Feb 25 - FIFA old

PSX.lv FIFA18 #1 atskats

Piektdien, 23. februārī, veiksmīgi aizvadījām šī gada pirmo GOEXANIMO FIFA18 turnīru, kurš notika sadarbībā ar mūsu partneri PSX.lv! Turnīrā dalību ņēma 16 spēlētāji, no kuriem daži jau iepriekš piedalījās mūsu rīkotajos turnīros, taču liela daļa bija pilnīgi jauni cilvēki, kas klubā ieradās pirmo reizi. Kā tad noritēja šis pasākums? Uzzini, lasot tālāk!

 

Partnera atbalsts palīdzēja mums izveidot sekojošu balvu fondu šim turnīram:

 

Turnīra formāts bija sekojošs - visi dalībnieki tika sadalīti 4 grupās, pa 4 cilvēkiem katrā. No katras grupas 2 labākie spēlētāja iekļuva izslēgšanas spēļu kārtā. Spēles noritēta ar 6 minūšu puslaikiem. Grupu spēles tika aizvadītas pēc Best of 1 double elimination sistēmas, savukārt izslēgšanas spēles tika aizvadītas pēc single elimination sistēmas, ceturtdaļa spēles tika aizvadītas pēc Best of 1 formāta, taču pusfināla spēles un fināls tika aizvadītas pēc Best of 3 formāta jeb uzvarētājs tika noskaidrots mačā līdz divām uzvarām.

 

Zemāk iespējams aplūkot turnīra grupas/zaru, kā arī rezultātus toornament.com platformas ietvaros:

 

 

Lielajā finālā tikās Danila un Solek. Abi spēlētāji arī iepriekš ir tikušies iepriekšējā FIFA18 turnīra finālā, kurā uzvaras laurus plūca Danila. Līdz finālam abi spēlētāji tika, nezaudējot nevienu pašu spēli. Abi rādīja lielisku sniegumu visa turnīra garumā, diez gan pārliecinoši apspēlējot savus pretiniekus. Elpu aizraujošā cīņā arī šoreiz Danila svinēja uzvaru, ar rezultātu sērijā 2:0 (5:3; 7:1) pieveicot Solek, tādējādi kļūstot par GOEXANIMO FIFA18 #1 by PSX.LV turnīra čempionu!

 

Turnīra finālisti - Solek un Danila

 

Sakām lielu paldies visiem dalībniekiem un vēlreiz apsveicam turnīra uzvarētāju Danila! Seko līdzi jauniemiem, lai nepalaistu garām informāciju par nākamajiem PlayStation4 pasākumiem GOEXANIMO klubā!