Oct 05 - GOEXANIMO

Uzsākam sadarbību ar PSX.lv

Mums, GOEXANIMO, ir liels prieks paziņot, ka mūsu sponsoru un atbalstītāju pulku, kurš līdz šim sastāvējis no pasaules mēroga ārzemju brendiem, papildina tāds pašmāju brends kā PSX.lv, kurš neapšaubāmi ir populārākais spēļu konsoļu tirgotājs Latvijā!

 

Pateicoties šaj sadarbībai GOEXANIMO klubs uzņem jaunus apgriezienus spēļu konsoļu sfērā un jau šobrīd kluba PlayStation4 konsoļu skaits ir palielināts līdz veselām 5 konsolēm!

 

Tāpat arī - pateicoties PSX.lv klubā ir pieejams ar VR iekārtu aprīkots Playseat Gaming krēsls (ar stūri un pedāļiem), kas tādu spēļu spēlēšanu kā Dirt Rally padara par vienreizēju piedzīvojumu! To BEZ MAKSAS varēsi izmēģināt šajā nedēļas nogalē ierodoties uz mūsu Vecrīgas kluba pusgada jubilejas svinībām!

 

22215166_1654066621311560_1624280744_n.jpg

kntent iemēģina VR Gaming krēslu

 

Ar to viss nebeidzās! Arī turpmāk PSX.lv sniegs savu atbalstu GOEXANIMO gan finansiāli atbalstot PlayStation4 turnīrus, gan arī atjaunojot kluba PlayStation4 spēļu klāstu ar dažādām jaunākajām spēlēm un to versijām!

 

Atgādinam, ka šajā nedēļas nogalē pie mums GOEXANIMO klubā paredzēta krāšņa izklaides programma visiem kluba apmeklētājiem! Sīkāku informāciju par to atradīsi ŠEIT! Tāpat arī - nosharojot šo facebook postu, ierodoties klubā Tevi sagaidīs vēss alus “Brālis” kauss pilnīgi par velti!