Oct 26 - CS:GO

Divi latvieši uzsāk savu cīņu par PGL Major Stockholm 2021 čempiona titulu

Reklāmraksts

 

PGL Major Stockholm 2021 ir gada lielākais notikums CS:GO disciplīnā: tā ietvaros 24 labākās komandas no visas pasaules cīnīsies par čempiona titulu un balvu fondu 2 miljonu ASV dolāru apmērā. Starp dalībniekiem atrodami arī divi latviešu spēlētāji - Helvijs “broky” Saukants, kurš pārstāv komandu FaZe Clan, un, Mareks “YEKINDAR” Gaļinskis, kurš spēlē kopā ar komandu Virtus.Pro. Pateicoties translāciju oficiālajam partnerim Samsung Odyssey, turnīram latviešu valodā sekot līdzi varēs Goexanimo YouTube kanālā, kur par spēļu komentēšanu būs parūpejušies labākie pašmāju komentētāji un komūnas pārstāvji.

 

Pasaules čempionāts Stokholmā ir pirmais CS:GO Major turnīrs divu gadu laikā, un tas neapšaubāmi ir devis papildus motivāciju un vēlmi parādīt labāko sniegumu visiem tā dalībniekiem. To vidū ir arī mūsu puiši YEKINDAR un broky, kas par spīti savam vecumam, jau tagad tiek uzskatīti par pieredzējušiem starptautiska līmeņa spēlētājiem. Viņu pārstāvētās komandas, Virtus.Pro un FaZe Clan, abas uzsāks turnīru no Contender statusa, kas ir zemākais status ko komanda var saņemt turnīra ietvaros. Taču tas nekādā veidā nenozīmē, ka mūsējiem nav iespējas pacīnīties par čempiona titulu. Latviešu lepnums un fakts, ka abi divi ir pirmie latviešu spēlētāji CS:GO Major turnīrā, noteikti palīdzēs abiem censoņiem godam nest Latvijas karogu šajās sacensībās un pacīnīties par vietu arī nākošajās turnīra kārtās. Ļoti ceram, ka mūsējiem izdosies uzsākt savu odiseju pretī panākumiem, kļūstot par leģendām Stokholmā!

 

Runājot par odiseju, vēlamies pieminēt, ka Samsung Odyssey ir oficiālais latviešu tiešraides partneris PGL Major Stockholm 2021 turnīra ietvaros. Šis zīmols nodrošina spēlētājiem vislabāko gaming pieredzi izmantojot revolucionāros Odyssey brenda monitorus, kas ir aprīkoti ar jaunākajām tehnoloģijām, lielāko monitora izliekumu starp konkurentiem (1000R), kā arī 240Hz atjaunināšanas ātrumu (refresh rate), kas šos QLED monitorus padara par nākotni, kas pieejama jau šodien. Samsung Odyssey īpašo PGL Major 2021 piedāvājumu atradīsi šeit.

 

Vai broky un YEKINDAR var kļūt par čempioniem Stokholmā? Var! Taču apzinoties to, ka turnīrā piedalās 24 pasaules labākās komandas ir skaidrs, ka tas nebūs viegli. Pirmkārt, abu latviešu pārstāvētās komandus turnīru uzsāks cīnoties “Challengers Stage” ietvaros, kur 16 komandas savā starpā cīnīsies par astoņām vietām nākamajā "Legends Stage" posmā, kur tās sagaidīs vēl astoņas komandas, kas, pateicoties savam sniegumam kvalifikācijas turnīros, sev nodrošināja iespēju sākt turnīru no otrā etapa. Tur jau atkal mūsējiem būs jācinās, lai sev nodrošinātu vietu "Champions Stage" jeb izslēgšanas kārtas spēlēs. Ceļš līdz čempiona titulam un brangajām naudas balvām ir garš un noteikti ne viegls, taču ir skaidrs, ka gan Helvijs, gan Mareks sapņo spēlēt CS:GO Major finālā. Vai viņiem tas izdosies? To redzēsim jau pavisam drīz!