Oct 03 - CS:GO

CS:GO 2x2 #4 atskats

Pagājušajā nedēļas nogalē sestdien (30.09) aizvadijām savu ceturto GOEXANIMO CS:GO 2 pret 2 turnīru, kurš arī šoreiz tika aizvadīts izmantojot Retake mode! Ja vēlies uzzināt kurš spēlētāju duets šoreiz izrādijās labākais kļūstot par turnīra čempioniem - lasi tālāk!

 

CS:GO 2 pret 2 turnīrs GOEXANIMO telpās atgriezās pēc gandrīz vai divu ar pus mēnešu pauzes, kura bija nepieciešama lai mūsu prasmīgie IT cilvēki (Admeeen un dragoon112) spētu ne vien atkost Retake mode modificēšanas iespējas un kā tās pielāgot mūsu vajadzībām, bet gan arī tās pienācīgi iztestēt, lai pasākuma gaitā nerastos negaidīti pārsteigumi! Bez viņiem šāda veida pasākums noteikti nebūtu iespējams!

 

Runājot par pašu Retake mode - savu solijumu turējām un šoreiz Retake mode bija daudz baudāmākā izpildījumā! Bijām gan palielinājuši raunda freezetime, kas garantēja, ka bumbas planteris netikt nošauts uzreiz pēc plantošanas, gan arī palielinājuši granātu skaitu no 1 līdz 2, kas deva spēlētājiem daudz lielāku iespēju variēt ar savu stratēģiju after-plant situācijās. Tāpat arī šo granātu klāstā šoreiz bija molotovs / incendiary, kas pagājušajā pasākuma nebija pieejams. Papildus tam arī raundu backup funkcija šoreiz strādāja kā pienākas!

 

Runājot par dalībnieku skaitu - šoreiz 2 pret 2 turnīrs sasniedza tā maksimālo dalībnieku skaitu, kas bija 32 komandas. Priecē, ka pieprasījums pēc šāda veida pasākuma nav krities un pieļaujam domu, ka tā pamatā ir arī mūsu piedāvātā iespēja to aizvadīt tieši spēlējot Retake mode, kas nevien sniedz spēlētājiem iespēju atstrādāt reālas 5x5 spēles ‘clutch’ situācijas (uzlabojot komunikāciju, sadarbību ar komandas biedriem un granātu pielietošanu tajās), bet gan arī ir neapšaubāmi jautrāks par klasisko, lēno 2 pret 2 izspēles režīmu!

 

Runājot par turnīra izspēlēs formātu - tas palika nemainīgs! Turnīra 32 komandas komandas tika sadalītas 8 grupās, pa 4 komandām katrā. No katras grupas 2 spēcīgākās komandas iekļuva izslēgšanas spēļu kārtā. Turnīra grupu stadija tika aizvadīta pēc Double Elimination Bracket Best of 1 principa, savukārt izslēgšanas spēles - pēc Single Elimination Best of 3 izspēles formāta.

 

Zemāk iespējams aplūkot informāciju par turnīru toornament.com platformā:


Zemāk piedāvājam aplūkot 10 labāko turnīra spēlētāju (pēc kills) statistikas rādītājus no eBot:

top10.jpg

Ar pilnu turnīra statistiku iespējams iepazīties ŠEIT! Augšā search logā izvēlamies turnīru "GOEXANIMO CS:GO 2x2 #4" un spiežam search!

 

Grupu spēles

 

A grupa:

group1.jpg

BRUTALITY - nopper, softstyleR

LVD - spawn, arccuks

MansNotHot - ThaKennyStun, ShiNiii

SmirdBetIrOk - DanSHu, DiscoABC03

 

