Aug 03 - CS:GO

CEE Champions atgriežas ar $20,000 balvu fondu

Priecīgas ziņas Latvijas CS:GO spēlētājiem un komandām!

 

Jau otro gadu pēc kārtas Latvijas CS:GO censoņiem būs iespēja sevi pierādīt Čehijas kolēģu eSuba veidotajā CEE Champions (Central & Eastern Europe Championship) turnīrā! Tāpat kā pagājušogad, turnīrs tiek veidots sadarbībā ar tehnoloģiju kompāniju Intel, kas parupējušies par to, lai šogad turnīra balvu fonds ir vēl grandiozāks - $20,000

 

 

Kopumā paredzēts, ka CEE Champions Main stage turnīrā piedalīsies 32 komandas no 19 dažādām valstīm un neskatoties uz dalībvalstu skaita pieaugumu, Latvijai arī šogad ir atvēlētas veselas divas vietas galvenajā turnīrā!

 

Ko tas nozīmē?

To, ka divas labākās Latvijas kvalifikācijas cikla komandas savu ceļu turpinās CEE Champions Main stage turnīrā! Informāciju par kvalifikācijas turnīriem un kā tiem reģistrēties atradīsi zemāk.

Latvijas kvalifikācijas turnīri

Latvijas kvalifikācijas turnīru cikls sadalīts divos posmos - open un closed qualifiers. Sākumā tiks aizvadīti divi open qualifier turnīri, kuru ietvaros komandas sacentīsies pēc Single-Elimination Best-of-3 principa.

 

Katra open qualifier turnīra četras labākās komandas (kopā astoņas) cīņu turpinās closed qualifier ietvaros, kur jau atkal pēc Single-Elimination Best-of-3 principa tiks noskaidrotas tās divas komandas, kuras pārstāvēs Latviju CEE Champions Main stage turnīrā. 

 

 

Visi kvalifikācijas turnīri tiks aizvadīti FACEIT platformas ietvaros un dalība tajos ir BEZ MAKSAS! Latvijas kvalifikācijas cikla ietvaros par pamatu tiks izmantoti CEE Champions Main stage turnīra noteikumi ar kuriem iepazīties vari ŠEIT. Turnīrā piedalīties var komandas, kuru sastāvā ir vismaz 3 Latvijas pilsoņi.

 

Latvijas kvalifikācijas cikla kalendārs:

 

Neaizmirsti pievienoties GOEXANIMO Discord serverim, kas tiks izmantots kā oficiālais saziņas līdzeklis starp turnīra dalībniekiem un administrāciju! 

 

CEE Champions Main stage turnīrs

Pats CEE Champions turnīrs norisināsies laika posmā no 11. līdz 31. oktobrim un tā ietvaros 32 komandas tiks sadalītas astoņās grupās pa četrām katrā aizvadot grupu spēles pēc Double-Elimination Best-of-1 principa. Pēcāk, 16 labākās komandas no grupu turnīra turpinās cīņu par čempiona titulu Single-Elimination zara ietvaros, kur spēles tiks aizvadītas jau pēc Best-of-3 principa.

 

Kā jau iepriekš minējām, šī gada CEE Champions Main stage turnīra galvenais balvu fonds ir tapis vēl apjomīgāks un šogad komandas cīnīsies par naudas balvām $20,000 apmērā! Zemāk vari iepazīties ar turnīra naudas balvu sadalījumu:

  • 1.vieta - $10,000

  • 2.vieta - $5,000

  • 3.vieta - $3,000

  • 4.vieta - $2,000

 

Vairāk informācijas par CEE Champions Main stage turnīru un tā norisi atradīsi viņu oficiālajā mājaslapā www.ceechampions.com.

Tiešraides

Arī šoreiz GOEXANIMO komanda ir parūpējusies par to, lai šī turnīra pašas svarīgākās spēles Latvijas komandu izpildījumā varētu redzēt ikviens! 

 

Attiecīgi, gan Latvijas closed qualifier turnīru visas dienas garumā, gan arī Latvijas komandu sniegumu CEE Champions Main stage turnīra ietvaros varēsi vērot LIVE tiešraidēs GOEXANIMO YouTube kanālā, kur par spēļu komentēšanu latviešu valodā būs parūpējušies GOEXANIMO komentētāji Renārs “Veneficus” Šēnfelds un Renārs Toms “Emvy Dzintars.

 

 

CEE Champions turnīru atbalsta Intel un Capital. Vairāk informācijas par viņu produktiem atradīsi, apmeklējot saiti https://goexanimo.lv/intel.



Vēlies turpināt saņemt jaunāko informāciju par šo turnīru kā arī apsriest tā norisi? Droši pievienojies GOEXANIMO Discord serverim!