Jul 05 - GOEXANIMO

14.Jūlijā galda lomu spēļu pasākums GOEXANIMO telpās!

“Esat sveicināti, nu jau kārtējā Galda lomu spēļu pasākumā! Man pašam, kā organizātoram, ļoti priecē skatīties uz to, ka interese par pasākumu tikai aug. Un gandrīz katra pasākuma laikā, sanāk redzēt jaunas sejas gan vadītāju, gan spēlētāju vidū!

Tapēc daudz lieki nepļāpājot, pastāstīšu par to kas notiks nākam sestdien. Sākot jau ar 12:00, GoExanimo klubā varēsiet spēlēt un vadīt visdažādākās lomu spēles. Lai organizācija ritētu ātri un veikli, lūdzu aizpildiet šo anketu. Pēc anketas aizpildīšanas, gaidīsim Jūs Discord serverī, kur atbildēsim uz tālākiem jautājumiem, kā arī iedalīsim Jūs grupās pie Jūsu vadītāja, un Jūsu komandas biedriem! Svarīgi piebilst, ka anketu ir jāaizpilda līdz 12.07, 12:00, citādāk nevarēsim garantēt vietu pie galda!

 

Kā arī, gribētu visus pabrīdināt, ka pats šoreiz pasākumā nebūšu. Tapēc manā vietā uz vietas būs Māris (@Taibi discordā) kas pārskatīs visu, pārliecināsies, ka uz vietas viss ir kārtībā, un ka visiem ir fantastisks garastāvoklis!

 

Ar jebkādiem jautājumiem pirms sestdienas, var vērsties pie manis rakstot uz e-pastu vai Facebook! Pasākuma dienā visus jautājumus varēsiet uzdot Mārim!”

/Jānis Muižnieks - GOEXANIMO Dungeons & Dragons pasākumu vadītājs/

 

Šeit link mūsu Discord serverim, kura ietvaros tiks uzturēta komunikācija ar visām iesaistītajām pusēm! Droši pievienojies, jo šeit varēsi runāt gan par RPG, gan arī dažādām amizantām spēles situācijām! Tāpat arī šis Discord serveris tiks izmantots, lai spēlētājus apvienotu ar spēles vadītajiem un jau laicīgu varētu izrunāt visas nepieciešamās spēles nianses!

 

Jāpiebilst, ka pasākuma sākums ir plānots 12:00, ar neierobežotu laiku. Ja būs īpaši liels pieprasījums, tad iespējams piedāvāsim spēlēt divās kārtās, vienai sākoties 12:00 un otrai sākoties 18:00.

 

Sazinies ar pasākumu organizātoriem:
Jānis Muižnieks

 Tel. Nr: 26669812

 E-pasts Janis.muiznieks97@gmail.com

 FB: Jānis Muižnieks


Māris Jirgens
 Tel. Nr: 29163802

 E-pasts: jirgensmaris@gmail.com
 FB: Māris Jirgens