A grupas ietvaros ne bez piepūles savas gaitas turnīra uzsāka komanda BRUTALITY, kurai bija nepieciešami veseli 2 papildlaiki lai gūtu uzvaru pār komandu LVD kartē inferno ar rezultātu 22:20. Savukārt - bez grūtībām savu ceļu turnīrā uzsāka komanda MansNotHot, kas ar veiglu 16:3 uzvaru kartē cache apspēlēja komandu SmirdBetIrOk. Grupas turpinājumā sev pirmo vietu grupā nodrošināja KennyStun un ShiNi combo, kas svinēja uzvaru pār komandu BRUTALITY to uzvarot papildlaikā kartē mirage ar rezultātu 19:17. Spēlē par izdzīvošanu grupā sev vietu izšķirošajā grupas spēlē nodrošināja komanda LVD gūstot uzvaru pār komandu SmirdBetIrOk kartē train ar rezultātu 16:9. Savukārt grupas izšķirošajā spēlē par iziešanu no grupas nopper ar softstyleR bija atkoduši komandas LVD stratēģiju un šoreiz svinēja vieglu 16:2 uzvaru kartē cache.

 

B grupa:

group2.jpg

GOD - raw, teeja

no ketchup - cash, peroksy

420 - hek, kING

Sup Beach - rocuJ, sterige

 

B grupas ietvaros pirmajā spēlē cash ar peroksy aizlika kāju priekšā komandai GOD to apspēlējot kartē cache papildlaikā ar rezultātu 19:17. Savukārt - savu pirmo spēli spēcīgi iesāka hek ar kING, kuri ar vieglu roku (16:4) pārbrauca pāri komandai Sup Beach kartē cobblestone. Grupas turpinājumā komanda no ketchup turpināja savu uzvaras gājienu šoreiz uz apakšejo zaru nosūtot komandu 420 to uzvarot kartē mirage ar rezultātu 16:13. Savukārt atgūties no zaudējum spēja raw ar teeja, kas savā otrajā spēlē sīvā 30 raundu duelī tomēr izrāva uzvaru pār komandu Sup Beach kartē mirage ar rezultātu 16:14. Grupas pēdējā, izšķirošajā spēlē par iziešanu no grupas komandai 420 nebija pa spēkam uzveikt raw ar teeja un tika piedzīvots zaudējums kartē cache ar rezultātu 12:16.

 

C grupa:

group3.jpg

aesthetic  - Choice, davsty

<low - SEER, burgerzz

raw sauce - Hutler, sylvyrrock

Team123 - Predator, Teechyy

 

C grupas ietvaros tās atklāšanas spēlēs Jelgavas duets Choice ar davsty kartē cache apspēlēja komandu <low ar rezultātu 16:8, savukārt komanda raw sauce tika galā ar Team123 kartē mirage ar rezultātu 16:13. Grupas turpinājumā sev pirmo vietu grupā ne bez piepūles nodrošināja komanda aesthetic gūstot uzvaru pār raw sauce kartē cache divu papildlaiku ietvaros ar rezultātu 22:19. Savukārt - izdzīvot grupas apakšējā zarā izdevās komandai <low, kas ar salīdzinoši vieglu 16:7 rezultātu kartē inferno mājup aizsūtija Team123. Pēdējā grupas spēlē uzvaras laurus plūca komanda raw sauce, kas ar rezultātu 16:8 kartē inferno guva virsroku pār komandu <low, kurai līdz ar to turnīrs bija noslēdzies.

 

D grupa:

group4.jpg

-anxieTY - miiF, LiveStorm

InitialD - Trustyyy, OneStep2k

ADIDAS.™ - PAPAplays, espiikju

Depresija - Serex, christian8

 

D grupas ietvaros grupu spēles ar zaudējumu iesāka komanda -anxieTY, kas kartē cobblestone sīvā 14:16 duelī piekāpās komandai InitialD. Savukārt duelī starp komandām ADIDAS.™ un Depresija uzvaras laurus kartē mirage ar rezultātu 16:13 plūca PAPAplays ar espiikju. Grupas turpinājumā ADIDAS.™ sev samērā viegli nodrošināja pirmo vietu grupā gūstot uzvaru pār komandu InitialD kartē cache ar rezultātu 16:6, savukārt komanda Depresija mājup aizsūtija miiF ar LiveStorm gūstot uzvaru kartē mirage ar rezultātu 16:6. Savukārt grupas pēdējā spēlē par otro vietu grupā komanda Depresija neapšaubāmi izrādijās pārāka par komandu InitialD to uzvarot kartē cache ar rezultātu 16:5.

