Feb 06 - CS:GO

GOEXANIMO CS:GO 5x5 #8 atskats

TURNĪRA SPĒĻU DEMO FAILI PIEEJAMI ŠEIT!

 

Veiksmīgi esam uzsākuši šo gadu GOEXANIMO CS:GO turnīros ar pagājušajā nedēļas nogalē (03-04.02.2018) notiekošo GOEXANIMO CS:GO 5x5 #8 turnīru! Kādas bija spēlētāju domas par aizvadītajām turnīra spēlēm, kuri bija turnīra lielākie pārsteigumi un kura komanda tad beigu beigās kļuva par turnīra čempioniem? Uzzini lasot tālāk!

 

Izziņojot turnīru tā dalībnieku skaita limitu bijām nolikuši uz 16 komandām, jo balstoties uz iepriekšējo turnīru pieprasijumu bija jūtams, ka šo slieksni jau labu laiku neesam varējuši pārvarēt. Taču šoreiz, atšķirība no pagājušajiem 2 turnīriem, pasākums saņēma negaidīti lielu atsaucību, kas ļāva mums palielināt turnīra vietu skaitu uz 24 komandām pēcāk tās visas arī aizpildot!

 

Sakam lielu paldies visiem, kas piedalijās šajā turnīrā! Esam patiesi priecigi redzēt CS:GO komūnu tik kuplā skaitā un ļoti ceram, ka arī turpmāk vēlme piedalīties lielajos GOEXANIMO CS:GO turnīros nekritīsies arvien no jauna pulcējot 24 komandas katru reizi!

 

Patīkams jaunums visiem šoreiz bija mūsu jaunā GOEXANIMO serveru sistēma, kuras ietvaros pateicoties mūsu administratoram Admeeen visām komandām savām spēlē bija iespēja veto procesu novadīt servera ietvaros, tādējādi ne vien atvieglojot turnīra administrācijas darbu, bet gan arī ietaupot laiku!

 

Pievēršoties pašam turnīram - šoreiz pateicoties lielajam pieprasijumam atgriezāmies pie GOEXANIMO 24 komandu formāta! Turnīru pirmo dienu iesākām ar 4 grupām, kur katrā bija pa 6 komandām. Divām no šīm sešām komandām tika piešķirts HIGH SEED balstoties uz to spēlētāju iepriekšējiem sasniegumiem mūsu turnīros. Attiecīgi - HIGH SEED komandas turnīru uzsāka no otrās kārtas savā grupā un lai iekļūtu izslēgšanas spēlēs tām bija nepieciešama uzvara vienā spēlē nevis divās.

Savukārt no grupām ārā tika četras komandas nevis divas, kas nozīmēja, ka otro turnīra dienu uzsākām ar 16 komandu Single Elimination zaru! Šī zara ietvaros pirmās divas kārtas (⅛ un ¼ fināli) tika aizvadīti pēc Best of 1 sistēmas, savukārt pusfināli un lielais fināls pēc Best of 3 sistēmas! Tāpat arī šoreiz spēlētājus, kas nokļuva līdz pusfināliem atkal lutināja HLTV.org platforma dodot tiem iespēju paspīdēt tās ietvaros!

 

Grupas, kā jau allaž ierasts veidojām pamatā balstoties uz komandas Seed, kas tiek aprēķināts balstoties uz komandā esošo spēlētāju GOEXANIMO Player rank punktiem. Tāpat arī - katras atsevišķās spēles ietvaros komanda ar augstāko Seed varēja izvēlēties tos kluba datorus pie kuriem tā vēlās aizvadīt attiecīgo spēli. Atgādinam, ka GOEXANIMO Player rank punkti tiek piešķirti katram atsevišķajam spēlētājam atkarībā no vietas ko tas ieguvis attiecīgajā turnīrā.

