Aug 18 - GOEXANIMO

5 lietas, kas Tev jāzin par jaunajiem MSi Infinite datoriem

Katra geimera dzīve pienāk brīdis kad tam jāsaliek sev jauns spēļu dators un nereti viņš/viņa jau zin kā tas darāms, jo cik gan sarežģīti tas var būt zinot, ka lielākā daļa datora detaļu der tikai vienā konkrētā vietā uz mātes plates vai datora keisā. Un pat ja kaut kas neizdodās, vienmēr atrodās kāds draugs vai paziņa, kas var sniegt palīdzīgu roku. Sliktākajā gadījumā arī YouTube platforma ir pilna ar dažādiem ‘how to’ video par šo tematu.


Tad nu rodās jautājums - kāpēc tāds datora komponenšu ražotājs kā MSI patērē tik daudz laika, pūliņu, mārketinga un pārdošanas resursu, lai tikai izveidotu pats savu galda spēļu datoru līniju? Atbilde slēpjās datora produktu un spēļu industrijas nebeidzamajā attīstībā.

Ja spēļu datoru liksi kopā pats, tad to visdrīzāk darīsi pērkot tā komponentes atsevišķi, pirms tam vēl patērējot laiku un resursus, lai pārliecinātos, ka šīs komponentes viena ar otru sader kopā. Izvēloties pats savas komponentes iegūsi unikālu spēļu datoru tā specifikācijas un veiktspējas ziņā. Tomēr - datora likšana kopā pašam nav priekš visiem!

 

Iegādājoties pirms tam saliktu spēļu datoru Tev nekad nebūs jāuztraucās par tā komponenšu saderību. Liekot datoru kopā pašam Tu vienmēr riskē zaudēt kādas komponentes garantiju ja būsi to sabojāsis cenšoties ievietot vietā, kas tam tomēr nav paredzēta. Savukārt tāds datortehnikas ražotājs kā MSI var nevien salikt spēļu datoru, bet gan arī pielāgot tā keisu komponentēm, lai tās darbotos maksimāli efektīvi. Tas pats attiecās arī uz datora vadu sakārtošanu, dzesēšanas sistēmu un datora pārvietojamību

 

Aplūkosim 5 lietas, kas MSI Infinite spēļu datorus atšķir no to konkurentiem.

1. MSI Infinite datoriem ir atsevišķi dzesēšanas kambari
Izveidojot atsevišķus dzesēšanas kambarus datora keisa iekšienē, datora komponentes var tikt ievietotas ergonomiski pareizi un tikt dzesētas atsevišķi viena no otras, tādējādi palielinot to veiktspēju. Šo sistēmu MSI nosaucis par Silent Storm Cooling un tā jau tikusi iepriekš izmantota MSI Aegis sērijas datoros. Katram dzesēšanas kambarim ir sava ventilācijas sistēma, kas nodrošina datora nepārkaršanu arī visgarāko spēļu sesiju laikā. Viens nodalījums ir atvēlēts video kartei, kuras dzesi nodrošina tās divi ventilatori. MSI spēļu datoros atradīsi MSI Gaming video karti ar tā slavenajiem Twin Frozr ventilatoriem, kas darbojās perfektā atvēsināšanas un klusuma kombinācijā, lai sniegtu labāko gaming pieredzi.

Vēlviens nodalījums ir atvēlēts, lai atvēsinātu datora barošanas bloku, kā rezultātā tas darbojās ar maksimālu veikstpēju un gandrīz vai nemanāmu troksni. Trešajā, lielākajā nodalījumā atradīsi datora procesoru, RAM atmiņu un cietos diskus. Ar šīs jaunās sistēmas palīdzību MSI Infinite ir burtiski viens no ‘vēsākajiem’ datoriem tirgū!

1.jpg


2. Tā video karte ir novietota vertikāli
MSI Inifnite datora video karte ir novietota vertikāli, kas palīdz nodrošināt saudzīgu video kartes PCI-E slota izmantošanu. Lielākajā daļā cilvēku pašu salikto datoru video kartes tiek novietotas horizontāli, kas palielina varbūtību tā slotam tikt sabojātam datora transportēšanas laikā, it īpaši gadījumos kad video karte ir diezgan pasmaga. Tam notiekot Tu būsi spiests nevien pirkt jaunu video karti, bet arī mātesplati. Savukārt - novietojot video karti vertikāli varbūtība salauzt kādu no datora komponentēm ir ļoti neliela.

