Nov 08 - CS:GO

Neapturamie Natus Vincere izcīna čempionu titulu un 1 miljonu ASV dolāru

Reklāmraksts

 

Divas emocijām un notikumiem pilnas nedēļas mums bija iespēja sekot līdzi augstākās klases Counter-Strike: Global Offensive spēlēm fantastiskā PGL Major Stockholm 2021 turnīra ietvaros, taču visam reiz pienāk beigas. Turnīra izskaņā, lielajā finālā, šoreiz laurus plūca jau pirms turnīra izsētie favorīti Natus Vincere, kas sīvā ciņā pierādija, ka ir pārāki par saviem pretiniekiem G2 Esports. Pateicoties translāciju oficiālajam partnerim Samsung Odyssey, šim un visiem pārējiem turnīra notikumiem latviešu valodā līdzi sekot varēja Goexanimo YouTube kanālā, kur par spēļu komentēšanu bija parūpējušies labākie pašmāju komentētāji un komūnas pārstāvji.

 

PGL Major Stockholm 2021 lielais fināls neapšaubāmi ieies vēsturē kā viens no neaizmirstamākajiem notikumiem CS:GO pasaulē. Sākot ar to, ka abas komandas līdz lielajam finālam bija rādijušas patiesi apbrīnojamu sniegumu un bija neapšaubāmi ļoti labi sagatavojušās arī turnīra izskaņai, līdz pat faktam, ka pēc 2 gadu ilgā pārtraukuma no CS:GO Major turnīriem, fani bija izbadējušies redzēt šāda līmeņa spēles klātienē. Avicii arēna bija pilnībā pilna - vairāk nekā 15 tūkstoši fanu klātienē bija ieradušies skatīties cīņu starp s1mple un NiKo. Savukārt, tiešaistē tika pārsists iepriekšējais skatītāju rekords, jo lielo finālu vienlaikus visā pasaulē skatijās vairāk nekā 2 ar pus miljoni cilvēku. Visbeidzot, arī Twitter platforma pieredzēja vēl kaut ko līdz šim neredzētu mirklī kad gan spēles fani, gan arī paši spēlētāji savos kontos veica ierakstus izmantojot vien divus vārdus - “Counter-Strike”.

 

Avots: PGL Esports

 

Vakardien Aleksandrs “s1mple” Kostiljevs pierādija, ka viņš patiešām ir labākais spēlētājs visā pasaulē, jo tieši viņš bija komandas galvenais vilcējspēks lielā fināla ietvaros. Likumsakarīgi arī turnīram noslēdzoties, tieši s1mple saņēma visa turnīra vērtīgākā spēlētāja MVP apbalvojumu. Šogad s1mple rāda vēl līdz šim neredzētu sniegumu ar neskaitāmiem  šķietami neiespējamiem šāvieniem un ģeniāliem lēmumiem. Iespējami viņš vispār ir no citas planētas un tagad ir atgriezies atpakaļ no savas odisejas, kuras ietvaros ieguvis šīs jaunās prasmes.

 

Ļoti iespējams, ka šim stāstam ir kas kopīgs ar Samsung Odyssey zīmolu, kas mūsu mājās ienes kosmiskas tehnoloģijas ar saviem profesionālajiem, augstas klases spēļu monitoriem. Aprīkoti ar jaunākajām tehnoloģijām, lielāko monitora izliekumu starp konkurentiem (1000R), kā arī 240Hz atjaunināšanas ātrumu (refresh rate), kas šos QLED monitorus padara par nākotni, kas pieejama jau šodien. Samsung Odyssey īpašo PGL Major 2021 piedāvājumu atradīsi šeit. Samsung Odyssey spēļu sērijas ietvaros atradīsi G3, G5, G7 un G9 monitorus, kas pieejami dažādos izmēros - sākot ar 24 collām līdz pat 49 collām! Īpašais PGL Major Stockholm 2021 piedāvājums beidzas šodien. Lai iegūtu jaunāko informāciju par turpmākajiem piedāvājumiem, apmeklējiet vietējā mazumtirgotāja mājaslapu.

 

 

Natus Vincere godam nopelnija Major turnīra čempionu titulu un 1 miljonu ASV dolāru, taču galvenais jautājums, kas virmo fanu aprindās, ir vai viņi spēs turpināt dominēt līdzīgi kā to savlaik izdarija Astralis? Vakardienas lielais fināls pierādija, ka sīvu konkurentu viņiem netrūks un tagad kad ir celts prestižākais kauss CS:GO disciplīnas ietvaros, viņiem būs jārod jauna motivācija turpināt strādāt, lai spētu iekalt akmenī savu ēru. 

 

Tikai vakar beidzās PGL Major Stockholm 2021 turnīrs, bet jau šodien mēs visi ar nepacietību sākam gaidīt nākamo lielo pasākumu. Un, starpcitu, apsveicam Boombl4, kurš vakardien uz CS:GO Major skatuves pēc uzvarēta lielā fināla izlēma bildināt savu draudzeni!