 

Zemāk komentārs no turnīra administratora Gekona par turnīra laika radušos delay:

“Pirmkārt, vēlreiz gribu pateikties visiem, kas piedalijās šīs nedēļas nogales turnīrā! Prieks redzēt, ka tomēr ir mums (CS:GO komūnam) iekšās vēl aizvien novākties 24 komandu skaitā uz GOEXANIMO turnīru! Tiešām ceru, ka arī turpmāk vēlme piedalīties būs tik pat liela, jo lai gan 24 komandu turnīra formāts nav tas pats baudāmākais, manuprāt, nest šī formāta upuri ir tā vērts zinot, ka papildus tiek sniegta iespēja vēl 40 spēlētājiem izbaudīt LAN turnīru atmosfēru!

 

Otra lieta par ko vēlējos parunāt ir spēlētāju setupošanās turnīra laikā! Šī turnīra laikā nācās sastapties ar vēl nebijuši lielu situāciju skaitu, kurās spēlētāji nemācēja paši saviem spēkiem uzstādīt perifērijas, kas radija vēl nebijuši lielu aizkavi! Es tiešām nevēlos kļūt par ļauno administratoru spēlētāju acīs, taču vēlreiz atgādināšu - turnīra administrācijas pienākums nav uzsetupoties spēlētāja vietā! Realistiski runājot, lai kā mēs to gribētu, mums vienkārši nav laika uzsetupoties katra atsevišķā indivīda vietā un atrisināt visas problēmas. Ja Tu esi spēlētājs, kas piedalās pasākumā, tad Tev ir jāiemācās risināt problēmas pašam vai vismaz lūgt palīdzību saviem komandas biedriem, lai problēmu iespējami atrisinātu ātrāk!

 

Runājot tieši par šo tematu arī vēlreiz vēlos dalīties ar sevis sagatavoto rakstu par to Kā setupoties LANā un kā maksimizēt savu FPS! Šis raksts noteikti ir noderīgs teju vai katram CS:GO spēlētājam, kas apmeklē mūsu LAN pasākumus! Mācies, iegaumē un palīdzi komandas biedriem, jo tikai visi kopā sadarbojoties spēsim radīt visforšākos un kvalitatīvākos pasākumus!”

 

Zemāk iespējams aplūkot turnīra grupas/zaru, komandu sastāvus, kā arī rezultātus toornament.com platformas ietvaros:

Grupu spēles

Kā jau tika minēts - 24 komandas tika sadalītas 4 grupās pa 6 komandām katrā. No katras grupas 4 spēcīgākās komandas tika izslēgšanas spēļu kārtā. Kādas tad bija grupas un kuras tad bija tās komandas, kas spēja nodrošināt sev vietu otrās dienas spēlēs uzzināsi lasot tālāk!

 

A Grupas komandas un to sastāvi:

*Team SPLY - Emis2, outwerk, kykaho, UGARR, hek

*aimhaus - discplex, arthles, nopper, gRAZS, miiF

chemodanklan - myqdee, klaudi, christian8, beffiz, swip

God Church - frask, iosryanB, phenomenal, wai, bulletmeister

UC33K33 - Wanomcha, CarryMeBabY, kembii, Ryoi, Field9

NELEZJ! - alekzzz, d0p3, Alpa, singles, rajjne

Atklāšanas spēles:

  • chemodanklan [16:7] God Church (inferno)

  • UC33K33 [16:7] NELEZJ! (inferno)

Otrās kārtas spēles:

  • Team SPLY [16:2] chemodanklan (mirage)

  • aimhaus [16:8] UC33K33 (inferno)

Izšķirošās spēle:

  • UC33K33 [16:8] God Church (inferno)

  • chemodanklan [16:14] NELEZJ! (mirage)

 

