Nov 15 - FIFA old

Zowie FIFA18 Cup by psx.lv Atskats!

Pagājušajā piektdienā (10.11) aizvadijām pirmo GOEXANIMO FIFA18 turnīru, kurā dalību ņēma 18 spēlētāji! Daži no dalībniekiem jau bija piedalījušies iepriekšējos GOEXANIMO turnīros, taču liela daļa bija pilnīgi jauni cilvēki, kas klubā ieradās pirmo reizi.  

 

Šoreiz turnīrs notika sadarbībā ar uzreiz diviem partneriem - Zowie un PSX.LV. Vērts pieminēt, ka šis ir tikai pirmais no PSX.LV atbalstītajiem turnīriem!

 

Abu šo iepriekš minēto partneru atbalsts palīdzēja izveidot vēl nebijušu balvu fondu GOEXANIMO PS4 turnīriem, kas bija šāds:

 

Runājot par turnīra formātu - visi dalībnieki tika sadalīti 4 grupās, pa 4-5 cilvēkiem katrā. No katras grupas 2 labākie spēlētāji iekļuva izslēgšanas spēļu kārtā. Spēles noritēja ar 6 minūšu periodiem. Grupu spēles tika aizvadītas pēc Best of 1 bracket groups double elimination sistēmas jeb uzvarētājs tika izšķirts vienā spēlē. Savukārt, izslēgšanas kārtas spēles tika aizvadītas pēc Best of 3 sistēmas jeb spēļu sērija līdz 2 uzvarām.

Zemāk iespējams aplūkot turnīra grupas/zaru, kā arī rezultātus toornament.com platformas ietvaros:


Lielajā finālā atkārtoti tikās Solex ar Danila. Solex - iepriekšējo GOEXANIMO Fifa turnīru uzvarētājs un Danila - lielā Ghetto games turnīra uzvarētājs. Šoreiz uzvaras laurus plūca Danila, kurš ar rezultātu 2:0 pieveica Solex tādējādi kļūstot par Zowie GOEXANIMO FIFA 18 by PSX.LV turnīra čempionu!

 

Turnīra finālisti - Solex un Danila

 

Sakam lielu paldies visiem, kas piedalijās šajā turnīra un vēlreiz apsveicam turnīra uzvarētāju Danila! Seko līdzi jaunumiem, lai nepalaistu garām informāciju par nākošajiem PlayStation4 pasākumiem GOEXANIMO klubā!

 

topmaizez0rkje.jpg

 

Atgādinam, ka GOEXANIMO E-sporta bārs strādā visas nedēļas garumā! Droši nāc ciemos pie mums iestiprināties vai uzspēlēt kādu datorspēli, PlayStation4 vai galda spēles!