Papildus tam, vēlviens ieguvums no vertikāli novietotas video kartes ir tas, ka tās ventilatori var pūst karsto gaisu pa taisno ārā no datora, tā vietā lai tas turpinātu cirkulēt keisa iekšienē. Tāpat arī vertikāli novietota video karte izskatās ellīgi stilīgi!

3.jpg

3. Tas nāk komplektā ar pielāgojamu keisu un RGB LED gaismām
Visticamāk, ka Tev nebija ne jausmas, ka iegādājoties šo datoru Tu tā kastē atradīsi gan metāla, gan stikla sienu savam keisam! Daži cilvēki savus datorus tur zem galda un tiem īsti nerūp keisa izskats, taču liela daļa mūsdienu geimeru savus datora keisus izmanto kā dizaina elementus. Lai izpatiktu abām iepriekšminētajām cilvēku kopām, MSI atstāj šo izvēli katra paša ziņā! Tāpat arī keisa augšpusē atradīsi visus nepieciešamos portus savu perifēriju pievienošanai (USB, audio jacks), bet zem tiem - pielāgojamas LED gaismas. Ja esi viens no tiem, kurš datora keisu izmanto kā dizaina elementu, tad Tev noteikti patiks MSI keisa sniegtās LED gaismu krāsas un to efekti.

5.jpg

4.jpg

4. Atvieglota datora pārvietojamība
Neskaitāmu tūkstošu geiming pasākumu un LAN pārtiju iedvesmoti MSI vēlās atvieglot datora pārvietošanu visiem tiem geimeriem, kas ir aktīvi šo pasākumu apmeklētāji. Tā vietā, lai dodoties uz drauga LAN pārtiju abas Tavas rokas būtu aizņemtas ar datora keisu, jaunais MSI Infinite sniedz iespēju to turēt vienā rokā, pie tam - saudzējot Tavu muguru! Nemaz nerunājot, ka atbrīvojoties otrai rokai spēsi tajā paņemt vai nu savu monitoru vai arī kādas uzkodas paredzētajam LAN pārtijam. MSI Infinite keiss ir speciāli pielāgots augstākminētajam patērētājam!

6.jpg


5. MSI Infinite dators ir savienojams ar VR
Tev iespējams vēl mājas nav VR ierīces, bet būsim reāli - agrāk vai vēlak tā pārņems pasauli un visiem tādas būs! Ar katru dienu aiz vien vairāk spēles iznāk tieši ar VR spēles režimiem. Doom, Resident Evil vai pat Minecraft, visas šo spēļu VR versijas pieprasa lielus datora grafiskos resursus, taču aplūkojot MSI Infinite datora komponentes vari būt drošs, ka būsi gatavs visiem nākotnes VR piedzīvojumiem. Kā jau ierasts - MSI ir padomājis par VR geimeriem novietojot tā keisa augšpusē HDMI portu VR pieslēgšanai. Papildus tam, MSI Infinite dators aprīkots ar ‘on-click-to-VR’ programmatūru, kura automātiski Tev ieslēdzot VR spēli izslēgs visas nevajadzīgas datora programmas, kas rij resursus.

7.jpg


Protams, MSI Infinite ir vēl daudz ko piedāvāt! Intel Networking iespējas, audio uzlabošanas aparatūra un datora veikstpējas ieguvumi izmantojot MSI Command Center programmu. Kā datorkoponenšu ražotājs, MSI iedrošina visus geimerus pašus būvēt savus spēļu datorus, taču ja tomēr neesi pārliecināts, ka tas ir Tavos spēkos un iespējami tomēr Tev nav nepieciešamās zināšana, lai to izdarītu, tad atstāj to MSI ziņā!

 

Iegūsti vairāk informācijas par Inifnite sērijas galda spēļu datoriem šeit: https://www.msi.com/Desktop/Infinite-A