“Grupās tā vien sanāca, ka spēlējām visas trīs spēles iekš mapes inferno. Pirmā spēle bija pret NELEZJ!, kurā jutāmies ļoti komfortabli, jo spēlējām 5vs4 (viens no pretinieku komandas spēlētājiem bija aizgulējies). Uzvarot šādu spēli diemžēl nevarējām saprast cik gatavi esam šim turnīram. Jau nākošajā spēlē sanāca piedzīvot zaudējumu pret aimhaus, kuri spēlēja ļoti pārliecinoši un agresīvi, kas lika mums apjukt. Pēctam loser bracketā izcīnijām salīdzinoši vieglu uzvaru pār komandu God Church tādējādi nodrošinot vietu izslēgšanas kārtas spēlēs“

/Field9 par UC33K33 grupu spēlēm/

 

B Grupas komandas un to sastāvi:

*wolsung - hyskeee, prelideN, Gekons, raw, Feagleyy

*wyfyka - SLY, softstyleR, Akward, heatwave, deleij

escamix - BudgiE, nalim, payback, uxus, L33SA

koxx.pub - bercap, Kntent, EN, skima, grianD

EasyWay - r0dzys, CollectedX, Kaines, FacE[to]FacE, zeeb

SAY10 - TheJacka, patruck, kupichipsi, fizzeh, sweeg

Atklāšanas spēles:

  • escamix [16:7] koxx.pub (train)

  • EasyWay [16:9] SAY10 (cache)

Otrās kārtas spēles:

  • wolsung [16:6] escamix (mirage)

  • wyfyka [16:12] EasyWay (cbble)

Izšķirošās spēle:

  • EasyWay [16:10] koxx.pub (cache)

  • escamix [16:9] SAY10 (cache)

 

“Tā kā šis bija mūsu otrais LANs, bijām uzstādijuši sev mērķi tikt ārā no grupām! Grupu spēles kopumā aizvadijām mierīgi un pārāk neiespringstot. Vienīgā spēle par kuru bažijāmies un beigās arī zaudējam bija pret komandu wyfyka. Lai gan spēlē notika kartē cbble, ko kopā bijām spēlējuši tikai vienu reizi, uzskatu, ka nospēlējām labi beigās zaudējot vien ar rezultātu 12:16.

Pēdējā grupas spēlē par iziešanu pret komandu koxx.pub spēli iesākām ļoti labi ar rezultātu 9:1 un jutām, ka uzvara ir rokās. Lai gan pēcāk pretinieki saņēmās un sāka vilkt spēli atpakaļ, spējām to noturēt savās rokās beigās uzvarot ar rezultātu 16:10!“

/CollectedX par EasyWay grupu spēlēm/

 

C Grupas komandas un to sastāvi:

*aesthetic - Dhu, Choice, davsty, endicate, Sylvyrrocks

*TAETLED - rAsk, d3k, Henca, bely, defry

Latvian Legion - SteelRat, JankyLV, Cube, d1ns, sky330i

RXLEG - Rinalx, Richijs, ApexCordis, Klaven, R3IZ

COCO JAMBO - AliNshz, Ca$H, Limbazu_Piens, Serex, karlisabc

DTOWNBOYZ - davejezz, mad*squee, TomhuNter, Shenky, getnaxui

Atklāšanas spēles:

  • Latvian Legion [16:1] RXLEG (overpass)

  • COCO JAMBO [16:3] DTOWNBOYZ (cache)

Otrās kārtas spēles:

  • aesthetic [16:1] Latvian Legion (cache)

  • TAETLED [16:5] COCO JAMBO (mirage)

Izšķirošās spēle:

  • COCO JAMBO [16:0] RXLEG (mirage)

  • Latvian Legion [4:16] DTOWNBOYZ (overpass)

 

Pirmo spēli spēlējām pret DTOWNBOYZ kartē cache. Tā kā sākumā nezinājām, kas ir mūsu pretinieki spēlējām piesardzīgi, taču jau ātri vien sapratām, ka šī būs diez ko viegla spēle, un rezultāts arī atbilstoši 16:3.

