Oct 10 - CS:GO

SACRAMENTO un Daugava uzsāk cīņu par $20,000 + GIVEAWAY!

Kā jau iepriekš ziņojām, jau otro gadu pēc kārtas Latvijas CS:GO censoņiem ir iespēja sevi pierādīt Čehijas kolēģu eSuba veidotajā Central & Eastern Europe Championship (jeb saīsinājumā CEE Champions) turnīrā! Arī šogad, turnīrs tiek veidots sadarbībā ar tehnoloģiju kompāniju Intel, kas parupējušies par visai grandiozu balvu fondu - $20,000

 

CEE Champions turnīrā kopā piedalīsies 32 komandas no 19 dažādām valstīm un to starpā būs arī divas komandas no Latvijas, kas veiksmīgi pārvarējušas nacionālo kvalifikācijas turnīru ciklu.

Latviju pārstāvēs komandas SACRAMENTO un Daugava

Lai izcīnītu tiesības pārstāvēt Latviju CEE Champions turnīrā, komandām bija jāpārvar divi kvalifikācijas cikla atlases posmi - open un closed qualifiers. Abu posmu ietvaros komandas sacentās pēc Single-Elimination Best-of-3 principa līdz mirklim kad turnīrā bija palikušas vien divas spēcīgākās komandas.

 

Šogad, sīvā 22 komandu konkurencē, tiesības pārstāvēt Latviju izcīnīja komandas SACRAMENTO un Daugava. Zemāk vari iepazīties ar šo komandu sastāviem:

  • SACRAMENTO: MyLastChance imposony 4X1s Dern1eR mowel

  • Daugava: hyskeee krii raw msn Independent

 

Plašāku informāciju par kvalifikācijas cikla turnīru rezultātiem atradīsi apmeklējot turnīru FACEIT lapas:

CEE Champions turnīrs

CEE Champions turnīrs norisinās laika posmā no 11. līdz 31. oktobrim un tā ietvaros 32 komandas tiks sadalītas astoņās grupās pa četrām katrā aizvadot grupu spēles pēc Double-Elimination Best-of-1 principa. Pēcāk, 16 labākās komandas no grupu turnīra turpinās cīņu par čempiona titulu Single-Elimination zara ietvaros, kur spēles tiks aizvadītas jau pēc Best-of-3 principa.

 

Kā jau iepriekš minējām, šī gada CEE Champions turnīra galvenais balvu fonds ir tapis vēl apjomīgāks un šogad komandas cīnīsies par naudas balvām $20,000 apmērā! Zemāk vari iepazīties ar turnīra naudas balvu sadalījumu:

  • 1.vieta - $10,000

  • 2.vieta - $5,000

  • 3.vieta - $3,000

  • 4.vieta - $2,000

Latvieši ielozēti C un F grupās

Otrdien, 28.septembrī, norisinājās grupu turnīra izloze, kuras ietvaros komanda SACRAMENTO tika ielozēta C grupā, kur tā sacentīsies ar komandām Marten gaming (Bosnija un Hercegovina), Sampi.Tipsport (Čehija) un CONTENTPLANET (Slovēnija). SACRAMENTO savas grupu spēles aizvadīs 11.oktobra vakarā debitējot turnīrā ar spēli plkst. 18:00 pret komandu Marten gaming

 

 

Savukārt, komanda Daugava ir tikusi ielozēta turnīra F grupā, kur tai pretī stāsies tādas komandas kā Entropiq Prague (Čehija), iNation (Serbija) un Aftermath (Montenegro). Daugava savu ceļu turnīrā uzsāks 14.oktobra vakarā ar spēli plkst. 19:00 pret komandu Aftermath.

 

Tiešraides + GIVEAWAY!

Kā apsolīts, Latvijas komandu gaitām turnīrā varēsi sekot līdzi GOEXANIMO YouTube kanālā, kur par spēļu komentēšanu latviešu valodā būs parūpējušies GOEXANIMO komentētāji Renārs “Veneficus” Šēnfelds un Renārs Toms “Emvy Dzintars.

 

 

Tāpat arī, CEE Champions turnīra laikā mūsu tiešraižu skatītājiem un faniem būs iespēja laimēt Intel Gaming Bundle, kas sniedz iespēju iegūt savā īpašumā jaunas video spēles pilnīgi bez maksas

 

Kampaņas ietvaros, kopumā izspēlēsim 13 šāda veida Gaming Bundles, kur 3 no tiem tiks izspēlēti tiešraižu laikā, savukārt, atlikušie 10 tiks izlozēti starp gleam.io kampaņas dalībniekiem. Lai piedalītos gleam.io kampaņa, seko norādēm zemāk:

CEE Champions 2021 Intel Gaming Bundle izloze!

Latviešu gaitas turnīrā atbalsta kompānijas Intel un Capital. Vairāk informācijas par viņu produktiem atradīsi, apmeklējot saiti https://goexanimo.lv/intel. Savukārt, vairāk informācijas par CEE Champions turnīru un tā norisi iespējams atrast turnīra oficiālajā mājaslapā - www.ceechampions.com!