 

E grupa:

group5.jpg

CODEINE - yoteoto, ODB

book of ra  - Dean, medzj

kys. - rAsk, A13XZ0R

inADEQUATE - CLOYX1E, P4Nda

 

E grupas atklāšanas spēlēs komanda CODEINE ar rezultātu 16:8 kartē mirage apspēlēja komandu book of ra un komanda kys. sīvā 30 raundu duelī kartē cache ar rezultātu 14:16 tomēr atzina komandas inADEQUATE pārākumu. Grupas turpinājumā sev pirmo vietu grupā neizdevās nodrošināja CLOYX1E ar P4Nda, kuri aizvadija jau otro 30 raundu dueli šoreiz piekāpjoties komandai CODEINE kartē cache ar rezultātu 14:16. Savukārt komandu book of ra mājup aizsūtija rAsk ar A13XZ0R, kuri guva uzvaru kartē train ar rezultātu 16:10. Savukārt grupas pēdējā spēlē par iziešanu no grupas komanda inADEQUATE vēlreiz tikās ar rAsk un A13XZ0R. Arī šoreiz CLOYX1E ar P4Nda izrādijās pārāki svinot uzvaru kartē inferno ar rezultātu 16:8.

 

F grupa:

group6.jpg

CRYOGEN - SLY, Field9

L2P - iosryanB, mindis

Acenda - Dhu, desire

Pussy Willows - AudioX, apu

 

F grupas ietvaros atklāšanas spēlēs komanda CRYOGEN ar rezultātu 16:9 kartē mirage uzvarēja komandu L2P, un komanda Acenda bez problēmam ar rezultātu 16:6 kartē cache apspēlēja komandu Pussy Willows. Turpinājumā pirmo vietu grupā sev nodrošināja CRYOGEN, kas ar rezultātus 16:13 apspēlēja komandu Acenda. Savukārt lower bracketā komanda Pussy Willows  tuvā, 30 raundu cīņā uzvarēja komandu L2P ar rezultātu 16:14 kartē inferno. Grupas pēdējā spēlē revanšēties neizdevās komandai Pussy Willows, kas piedzīvoja atkārtotu zaudējumu komandai Acenda šoreiz piekāpjoties kartē mirage ar rezultātu 16:4.

 

G grupa:

group7.jpg

0hp8m - dekaR-, opaopaofc

retwet! - SkyLoay, outrage

6amAimbotz - prelideN, mikeri

doBLE WHisky - pifs., staL

 

G grupas pirmajās spēlēs komanda retwet! sīvā 35 raundu duelī beigās izvilka uzvaru pār komandu 0hp8m ar rezultātu 19:16 kartē cobblestone, savukārt komanda 6amAimbotz piedzīvoja zaudējumu komandai doBLE WHisky kartē cache ar rezultātu 11:16. Grupas turpinājumā pifs ar staL turpināja savu uzvaras gājienu gūstot uzvaru pār komandu SkyLoay un outrage ar rezultātu 16:11 kartē cache. Savukārt apaksējā zarā turnīru noslēdz komanda 0hp8m, kura ar rezultātu 15:19 kartē cache prelideN un mikeri. Grupas izšķirošajā spēlē komanda retwet! no turnīra izslēdz komandu 6amAimbotz gūstot vieglu 16:4 uzvaru kartē cache.

 

H grupa:

group8.jpg

Optima Linija - AliNshz’, Zvede

-ez-lv - -sandris-, Human Highlight Film

plsguise - Akward, skima

TeamKRAKEN - Krasav4ik, MarKkappa

 

G grupas ietvaros atklāšanas spēlēs AliNshz ar Zvede bez problēmām ar rezultātu 16:4 uz lower bracketu nosūtija komandu -ez-lv, savukārt TeamKRAKEN sīvā duelī ar rezultātu 19:16 tomēr svinēja uzvaru pār komandu plsguise. Grupas turpinājumā sev pirmo vietu grupā nodrošināja komanda Optima Linija, kas ar rezultātu 16:8 kartē cache uzveica TeamKRAKEN, savukārt atkopties no pirmās spēles sāpīgā zaudējuma izdevās Akward ar skima, kas mājup nosūtija komandu -ez-lv to uzvarot kartē mirage ar rezultātu 16:6. Grupas izšķirošajā spēlē Akward ar skima veiksmīgi izdevās revanšēties saviem pirmās spēles pāri darītajiem TeamKRAKEN šoreiz tos uzvarot kartē mirage ar rezultātu 16:12.

