Sep 05 - FIFA old

GOEXANIMO FIFA18 #2 turnīra atskats!

Piektdien, 31. augustā, noslēdzot vasaru, veiksmīgi aizvadījām šī gada otro GOEXANIMO FIFA18 turnīru, kurš notika sadarbībā ar mūsu partneri PSX.lv! Turnīrā dalību ņēma līdz šim lielākais cilvēku skaits, no kuriem daži jau iepriekš piedalījās mūsu rīkotajos turnīros, taču liela daļa bija pilnīgi jauni cilvēki, kas klubā ieradās pirmo reizi. Kā tad noritēja šis pasākums un cik cilvēku galu galā piedalījās? Uzzini, lasot tālāk!

 

Patīkamu pārsteigumu radīja liels reģistrēto cilvēku skaits, kā rezultātā maksimālais dalībnieku skaits sākotnēji tika palielināts uz 32, bet pēc tam tas kā tāds vispār tika likvidēts un tika pieņemts lēmums ļaut piedalīties visiem interesentiem, pamainot turnīra formātu. Kopumā reģistrācijas formu aizpildīja 44 cilvēki, taču reāli uz turnīru ieradās tikai 27. Lai arī ir bēdīgi, ka tik daudzi neieradās, taču tāpat ir prieks, jo šis ir vēl nepieredzēts dalībnieku skaits.

 

Partnera atbalsts palīdzēja mums izveidot sekojošu balvu fondu šim turnīram:

 

Turnīra formāts bija sekojošs - visi dalībnieki tika sadalīti 5 grupās, pa 5-6 cilvēkiem katrā. No katras grupas 2 labākie spēlētāja iekļuva izslēgšanas spēļu kārtā. Spēles noritēta ar 6 minūšu puslaikiem. Grupu spēles un izlēgšanas spēles tika aizvadītas pēc Best of 1 double elimination sistēmas.

 

Zemāk iespējams aplūkot turnīra grupas/zaru, kā arī rezultātus toornament.com platformas ietvaros:

 

<iframe width="640" height="360" src="https://widget.toornament.com/tournaments/1758138141858807808/?_locale=en_US&theme=light" frameborder="0" allowfullscreen="true"></iframe>

 

Lielajā finālā tikās Danila un Loco. Atgādināšu, ka Danila ir iepriekšējā turnīra čempions, tāpēc viņš tika uzskatīts par favorītu. Danila līdz finālam tika, nezaudējot nevienu pašu spēli, taču Loco izslēgšanas spēlēs augšējā zarā 3. raundā piekāpās iepriekšējā turnīra finālistam Solek, taču atkārtoti ar viņu tikās apakšējā zara 5. raundā, kur veiksmīgi revanšējās, atstājot Solek 3. vietā. Gan Danila, gan Loco rādīja lielisku sniegumu visa mača garumā, diez gan pārliecinoši apspēlējot savus pretiniekus. Elpu aizraujošā cīņā Loco svinēja uzvaru, ar rezultātu 2:1 pieveicot iepriekšējo čempionu Danila, tādējādi kļūstot par GOEXANIMO FIFA18 #2 by PSX.LV turnīra čempionu!

 

Turnīra pirmo 3 vietu ieguvēji - Solek, Loco, Danila

 

Sakām lielu paldies visiem dalībniekiem un vēlreiz apsveicam turnīra uzvarētāju Loco! Seko līdzi jauniemiem, lai nepalaistu garām informāciju par nākamajiem PlayStation4 pasākumiem GOEXANIMO klubā!