Nov 03 - CS:GO

PGL Major Stockholm 2021 izslēgšanas kārtas spēlēs jau rītdien

Reklāmraksts

 

Jau rītdien sāksies PGL Major Stockholm 2021 izslēgšanas kārtas spēles un svētdien, 7. novembrī, tiks noskaidrots arī jauns pasaules čempions. Astoņas labākās turnīra komandas ir nopelnījušas sev vietu uz lielās skatuves Avicii arēnā, kur tās cīnīsies par lielāko balvu fondu CS:GO vēsturē - 2 miljoni ASV dolāru. Pateicoties translāciju oficiālajam partnerim Samsung Odyssey, izslēgšanas kārtas spēlēm latviešu valodā sekot līdzi varēs Goexanimo YouTube kanālā, kur par spēļu komentēšanu būs parūpējušies labākie pašmāju komentētāji un komūnas pārstāvji.

 

PGL Major Stockholm 2021 turnīrs sākās 26. oktobrī ar tā saukto “Challengers Stage”, kam sekoja “Legends Stage”, kura pēdējās spēles tika aizvadītas vakar. Turnīrā kopumā piedalījās 24 labākās komandas no visas pasaules, taču izslēgšanas kārtas spēlēm, kas sāksies rītdien, 4. novembrī, kvalificēties varēja tikai astoņas no tām. Šoreiz, uz lielās skatuves spēlējam, mēs redzēsim tādus grandus kā Na`Vi, G2, Heroic, FURIA, Gambit, NiP, Vitality un, protams, arī komandu Virtus.pro, kuras sastāvā ir Mareks “YEKINDAR” Gaļinskis. Komandas Na`Vi un G2 pabeidza “Legends Stage” nepārspētas ar rezultātu 3-0, un uz papīra tās neapšaubāmi var tikt uzskatītas par turnīra lielākajām favorītēm. Taču pirmajā Major turnīrā pēc divu gadu pauzes, pie tam spēlējot skatītāju priekšā uz lielās skatuves Avicii arēnā, neviens nevar prognozēt, kas tieši notiks serverī. 

 

Samsung Odyssey, kas ir oficiālais latviešu tiešraides partneris, šī turnīra laikā ir izveidojis īpašu piedāvājumu saviem spēļu monitoriem. Šis zīmols nodrošina spēlētājiem vislabāko gaming pieredzi izmantojot revolucionāros Odyssey brenda monitorus, kas ir aprīkoti ar jaunākajām tehnoloģijām, lielāko monitora izliekumu starp konkurentiem (1000R), kā arī 240Hz atjaunināšanas ātrumu (refresh rate), kas šos QLED monitorus padara par nākotni, kas pieejama jau šodien. Samsung Odyssey īpašo PGL Major 2021 piedāvājumu atradīsi šeit.

 

Izslēgšanas kārtas spēlēs astoņas labākās turnīra komandas ir sadalītas četros spēļu pāros. To ietvaros Na`Vi tiksies ar Vitality, Gambit spēlēs pret FURIA, G2 stāsies pretī NiP, savukārt, Heroic mērosies spēkiem ar YEKINDAR pārstāvēto Virtus.pro komandu. Pirmās divas spēļu sērijas tiks aizvadītas jau rītdien, 4. novembrī, savukārt, atlikušie divi dueļi dienu vēlāk, 5. novembrī. Turnīra pusfināli tiks aizvadīti sestdien, 6. novembrī, un lielais fināls - svētdien, 7. novembrī. Visas izslēgšanas kārtas spēļu sērijas tiks aizvadītas komandām spēlējot pēc Best-of-Three principa jeb spēļu sērija līdz divām uzvarām. Noteikti arī vērts pieminēt, ka biļetes uz šo pasākumu ir pilnībā izpārdotas, kas nozīmē, ka Avicii arēnā tuvāko dienu laikā pulcēsies vairāk nekā 10 000 līdzjutēji.