Otrajā spēlē pret TAETLED jutāmies pārliecinoši un spējīgi uzvarēt taču spēlējām pārāk piesardzīgi un bailīgi. Devām viņiem pārāk daudz brīvības un pieļāvām daudz mazu kļūdu. Jauzteic gan komanda TAETLED par to, ka viņi ļoti labi sadarbojās un vienmēr spēlēja kopā. Rezultātā sāpīgs 5:16 zaudējums.

Izšķirošā spēlē pret RXLEG zinājām, ka būs ļoti viegli, redzējām bracketa, ka viņi ir zaudējuši 16:1 Latvian Legion, un bijam ļoti pārliecināti, ka tiksim ārā no grupām. Visu spēli praktiski rushojām virsū un beigās tikām pie vienīgā 16:0 turnīra!”

/Serex par COCO JAMBO grupu spēlēm/

 

D Grupas komandas un to sastāvi:

*SkinLordz - devour, CaptaiN, ELVISG, aksisxd, LiTERjACK

*psyched * nttry.com - ShiNi, Yautraiz, kas0, cash, TOMCHH

Pyatachok Gaming - Clover, .explain, KL1MS, lapa, Svintus

mansnothot - mikeri, ttt, Mentality, Buhenvalds, jashx

Esi Pirmais eSports - Interex, sNeeky, FreakY, isa, Daze

PUBSTAR$ - rabeN, shankers, rainer$, kreix, luminous

Atklāšanas spēles:

  • Pyatachok Gaming [16:14] mansnothot (inferno)

  • Esi Pirmais eSports [16:1] PUBSTAR$ (overpass)

Otrās kārtas spēles:

  • SkinLordz[16:14] Pyatachok Gaming (mirage)

  • psyched * nttry.com [8:16] Esi Pirmais eSports (inferno)

Izšķirošās spēle:

  • psyched * nttry.com [16:4] mansnothot (overpass)

  • Pyatachok Gaming [16:6] PUBSTAR$ (mirage)

 

“Pirms spēles pret psyched sagaidijām, ka veto procesā nonāksim līdz mirage nevis inferno, jo prakos esam spēlējuši un uzvarējuši pret viņiem tieši kartē inferno. Tā kā bijām nedaudz pārsteigti, ka viņi izvēlējas inferno tomēr. Spēles sākums bija ļoti nervozs - spējam gan uzvarēt force buy raundus, gan arī paši zaudēt raundus spēlējot pret forcebuy. Pēcāk paņemtā pauze palīdzēja mums savākties un paņemt pietiekoši daudz raundus pa T lai justos komfortabli jau spēles otrajā pusē. Pa CT sapratām, ka nevajag sarežģīt lietas un nepieciešams vienkārši nospēlēt mierīgi un ar prātu. Tas arī izdevās un beigās svinējām uzvaru ar rezultātu 16:8!

/Interex par uzvaru pār psyched * nttry.com/

 

Izslēgšanas kārtas spēles!

Izslēgšanas spēļu kārtā iekļuva 16 turnīra labākās komandas, kas tika ievietotas Single Elimination zarā. Pirmās divas izslēgšanas kārtas spēles notika pēc Best of 1 formāta, taču pusfināls un fināls tika aizvadīts pēc Best of 3 formāta!

Pirmo 4 ⅛ finālu rezultāti:

  • Team SPLY [16:12] Pyatachok Gaming (inferno)

  • Esi Pirmais eSports [16:9] UC33K33 (overpass)

  • SkinLordz [16:8] chemodanklan (mirage)

  • aimhaus [16:11] psyched * nttry.com (inferno)

 

Pirmo 2 ¼ finālu rezultāti:

  • Team SPLY [16:14] Esi Pirmais eSports (cbble)

  • SkinLordz [16:13] aimhaus (cbble)

 

