Feb 14 - FIFA

Virtuālie futbolisti sarosās - FIFAe Nations Cup ir klāt

Pavasarī sagaidāmas spraigas cīņas digitālajos futbola laukumos!

 

Ar prieku paziņojam, ka pateicoties atbalstam no Philips OneBlade, mums, sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju un FIFA, ir unikāla iespēja veidot Latvijas e-futbola izlasi, kas piedalīsies vienā no prestižākajiem videospēles FIFA turnīriem visā pasaulē - FIFAe Nations Cup 2023.

 

OneBlade e-futbola izlases spēlētāju atlases turnīrā sevi pierādīt būs aicināts ikviens Latvijas pilsonis, jo dalība tajā būs bez maksas. Sacensību ietvaros noskaidrosim ne vien meistarīgākos futbolistus, no kuriem pēcāk tiks veidots izlases sastāvs, bet arī to esportistu, kuram tiks uzticēts tas gods kļūt par Latvijas izlases kapteini.

 

Pieteikšanās atlases turnīram tiks izziņota jau pēc nepilna mēneša, 13. martā!

Informācija par izlases spēlētāju atlases turnīru

  • Spēles versija: FIFA 23

  • Spēles platforma: PlayStation5

  • Pieteikšanās turnīram: bez maksas

  • Reģistrācija sākot no: 13. marta

  • Norises datums(-i): 25 un/vai 26. marts (atkarībā no dalībnieku skaita)

  • Sacensību platforma: FIFA.gg*

*labākajam spēlētājam tiks piešķirta prestižā eTrophy balva no FIFA

Informācija par FIFAe Nations Cup 2023

Pēc veiksmīgi nokomplektētas Latvijas e-futbola izlases, un aizvadītiem smagiem treniņiem sagatavošanās posmā, būs pienācis laiks pārbaudīt savas prasmes stājoties pretī citu nāciju izlasēm.

 

Latvijas e-futbola izlase dalību FIFAe Nations Cup 2023 turnīrā sāks no Online Qualifiers posma, kas norisināsies no 13. līdz 16. aprīlim. Veiksmīgi pārvarot šo posmu, mūs sagaida cīņa arī Playoffs etapā, kurā spēles notiks no 18. līdz 21. maijam

 

Ja arī tad mūs neviens nespēs apturēt, tad savu uzvaras gājienu turpināsim FIFAe Nations Cup 2023 galvenajā turnīrā, kura norises vieta un datumi vēl nav publiski paziņoti.

Spēļu tiešraides

Sekot līdzi mūsejo gaitām varēsi jau sākot no e-futbola izlases spēlētāju atlases turnīra, un acis nenolaidīsim no ekrāniem līdz pat mirklim kad mūsejie būs oficiāli noslēguši dalību FIFAe Nations Cup 2023 turnīrā. Tiešraides varēsi vērot Goexanimo YouTube un Twitch kanālos. 

 

Atlase tapusi ar Latvijas Elektroniskā Sporta federācijas atbalstu.