Aug 30 - GOEXANIMO

GOEXANIMO uzsāk sadarbību ar 4games.lv

Ar lielu prieku paziņojam, ka no šīs dienas GOEXANIMO sponsoru un atbalstītāju pulkam pievienojies vēl viens uzņēmums un šoreiz tas ir mūsu pašmāju gaming perifēriju un aksesuāru tirgotājs 4games.lv.

 

 

Uzņēmums 4GAMES tika dibināts tālajā 2008. gada 18. decembrī un tas ir viens no pirmajiem veikaliem Latvijā, kas veidots pamatā domājot tieši par geimeriem. Pateicoties 4GAMES, Latvijas datorspēļu entuziasti ātri vien uzzināja par tādiem vispasaules brendiem kā Razer, SteelSeries, Roccat, Dxracer, HyperX, QPAD un daudziem citiem. 

 

“Nu tad beidzot tas notika! Mums, kā visvecākajam geimeru veikalam Baltijā un vispopulārākajam geimeru veikalam Latvijā, jau sen bija laiks sākt sadarboties ar GOEXANIMO! Mūsu pašu darbinieki ir regulāri GOEXANIMO turnīru dalībnieki un lieli kluba un tā radītās esporta gaisotnes cienītāji. Prieks redzēt, ka tagad divas vislabākās esporta organizācijas Latvijā beidzot darbosies plecu pie pleca. Domāju, ka šī ir lieliska ziņa visiem Latvijas geimeriem. Laiks iekarot jaunas virsotnes un virzīt esportu masās. GLHF!”

Vasilijs Tuškanovs, 4GAMES īpašnieks

 

4GAMES komanda sastāv no tādiem pašiem cilvēkiem kā mēs - geimeriem! Tieši tāpēc viņu veikalā ir atrodamas augstākas kvalitātes perifērijas, aksesuāri un apģērbi par draudzīgām cenām. Savu 10 pastāvēšanas gadu laikā tas ir sponsorējis neskaitāmus esporta turnīrus un turpina to darīt arī šodien kopā ar mums - GOEXANIMO!