Dec 13 - League of Legends

League of Legends 5x5 #4 atskats!

Ar lielu prieku vēlamies pazņot, ka sestdien, 09.12 veiksmīgi aizvadījām savu nu jau ceturto GOEXANIMO League of Legends premades pasākumu! Turnīrā piedalījās 8 komandas. Spēlētāji bija sabraukuši no tuvām un tālām pilsētām un ar lielāko prieku izbaudīja pasākumu. Bija komandas, kas šoreiz palika aiz strīpas, tādēļ nākamreiz aicinām savlaicīgi pieteikties pasākumam.

 

Turnīrs norisinājās divās grupās, kur katra komanda izspēlēja vienu bo1 spēli ar visām pārējām grupas komandām. No grupām šoreiz izslēgšanas spēlēs izkļuva visas komandas un tālāk izspēles mačos vienas pret otru spēlēja atkarībā no iegūtās vietas grupās.

 

A grupas pārskats:

A grupā nepārspēti un ar visām pārliecinošām uzvarām bija komanda BSTORM, kuri arī tika uzskatīti kā turnīra favorīti. Otro vietu grupā ieguva komanda komanda Saulītes, kuri zaudēja tikai vienu spēli grupas līderiem. Trešajā vietā, gūstot tikai vienu uzvaru bija you need to karri, kuri uzvarēja tikai ceturtās vietas ieguvējus Dead man walking. Dead man walking vēlam veiksmi nākamajā turnīrā.

 

B grupas pārskats:

B grupas līderi bija Helvja mazie palīgi, kuri pārliecinoši guva visas uzvaras. Grupas pastarīši bija Pitagora Gaming Teorēma, kuriem tā arī neizdevās gūt nevienu uzvaras punktu. Cīņa par otro vietu bija starp Quit Qrying un Ebolas Mērkaķiem, kur savstarpējā cīņa pārāki izrādījas Quit Qrying.

 

Izslēgšanas spēļu pārskats:

Izslēgšanas spēlēs komandu sadalījums bija šāds: A1 vs B4, B1 vs A4, A2 vs B3 un B2 vs A3. Abu grupu pirmās vietas ieguvēji (BSTORM un Helvja mazie palīgi) turpināja savu dominanci uzvarot visas turpmākās spēles un nonākot līdz lielajam finālam, kur pārāka bija komanda BSTORM! - Apsveicam viņus!

 

Līdz ar to godpilno otro vietu ieguva Helvja mazie palīgi. Trešo vietu ieguva Quit Qrying komanda, ceturtdaļfinālā uzvarot you need to karri un pusfinālā zaudējot BSTORM. Cīņā par trešo vietu Quit Qrying uzvarēja Ebolas Mērkaķus ARAM mačā, atstājot viņus 4 vietā. Paldies komandām Saulītes, Pitagora Gaming Torēma, Dead Man walking un you need to karri - veiksmi nākamajos turnīros!

 

Paldies visiem, kuri atnāca laicīgi un sadarbojās pēc labākajiem motīviem. Cerēsim, ka arī citi spēlētāji ņems Jūs kā piemēru un arī būs tikpat centīgi!

 

 

Atgādinam, ka League of Legends pasākumi pie mums notiek katru mēnesi, tā kā atliek vien sekot līdzi jaunumiem, lai nepalaistu garām nākošo GOEXANIMO rīkoto League of Legends turnīru! Tāpat arī atgādinam, ka klubs strādā arī darba dienās! Droši nāc ciemos pie mums uzspēlēt kādu datorspēli, PlayStation4 vai galda spēles!