“Playoff kārtas pirmā spēle bija pret Pyatachok Gaming. Mape de_inferno mūs apmierināja un, uzvarot nažu raundu, mēs sākām CT pusē. Spēli uzsākām mierīgi, taču drīz nervi vairs neizturēja un no CT puses skrējām pretiniekiem virsū. Pyatachok Gaming pasīvā spēle mums pavisam nepalīdzēja un ar savu agresīvo spēli mēs sākām atdot ļoti daudz raundus. Pirmo pusi pabeidzām uzvarot 9-6. T pusē pēc zaudētām pistolēm rezultāts bija jau izlīdzināts 9-9. Pēcāk spēle gāja raunds raundā līdz beidzot nostabilizējam savu ekonomiku un salauzām viņējo. Pēcāk jau sākām spēlēt nedaudz pārliecinātāk un pabeidzām spēli ar rezultātu 16-12. Šī spēle bija tik tuva tikai tapec, ka pārāk daudz respektējam pretinieku un kad sākām spēlēt agresīvi un pushot, to darijam pa vienam, nevis kopā!

Playoff otrajā kārtā spēlējam pret Esi Pirmais eSports. Mēs izlēmām, ka pēc pārāk tuvas inferno kartes iepriekšējā spēlē šajā iesim uz cbble. Spēli sākām ļoti pārliecinoši! T pusē pirmajos 8 raundos vienkārši pārbraucām pāri pretiniekiem kā rezultātā atslābinājāmies. Esi Pirmais eSports to spēja izmantot un atvilkt spēli atpakaļ līdz 9-6. Ar uzņemto momentum viņi iesāka arī otro pusi izlīdzinot rezultātu uz 9-9. Pēcāk jau Esi Pirmais eSports sāka mēģināt jaunas taktikas pret mums, taču kad tas neizdevās tad pie rezultāta 12-9 viņi atgriezās pie pasīvā, lēnā spēles stila, kas viņiem līdz šim deva rezultātus. Spēlējām raunds raundā līdz pie rezultāta 13-14 nonācām situācijā kurā mums ir ļoti slikts buy. Taču paredzot, ka viņi spēlē lēni taupijam savas granātas līdz pēdējām sekundēm, kas arī atmaksājās un izlīdzinājam spēli uz 14-14. Pēdējos 2 raundus noslēdzam spēcīgi un pārliecinoši uzvarot spēli ar rezultātu 16-14. Šī spēle bija tik tuva, tāpēc, ka daudzi no mums baidījās pieļaut kļūdas, jo Bo1 scenārijā pāris kļūdas var zaudēt visu spēli.”

/Emis2 par Team SPLY pirmajām divām izslēgšanas kārtas spēlēm/

 

Otro 4 ⅛ finālu rezultāti:

  • wolsung [16:6] DTOWNBOYZ (cache)

  • TAETLED [16:5] EasyWay (overpass)

  • aesthetic [16:12] escamix (train)

  • wyfyka [16:12] COCO JAMBO (inferno)

 

Otro 2 ¼ finālu rezultāti:

  • wolsung [16:8] TAETLED (inferno)

  • aesthetic [16:7] wyfyka (train)

 

“Kad ieraudzīju, ka jāspēlē būs pret escamix, zināju, ka viegli nebūs. Principā zināju viņu visu sastāvu no CS 1.6 laikiem. Visi spēlēja TOP līmeni jau kad man vēl tik bija 13-14 gadi un spēlēju for fun Zombie mode serveros. Mēģināju savu komandu morāli sagatavot grūtai spēlei, lai būtu gatavi uz visiem 100%. Sākumā itkā spēle gāja pēc plāna, taču T side jau nonācām iedzinējos ar 3 raundiem. Spēli, manuprāt, salauza mans 1x3 clutch, ko uzteica arī komandasbiedri, ka tas bija lūzuma punkts spēlē viņiem. Tas salauza viņu ekonomiku un uzbūstoja mums morāli. Tālāk jau viss izdevās, ko sākotnēji bijām ieplānojuši T side un beigu beigās arī veiksmīgi izdevās noslēgt spēli ar rezultātu 16:12.