 

Izslēgšanas spēles

 

Izslēgšanas kārtās spēlēs 16 labākās turnīra komandas tika ielozētas Single Elimination zarā, kurā pilnīgi visas spēles tika aizvadītas pēc Best of 3 principa. 

18 1.jpg

Pirmo četru ⅛ fināla spēļu ietvaros:

  • komanda MansNotHot ar rezultātu 2:0 (16:12 train, 16:14 mirage) no turnīra izslēdza Akward ar skima;

  • nopper ar softstyleR trīs karšu ietvaros ar rezultātu 2:1 (16:13 cache, 7:16 inferno, 16:14 train) apspēlēja komandu Optima Linija;

  • inADEQUATE ar lielām grūtībām uzveica PAPAplays ar espiikju trīs kartēs ar rezultātu 2:1 (16:12 cache, 29:31 mirage, 19:17 cobblestone);

  • savukārt christian8 ar Serex ar rezultātiem 16:11 (cache) un 16:12 (mirage) apspēlēja yoteoto ar ODB. 18 2.jpg

Otro četru ⅛ finālu ietvaros:

  • cash ar peroksy divu karšu duelī ar rezultātiem 11:16 (cache) un 10:16 (mirage) piekāpās komandai retwet!;

  • GOD turpināja uzņemt apgriezienus mājup nosūtot dubulto viskiju uzvarot divās kartēs ar rezultātiem 16:11 (cache) un 16:9 (overpass);

  • Choice ar davsty divās kartēs guva uzvaru pār komandu Acenda ar rezultātiem 16:8 (cache) un 16:11 (inferno);

  • savukārt FieLY9 divu karšu trillerī tomēr plūca uzvaras laurus pār komandu raw sauce to uzvarot ar rezultātu 19:16 divās kartēs (mirage un cobblestone). 

14 1.jpg

Pirmajos divos ¼ finālos:

  • MansNotHot piedzīvoja zaudējumu spēlē pret nopper un softstyleR divu karšu ietvaros ar rezultātiem 11:16 (inferno) un 12:16 (nuke);

  • Savukārt komanda Depresija depresijā iedzina CLOYX1E ar P4Nda tos izslēdzot no turnīra gūstot uzvaru divās kartēs pēc kārtas - 16:11 (cache) un 16:10 (train). 

14 2.jpg

Otrajos divos ¼ finālos:

  • SkyLoay ar outrage no turnīra izslēdz raw ar teeja gūstot uzvaru trīs karšu sērijā ar rezultātiem 12:16 mirage, 16:11 overpass un 16:8 inferno.

  • Savukārt Choisty (aesthetic) mājup nosūtija CRYOGEN duetu SLY un Field9 uzvarot kartēs cache (16:3) un cobblestone (16:11). 

final.jpg

Pirmā pusfināla ietvaros tikās komandas BRUTALITY un Depresija. Lai gan šķietami komanda BRUTALITY uz papīra tika uzskatīta par favorītu šajā duelī, christian8 un Serex sakostiem zobiem izcīnija uzvaru divās visnotaļ intrigām pirlnās kartēs (25:23 cache un 16:12 cobblestone). Savukārt, otrā pusfināla ietvaros mājup uz Jelgavu tika aizsūtīts visiem tik labi zināmais Choice un davsty duets, kuriem šoreiz nebija pa spēkam pārkāpt turnīra pusfināla slieksni piedzīvojot zaudējumu komandai retwet! trīs sīvās kartēs ar rezultātiem 16:14 inferno, 17:19 mirage un 13:16 overpass.

