Jan 25 - CS:GO

Seko līdzi 2022.gada BLAST turnīru ciklam kopā ar LMT

Ar prieku paziņojam, ka CS:GO trakumi latviešu valodā turpināsies arī 2022. gadā, jo pateicoties mūsu draugiem - mobilo tehnoloģiju un arī datorspēļu aprīkojuma tirdzniecības uzņēmumam Latvijas Mobilajam Telefonam (LMT), esam ieguvuši savā rīcībā licenci, kas mums visiem ļaus kopīgi sekot līdzi šī gada BLAST turnīru ciklam, kurā piedalīsies arī spēlētāji no Latvijas.

 

Kopumā, 2022. gada sezonā, BLAST organizēs septiņus dažādus turnīrus, kuru kopējais balvu fonds sasniedz gandrīz 2,5 miljonus ASV dolāru. Šie turnīri ir sadalīti trīs etapos - Spring, Fall un World Finals. Zemāk atradīsi šo turnīru norises datumus:

  • BLAST Spring Groups - no 28. janvāra līdz 6. februārim

  • BLAST Spring Showdown - no 20. līdz 24. aprīlim

  • BLAST Spring Final - no 14. līdz 19. jūnijam

  • BLAST Fall Groups - no 19. līdz 28. augustam

  • BLAST Fall Showdown - no 19. līdz 23. oktobrim 

  • BLAST Fall Final - no 22. līdz 27. novembrim

  • BLAST World Final - no 14. līdz 18. decembrim

 

Pirmais turnīrs sāksies jau šo piektdien, 28.janvārī un tā ietvaros 12 komandas cīnīsies par balvu fondu 177,5 tūkstoši ASV dolāru apmērā, kā arī par sešām garantētajām vietām Spring Final turnīrā.

 

Starp turnīra dalībniecēm atrodama arī mūsu pašu Helvija “broky” Saukanta pārstāvētā komanda FaZe, kas turpmāko divu nedēļu gaitā mērosies spēkiem ar tādām komandām kā Na`Vi, G2, Vitality, NIP, Astralis, BIG, OG, Complexity, MIBR, Liquid un Evil Geniuses

 

Tāpat arī esam priecīgi paziņot, ka papildu tiešraidēm no turnīra esam radījuši arī jaunu raidījumu, kura ietvaros mūsu eksperti pirms katra turnīra diskutēs par komandu izredzēm, savukārt pēc tā - spriedīs par to, kā tad komandām gājis. Pirmais raidījums paredzēts jau šo ceturtdien, 27.janvārī, plkst. 19:00

 

Visām turnīra aktivitātēm sekot līdzi varēsi Goexanimo YouTube kanālā. Tāpat arī esi droši aicināts piesekot mūsu Instagram, Facebook un Twitter kontiem, kā arī pievienoties Goexanimo Discord komūnai.

 

LMT BLAST turnīra tiešraižu atbalstītājs, turnīra ietvaros saviem klientiem piedāvās atlaides noteiktām precēm. Vairāk par aktuālākajiem preču piedāvājumiem  - https://www.lmt.lv/lv/akcijas/datorspelem


Aicinām vērīgi sekot līdzi turnīriem, jo to laikā norisināsies aptauja un būs iespēja laimēt LMT sarūpētās balvas – 400 pārsteiguma balvas un trīs lielos laimestus.

 

Projekts tapis ar Latvijas Elektroniskā Sporta federācijas atbalstu.