Spēlē pret wyfyka gājām iekšā diezgan pašpārliecināti. Biju diezgan pārsteigts, ka viņi nopikoja pret mums train. Sākām T side, bet tā nebija problēma, jūtamies ļoti strong šai pusē. Lielu pressure nejutām arī ct side. Ja tā godīgi tad šī spēle bija ievērojami vieglāka nekā spēle pret cs 1.6 veterāniem (escamix).

/Dhu par aesthetic pirmajām divām izslēgšanas kārtas spēlēm/

 

½ finālu spēles:

Team SPLY vs SkinLordz

Pirmā pusfināla ietvaros tikās komandas Team SPLY un SkinLordz. Lai šajā duelī noskaidrotu uzvarētāju bija nepieciešamas visas trīs kartes, kas visas tika aizvadītas visnotaļ saspringtā un interesantā gaisotnē!

“Bo3 duelis pret SkinLordz bija diezgan primitīvs. Pirmajā kartē cache (SkinLordz pick) mēs sākām T pusē un mēģinājām spēlēt ātri un vienkārši, jo zinājām, ka SkinLordz ir diezgan daudz vāju punktu, kā arī paši sapratām, ka spējam uzvarēt vairāk raundus tieši rushojot un spēlējot vienkārši kopā. Pirmo pusi uzvarējām 9-6. Lai gan T pusē SkinLordz spēlēja ļoti prognozējami katru raundu izvēloties vienkārši saitu un ejot uz to, mēs daudzkārt šos uzbrukumus nespējām atvairīt un tikai pie rezultāta 11-14 sapratām, kā pareizāk spēlēt. Rezultātā atvilkām spēli atpakāl uz 14-14, taču pēdējos raundos nochokojām un zaudējām karti ar 14-16.

Otrajā kartē cbble sākām T pusē. Spēlējām ļoti agresīvi, taču daudz kļūdu rezultātā pusi beigās zaudējām ar 7-8. CT pusē sākām vairāk SkinLordz uzspiest savu spēli uz ko viņi reaģēja ar ātriem rushiem, kurus bieži vien spējam apturēt. Clutch raunds no CaptaiN un pāris mūsu kļūdas noveda spēli pie rezultāta 12-12. Nākamajā raundā mēs spējam ļoti pārliecinoši uzvarēt eco raundu, kas arī salauza SkinLordz un ļāva mums spēli piebeigt ar rezultātu 16-12.

Trešajā kartē (overpass) mēs sapratām, ka nav jāspēlē ar maksimālu respektu, bet ir vienkārši un ātri jauzvar. Sākot T pusē, mēs uzvarējām 8 raundus pēc kārtas. Tad SkinLordz paņēma pauzi. Tā viņiem palīdzēja morāli savākties un pusi mēs pabeidzām uzvarot 10-5. T pusi SkinLordz atkal sāka ar skriešanu uz vienu saitu. Tas pirmos divus raundus viņiem izdevās, taču trešajā mēs spējām uzvarēt full-eco raundu nonākot pie rezultāta 11-7. Sākām spēlēt bez respekta un vienkārši pušot pretī, uz ko SkinLordz nebija gatavi. Tā arī beigās spēli uzvarējām ar rezultātu 16-7.”

/Emis2 par uzvaru pār komandu SkinLordz/

 

Šīs sērijas spēlētāju statistikas rādītāji:

 

wolsung vs aesthetic

Otrs pusfināla duelis starp komandām wolsung un aesthetic bija daudz vienpusējāks un tajā uzvaru divās kartēs pēc kārtas (16:7 train un 16:6 cache) bez lielas piepūles svinēja komanda wolsung.

