Feb 19 - GOEXANIMO

Latvijas studentiem sākusies pieteikšanās dalībai Valorant turnīrā

Pieteikšanās uz Red Bull Campus Clutch, pasaulē lielākās jebkad aizvadītās starptautiskās esporta sacensības studentiem, ir atklāta! Sniedzot unikālu iespēju sacensties vienā no visaugošākajām un apspriestākajām spēlēm, VALORANT. Pieteikšanās pieejama studentiem no visas pasaules, piedāvājot iespēju parādīt savas iemaņas VALORANT. Studenti tiek aicināti apvienot spēkus komandās un sacensties starptautiski, lai nestu savas valsts vārdu pasaulē. Dodies uz Narvesen, noskenē QR kodu un piedalies!

 

 

Lai varētu piedalīties, studentiem jāizveido piecu spēlētāju komandas un jāreģistrējas trīs fāzēm: Kvalifikācijām, Nacionālajam Finālam un Pasaules Finālam. Red Bull Campus Clutch piedalīties var visi studenti, kuri sasnieguši 18 gadu vecumu un turnīra norises laikā atrodas studentu statusā.

 

Piecu spēlētāju komandas var pieteikties šeit:

 

Labākās komandas piedalīsies Nacionālajā finālā, kur veiksmīgākā VALORANT studentu komanda iegūs iespēju startēt Pasaules finālā un ar citu valstu labākajām komandām cīnīties par čempiona titulu.

 

Visi Nacionālā Fināla uzvarētāji iegūs iespēju piedalīties prestižajā Pasaules Finālā, gūstot vienreizēju iespēju izbaudīt esporta slavas gaismas, lai kļūtu par labāko VALORANT studentu komandu, kā arī iegūtu savai augstskolai pasaules līmeņa spēļu centru. 

 

Visbeidzot, uzvarētāji iegūs arī naudas balvu 20 000 eiro apmērā. Kā arī VALORANT radītāji Riot Games piedāvā Red Bull Campus Clutch pasaules fināla uzvarētājiem ekskluzīvu iespēju apmeklēt gaidāmo VALORANT Masters turnīru, kurš notiks 2021. gada Champions Tour ietvaros.

 

VALORANT strauji kļuvusi par vienu no visaizraujošākajām un skatītākajām spēlēm. 2020. gadā Riot Games veidotā spēle uzstadīja jaunu kategorijas “stundas, kas aizvadītas skatoties vienu spēli, vienas dienas laikā” rekordu ar 34 miljoniem skatītu stundu platformā Twitch. 

 

Red Bull Campus Clutch sniedz starta punktu, lai saņemtu atzinību starptautiskā līmenī ikvienai jaunajai VALORANT komandai. Komandām būs iespēja pārbaudīt savas iemaņas, spēlējot ar pretiniekiem no visas pasaules un izbaudīt sacensības kā profesionāliem spēlētājiem.

 

Esporta industrijai kļūstot aizvien populārākai, augstskolu esports ieņēmis būtisku lomu, nodrošinot, ka sporta veida ekosistēmā ir pietiekoši daudz iespējas parādīties jauniem talantiem. Red Bull Campus Clutch mērķis ir celt augstskolu esportu nākamajā līmenī, izveidojot starptautisku konceptu profesionālo esporta spēlētāju paaudzei.

 

Turnīrs tapis ar Latvijas Elektroniskā Sporta federācijas atbalstu.

 

Apmeklē Red Bull Campus Clutch pasākuma lapu, lai uzzinātu vairāk.