāris!

 

Šajā interesantajā laikā un datumā nāc uzspēlēt pasaulslaveno Dungeons & Dragons un tam līdzīgās Galda Lomu spēles mājīgajās GOEXANIMO telpās īpašajā 29. februāra datumā kad notiek pāreja no pēdējā ziemas mēneša uz pirmo pavasara mēnesi!

 

Neatkarīgi no tā vai esi pilnīgs iesācējs visā, kas saistās ar Galda Lomu spēlēm, vai arī veterāns ar vairākiem tēliem aiz siksnas, noteikti atradīsim Tev vietu mūsu pasākumā!

 

Lai pieteiktos uz pasākumu, aizpildi šo te formu un pievienojies mūsu Discord serverim, kurā tad ar Tevi sazināsimies pirms pasākuma norises un pieliksim Tevi pie kāda no mūsu pasākuma “galdiem”. Pieteikšanās ir atvērta līdz 26. februārim (šajā datumā arī savietosim cilvēkus pa spēles galdiem).

 

Pasākums norisināsies tris kārtās:

  • Pirmās kārtas sākums: 11:30, jāierodas līdz 11:20

  • Pirmās kārtas beigas: līdz 16:00

  • Otrās kārtas sākums: 16:00, jāierodās līdz 15:50

  • Otrās kārtas beigas: 21:00

  • Drinks & Dragons sākums: 21:00

  • Drinks & Dragons beigas: 03:00

 

Pirmajās divās kārtās notiks kā ierasti, taču trešā kārta ir īpašā Drinks & Dragons spēle, kas paredzēta tikai 18+ personām! Lai tajā piedalītos Tev būs jāsamaksā ieejas maksa 5 eiro apmērā un pretī saņemsi Welcome Drink.

 

Tāpat arī droši vari pievienoties mūsu Discord serverim pat tad ja uz pasākumu doties šoreiz nevēlies. Serverī atradīsi Tabletop RPG entuziastus, kā arī citus kam interesē šis necilais hobijs