 

Bija pienācis lielā fināla laiks - christian8 ar Serex pret SkyLoay ar outrage! Lai gan šie nav spēlētāji ko esam ieraduši redzēt lielajos finālos, abi šie dueti neapšaubāmi bija godam nopelnijuši sev vietu lielajā finālā!

 

“Atbraucot uz turnīru, mēs nedomājām, ka varētu tikt līdz finālam, un ja tiktu līdz finālam mēs netiktu nekādīgi līdz mājām. Ceļš līdz finālam mums nebija tas vieglākais.

 

Jau ¼ finālā nācās spēlēt pret GOD (raw, teeja), kur man personīgi likās, ka mēs pat vienu karti nepaņemsim. Mirage mums gāja grūti, jo mans komandas biedrs SkyLoay sūdzējās, ka neko nedzird ingame; karti zaudējam ar rezultātu 12:16. Tas viss tikai tāpēc, ka viņš nemāk austiņas pareizajā portā iespraust. Nākamā karte bija viņu picks, Overpass, un tur mēs zinājām, ja labi nospēlēsim pa T tad būs viegla spēle, kā arī notika un izdevās gūt uzvaru ar rezultātu 16:11. Pēdējā karte bija Inferno, un mēs sākām T side, kuru pārliecinoši uzvarējām, kas palīdzēja mums uzvarēt visu spēli ar rezultātu 16:8.

 

Tad nāca pretī aesthetic, manās domās visgrūtākie pretinieki, kas mums bija šajā turnīrā. Pirmajā kartē (inferno) T side uzvarējām 13:2 taču beigās atdevāmies un galu galā zaudējām 14:16. Pēc šīs kartes sapratām, ka mums krietni nāksies pasvīst, lai uzvarētu viņus. Mirage mēs zaudējām 13:2 halftime taču T side izdevās uztaisīt comeback uz 15:15 un gūt uzvaru papildlaikā 19:17. Pēc otrās spēles es savam pāriniekam SkyLoay teicu, ka mēs nedrīkstam zaudēt šo pēdējo karti, jo mēs šā vai tā nepaspējam uz pēdējo autobusu, domāju, ka tas bija mums stimuls pacensties, un izspiest no sevis maksimumu, kas arī mums izdevās, uzvarot pēdējo karti overpass 16:13.

 

Finālā pret komandu Depresija zinājām, ka spēle būs vieglāka nekā pret aesthetic, taču mums nebija ne jausmas kā tieši viņi spēlē.  Bijām gatavi uz pilnīgi visu un beigu beigās tas arī atmaksājas, jo svinējām uzvaru divās kartēs ar rezultātiem 16:11 (cache) un 16:13 (mirage)!

 

Liels paldies turnīra organizatoriem, un vēl lielāks paldies tētim un mammai, kuri neaizgāja gulēt un atbrauca mums pakaļ no Limbažiem uz Rīgu! GG WP!”

/outrage par ceļu līdz finālam un uzvaru tajā/

 

22140525_1851721068178696_960032050_o.jpgTurnīra čempioni - retwet! (SkyLoay, outrage)

 

22163840_1851721188178684_2120525562_o.jpg

Otrās vietas ieguvēji - Depresija (christian8, Serex)

 

Seko līdzi jaunumiem, lai nepalaistu garām nākošo GOEXANIMO CS:GO pasākumu! Atgādinam, ka GOEXANIMO klubs strādā arī darba dienās. Droši nāc ciemos pie mums ēst pusdienas vai uzspēlēt kādu datorspēli, PlayStation 4 vai galda spēles!

 

topmaizez0rkje.jpg

 

Tāpat arī vēlamies vēlreiz uzsvērt uz to, ka mūsu klubā ir kategoriski AIZLIEGTS ienest jebkādus ēdienus vai dzērienus, kas nav pirkti mūsu klubā! Šo noteikumu vairākkārtēja pārkāpšana tiks sodīta ar attiecīgās komandas diskvalifikāciju un/vai konkrētās personas izraidīšanu no kluba telpām.