 

Šīs sērijas spēlētāju statistikas rādītāji:

 

Lielais fināls: wolsung vs Team SPLY

Lielais fināls bija vēlviens Samsung Best of the Best dueļa revanš, taču šoreiz komanda wolsung bija nedaudz savādākā sastāvā. Šīs neapšaubāmi bija divas spēcīgākās turnīra komandas un nu bija laiks noskaidrot vai Team SPLY beidzot spēs uzveikt wolsung vai arī tomēr wolsung kārtējo reizi paliks nepārspēti!

 

“Finālā Team SPLY bija iespēja revanšēties par Samsung Best of the Best dueli, taču mēs jau atkal pierādijam, ka esam labāki spēlētaji un komanda pat savācoties tikai uz turnīra un bez iepriekšējas sagatavošanās!

Visa turnīra gaitā zaudējām tikai vienu mapi - finālā inferno. Visi jau bijām atslābuši pēc viņu izvēlētās kartes mirage, ko uzvarējām diezgan viegli ar rezultātu 16-5 un domājām, ka spēle jau uzvarēta, līdz ar ko arī beigās zaudējām inferno (12-16). Trešajā kartē cache biju ļoti apbēdināts par komandas Team SPLY rīcību kad viņiem esot iedzinējos pie rezultāta 1-15 tika izmantoti divi timeout lai novilcinātu spēles beigas. Tajā brīdī arī no viņu zāles varēja dzirdēt smieklu jūru un jautrību, laikam viņu acīs tas tik tiešām bija ļoti smieklīgi tajā brīdī. Pēcak gan uzreiz pabeidzām spēli ar rezultātu 16-1.

Ieteiktu puišiem vairāk izmantot taktiskos timeoutus pašas spēles laikā lai halfs nebeigtos 1-14, nevis padoties un smieties par to kā zaudē, bet gan tomēr parādīt raksturu un cīnīties līdz pēdējam cenšoties uzvarēt! Ar šādu rīcību nevien zaudējat respektu pret sevi daudzu cilvēku acīs, bet gan arī bojājat savu reputāciju savas organizācijas priekšā!”

/hyskeee par lielo finālu pret komandu Team SPLY/

 

Šīs sērijas spēlētāju statistikas rādītāji:

 

Turnīra MVP godu šoreiz GOEXANIMO dod dalīti komandas wolsung trīs galvenajiem vilcējspēkiem - spēlētājiem prelideN, hyskeee un raw! Šis trio ne vien aizvadija kopumā izcilu turnīru, bet gan arī bija komandas līderi statos pusfināla un fināla ietvaros tādējādi aizvedot savu komandu līdz pelnītai uzvarai!

 

GOEXANIMO CS:GO 5x5 #8 gala rezultāti:

  • 1.vieta - wolsung (hyskeee, prelideN, Gekons, raw, Feagleyy) - 400 EUR

  • 2.vieta - Team SPLY (Emis2, outwerk, kykaho, UGARR, hek) - 250 EUR

  • 3-4.vieta - SkinLordz (devour, CaptaiN, ELVISG, aksisxd, LiTERjACK) - 125 EUR

  • 3-4.vieta - aesthetic (Dhu, Choice, davsty, endicate, Sylvyrrocks) - 125 EUR

 

Turnīra čempioni - wolsung (Feagleyy, raw, prelideN, Gekons, hyskeee)

 

Otrās vietas ieguvēji - Team SPLY (hek, UGARR, outwerk, kykaho, Emis2)

 

Apsveicam komandu wolsung ar kārtējo izcili aizvadīto turnīru un vēlreiz sakam lielu paldies visām 24 komandām, kas piedalijās šajā turnīrā! Seko līdzi jaunumiem, jo jau pavisam drīz izziņosim nākošo GOEXANIMO kluba CS:GO 2 pret 2 pasākumu!

 

Raksta autors: @GekonsCS