Oct 17 - GOEXANIMO

Goexanimo Gaming Room lielā atklāšana

Pirms diviem ar pus gadiem, pasaulē un Latvijā notiekošo apstākļu dēļ, bijām spiesti pieņemt stratēģisku lēmumu slēgt Goexanimo Vecrīgas Esporta klubu. Šodien, ar lielu prieku paziņojam, ka esam atgriezušies nedaudz savādākā veidolā. Jūsu uzmanībai, mūsu esporta klubu pēctecis - Goexanimo Gaming Room!

 

 

Goexanimo Gaming Room ir moderna un uzlabojumiem bagāta izklaides vieta, kas ir nodrošināta ar 10 spēļu stacijām, un ir paredzēta gan esporta sacensību rīkošanai un komandu treniņnometnēm, gan arī privātiem pasākumiem. 

 

Jāpiebilst gan, ka telpa nav publiski pieejama individuālām personām, taču, ja vēlies telpu izīrēt priekš sevis veidotas draugu sanākšanas vai korporatīvā pasākuma - droši sazinies ar mums rakstot uz Goexanimo Instagram kontu.

 

Tāpat arī esam priecīgi paziņot par Goexanimo sadarbību ar MightyWolves, kas arī ir pielikuši savu pirkstu šīs telpas izveidē. MightyWolves ir Latvijas esporta organizācija, kura vēlās stimulēt esporta attīstību Latvijā atbalstot esporta komandas un spēlētājus dažādās disciplīnās. Goexanimo Gaming Room ir oficiālā MightyWolves esporta komandu treniņvieta!

 

 

Jau pavisam drīz Goexanimo Gaming Room tiks organizēti pirmie esporta turnīri, taču pirms to norises mēs vēlamies JŪS VISUS ielūgt uz šīs telpas lielo atklāšanas pasākumu, kas norisināsies 29. oktobrī, no 12:00 līdz 20:00, Čiekurkalna 1.līnijā 84 (ieeja no Čiekurkalna 1.līnijas ielas puses).

 

Dienas ietvaros varēsi ne vien izbaudīt un pats savām rokām iemēģināt jaunās telpas sniegtās iespējas, bet arī satikt tādas pazīstamas Goexanimo sejas kā Griands, Gekons, Emvy, Veneficus, un, iespējams arī kādus pašmāju influencerus vai pat slavenības!

 

Tāpat arī, atklāšanas pasākuma ietvaros uz vietas rīkosim nelielus turnīrus ar foršām balvām mūsu partnera UltraHorse veidotajā spēlē SquadBlast. Mazs putniņš pačukstēja, ka šīs spēlēs iemaņas jau tuvā nākotnē varētu noderēt!

 

Tiekamies 29. oktobrī, plkst. 12:00, Čiekurkalna 1.līnijā 84!