Aug 12 - GOEXANIMO

Tabletop RPG diena GOEXANIMO telpās

Sveicināts, piedzīvojumu meklētāj, mūsu necilajā miestiņā! 

 

Kādi vēji tevi atpūtuši? Nē, pagaidi, ļauj minēt! Tu meklē Kvezalkoatla zudušos dārgumus, par kuriem baumo ka tajos ir paslēpta nemirstības atslēga? Vai varbūt Tu meklē asinskāru pūķi lai atriebtu kādu, kuru tas ir nogalinājis kad nodedzināja ciematu? Nē? Tad iespējams Tevi piesaista vietēja intriga ar augstdzimušo, kurš pēkšņi izvairās no saules gaismas? Vai arī cits vietējais augstmanis kurš sola kalnu ar zeltu lai viņam atgrieztu viņa meitu?

 

Lai vai ko Tu meklētu, esi nonācis pareizajā vietā. Pie mums vienmēr atradīsies kāds episks piedzīvojums kurā iegūsi jaunus draugus, slavu un, pats galvenais, dārgumus, tāpēc nāc, pievienojies mūsu pulciņam, un gaidam Tevi mūsu, piedzīvojumu meklētāju, pasākumā kurš norisināsies GOEXANIMO telpās 17. Augustā!

 

Lai kļūtu par piedzīvojumu meklētāju (vai vadītāju), spied šeit!

 

Pasākums notiks trijās kārtās, kur katrā varēsi pievienoties kādai spēlei:

  1. Kārta sākas plkst 11:30, un tajā norisināsies dažādas D&D un citu TTRPG spēļu sesijas,

  2. Kārta sāksies plkst 16:00, kur turpināsies dažādo kauliņu mētāšana,

  3. Kārta, savukārt, sākas 22:00 un ir maksas pasākums Drinks & Dragons ar vieglo tematiku (par to zemāk)

 

Pirmajās divās kārtās vari droši nākt, apsēsties pie galda un izklaidēties, bet 3. kārta ir mūsu īpašais Drinks & Dragons pasākums, kurš norisināsies no 22:00 līdz tikiem cik ir spēks. Drinks pasākuma cena ir 5 EUR, ar kuriem mēs nodrošinām vienu (1) Welcome Drink, kā arī to, ka darbiniekam aiz letes ir samaksāts (tiem, kuri piesakās spēles vadīt, Drinks pasākums ir bez maksas). Drinks & Dragons tēmu izvēlās mūsu Komūna, kurai vari pievienoties ŠEIT!

 

Dienas laikā GOEXANIMO klubā ir arī pieejami dažādi našķi un dzērieni, bet spēļu vadītājiem soft drinki bez maksas (saprātīgā mērā).